icon

Autom do Bulharska

mayca20
18. jún 2013

ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem

bg2014
19. apr 2017

no a to nehovorim o reci predsa sa skor dohovoris s BG ako GRE

barbora1nemcova
20. apr 2017

Dobre rano mam este otazku na vas ohladom prespania ba ceste doBG mate skusenosti?ci musim zaistit do predu alebo sa da naist aj na mieste?a ked nahodou mate tak prosim odporucte mi nieco 🙂🚗

doly7
20. apr 2017

Penzionov mas po ceste dost a urcite najdes nieco aj na blint,len neviem ci sa Ti bude chciet vecer hladat.Ja som si rezervoval cez booking ,mam priblizne stanovene kam do vecera dorazim a v okoli hladam.Rumunsko ma ptekvapilo aj tym,ze po ceste je aj v malych dedinach kopec ubytovania
/penziony/.Ak si pohodacka nechaj to na nahodu ak mas obavu urob fi plan cesty a objednaj.

junovka
20. apr 2017

No, toho prespatia v RO v penzionoch...ja by som tiez rada prespala niekde v RO, hlavne v blizkosti hor a lesov, aby clovek mohol toho viac pochodit a vidiet v RO, lenze nijako neviem s detmi presvedcit muza nato.Boji sa, ze nam vykradnu auto pocas noci na parkovisku.☹

bg2014
20. apr 2017

@junovka a co ti v nom maju vykradnut ked tam nenechas nic co je na ociach, okrem volantu?🙂

bg2014
20. apr 2017

@junovka a vykradnut ti ho mozu kludne aj dnes v noci na parkovisku

doly7
20. apr 2017

@junovka Tiez som nad tym uvazoval a pri objednavani som hladal penzion so sukromnym parkoviskom vo dvore.Nemam chut vynasat vsetky veci na izbu a rano nosit spat.Zatial som sa na forach nestretol s problemom,ze by niekomu vykradli auto.Samozrejme,ze cenne veci v aute nenecham,ale ako citam,ze nechat v aute len volant by bolo dost pracne.Sme len dvaja a na 14 dni mame tohovzdy dost a pri detoch je to urcite tiez vela.Ak by ste isli na blint treba hladat penzion kde sa parkuje vo dvore nie pri hlavnej ceste ako to v niektorych pripadoch byva.Vacsinou maju pozemky ohradene a vidim auta vo dvore.To,ze ma mozu vykradnut aj dnes vecer doma je pravda,ale rozdiel je v tom,ze nasledky sa daju odstranit setrnejsie ako 1000 km od domu a este s recovou barierou.Doma mas vsetko na ceste len to co potrebujes.Aj rumuni su uz civilizovani a tiez im zalezi na zakaznikoch tak sa im snazia vytvorit aj podmienky.Ak chces byt niekde blizko hor asi by som to nenechaval na nahodu,je leto sezona a takych ako my je vela,viem ,ze kolega zhanal v juli ubytko popri transalpine minuly tyzden a bolo skoro vsetko obsadene.A za druhe ist s detmi na blint je dost nevdacne,asi budu tazko znasat ked budes vecer hladat ubytko a nervozita tomu urcite neprida.Ja som nasiel ubytovanie vo Fagarasi asi 60km od Branu aby som na druhy den mohol pozriet hrad a pokracovat.Na bookingu maju v popise ubytovania zmienene aj typ parkoviska aky tam je.Vela stastia v hladani.

barbora1nemcova
20. apr 2017

my chceme iba prespat a rano hnet vyrazit a neviem kde to bude najlepsie v ktorom meste

ubosek
20. apr 2017

Ked sme isli cez den, co uz by som nesiel, vsade vela aut, tak ja som mal vecer naplanovane prespanie v sofii, inak je super ubytovanie kusak za BG hranicami aj s kupanim, niekolko bazenou, len neviem uz ako sa to vola. :( Zabudol som ze sa posuva cas, tak mi o deviatej uz vyvolaval bulhar ci prideme. Ubytovanie kusok od centra Sofie, na fotkach super, v skutecnosti som mal vselijake pocity, to bol prakticky nejaky byt v panelovom dome, na chodbe kable povytrhane, ale vyzeralo to ze to tak maju standartne. Mam BMW 530 a aby som pravdu povedal nespalo sa mi moc kludne, ked to bolo zaparkovane, medzi panelakama, aj ked v ciastocne uzatvorenom parkovisku. Ubytovat nas prisiel potmavsi maly frajer na X5 a to mi velmi na doverihodnosti nepridalo. Ale boli to len domienky, ako sme sa dohodli tak vsetko splnil, rano sme chceli ist uz o 8:00 a tak aj presne prisiel, pre kluce. Bolo to cez booking.com, ubytujem sa tak casto a este nebol s nicim problem.

barbora1nemcova
20. apr 2017

ja by som chcela prespat v RO pajedeme cey den od rana a 10hod cesty bude asi stacit na dve male deti

ubosek
20. apr 2017

toto je to ubytovanie co by som isiel keby ze ideme fez den dragoman hotel https://www.booking.com/hotel/bg/dragoman.cs.ht...

doly7
20. apr 2017

@barbora1nemcova Ved aj tak to bolo myslene aj ja len prespim v priblizne za polkou cesty a rano vyrazam dalej aby sme vecer boli pri mori.Tazko Ti povedat kde mas prespat.Zalezi odkial vyrazate,o kolkej vyrazate a kolko stihnete urobit km.To by som nachal na sofera a vlastne aj to kadial cez RO idete.A to ze je plne bolo myslene tiez na jednu noc chcel prespat po ceste a zistil ,ze uz su rezervacky.Mal to z 11.7 na 12.7.Nuz sezona asi sa treba poistit.

chezter
26. apr 2017

Ahojte,
tento rok sa chystam na slnecne hned na zaciatku juna, bude tam uz teplo alebo si to radsej prehodit na zaciatok jula? Bol som cez jul v primorsku a bolo mi tam strasne teplo uz od rana

chodia ludia na slnecne pobrezie aj v juni alebo tam budem sam? dost ma vystrasila tato fotka z googlu fotena v juni na slnecom na ludoprazdnej plazi

https://tinyurl.com/kadbkqr

bg2014
26. apr 2017

@chezter myslim ze sa je skoda pytat, uz tu jedna taka bola co sa tiez chysta na zaciatku juna, a ked sa pozries ako to vyzera vonku, a teplota mora je 10 stupnov, tak nemyslim ze sa za mesiac ohreje aspon na 23

doly7
26. apr 2017

Je pravda ,ceny su v Bg zaciatkom juna uzasne aj preto ich cestovky davaju za polovicu asi maju na to dovod.Ludi urcite malo a pocasie?Nuz kazdy mame rad ine.K moru patri teplo a slnko a neviem ci Ti jun naplni tieto predstavy.Mna by tento termin asi neoslovil.Ked uz risknut tak koniec juna urcite nie zaciatok.To je ludoprazdno a nemecky dochodcovia,ale s tym rozdielom,ze tam travia cele leto a je im to jedno.Na webkach uvidis,ze slnecniky zacnu na plazach stavat az koncom maja a v juni.Niektore hotely a turisticke atrakcie su zatvorene.Jun je priprava na leto.

simone263337
6. máj 2017

Bulharko Primorsko odchod z Košic 19 augusta. TRASA ORADEA VIDIN SOFIA BURGAS PRIMORSKO.
Ak treba viem zabezpecit aj ubytovanie s vyhladom na more cca 150m. 10eu/day.
Prida sa niekto?
Idem 9x

simone263337
6. máj 2017

@simone263337
Piste mi iba mail ohladom cesty alebo samotneho letoviska Primorsko rad pomozem

stanka02
8. máj 2017

Ahojte. Tento rok chceme ist na Zlate piesky, uz to mame rezervovane. Google pise dlzku cesty okolo 16 hodin, chceme ist cez Srbsko. Poprosila by som o skusenosti, za aky cas ste to urobili a v akom vekovom zlozeni. Mam 3 deti, chorvatsko sme robili po minule roby za 8_9,5 hodiny cez noc, podla toho ako dobre deti spali. Kolko mame ratat na hraniciach statie v noci akolko cez den na madarsko srbskych a v noci na srbsko bulharskych? Zvazuzujeme si cestu rozdelit na polovicu, vyrazit rano a okolo 14 _ 15 hod niekde v strede cesty zastat, niekde unavit deti na nejake aspon 3 hodky a potom pokracovat zostatok cesty. Poradte nieco v strede Srbska kde sa da stravit cas, ZOO, vacsie nakupne centrum s ihriskami, hrad, alebo nieco tomu podobne. Prespavat nechceme, deti nemaju problem spat v aute a rano by som chcela byt tam.

chezter
8. máj 2017

@stanka02
Ahoj, mne minuly rok pisalo cez Rumusko 18 hodin, isli sme 22, sem tam postojis, sem tam zapchy, sem tam pauza,
cez Srbsko rataj urcite okolo 18 hodin, dialnica je nudna a nuda rovna sa unava, pre vodica aj pre ostatnych, bud sa budete casto striedat za volantom alebo si to rozdelte na 2 dni

stanka02
8. máj 2017

@chezter zvazujeme vyrazit rano, prejst do Belehradu, tam stravit poobedie a zostetok prejst v noci.
Mozem otazocku v akom termine ste sli, ci ked sa menia turnusy, lebo este zavazujeme dokupit 3 dni a ist mimo turnusu a vyhnut sa zmenam turnusov.

bg2014
8. máj 2017

@stanka02 to ides cez nejaku cestovku

bg2014
8. máj 2017

@stanka02 co sa tyka hranic uz to tu bolo pisane ,to bude hm asi na dlhsie cakania myslim hlavne na srb,hraniciach a neviem ci je zrovna dobre pre sofera zastavit v tretine cesty potom stravit niekde poobedie zo tri 4 hodiny a potom sa pustit na noc este 900 km, unava je svina, a kedze planujete vyrazit skoro rano predpokladam, tak to bude aj 24 hodinovka,

bg2014
8. máj 2017

a este ma napadlo prides tam skoro rano s 3 detmi manzel rozbity po ceste a hotely prijimaju vacsinou od 14 hodky, no dobre niektore od 12.hodky co tam budes cakat 5 hodin, niet sa kde umyt atd...

stanka02
9. máj 2017

@doly7 idem cez nemecku cestovku
manzel denne vela soferuje aj 16 hodin v praci, takze to zmakne, keby nie vystriedam ho
stale chodime k moru s prichodom rano, manzel prvy den kvasi a ja som s detmi, obedny spanok deti zalahneme vsetci a vecer ideme skor spat. Rano vyrazime medzi 8-9 hod rano co je v pohode, ked si vecer nalozime auto vecami.
Zatial co som bola v hoteloch rodinneho typu, tak nas v pohode ubytovali medzi 9-10 hod rano, no to si este s hoteplom odkonzultujem mailom

simone263337
9. máj 2017

@stanka02 nesiel by som cez srbsko. Odporucam budapest szeged,timisoara,vidin/sofia a po dialnici k pobreziu. Dialnicou nejde usek timisoara az botevgrad. Ale od srbska k sofii nieje dialnica....

barbora1nemcova
9. máj 2017

Zdravim vsetkych cestujucich do Bulharska poradte prosim neake prespaniae hned za hranicami SRB -BG blizko dialnice

bg2014
9. máj 2017

@barbora1nemcova no pokial viem tak hned za hranicou srb- bg ziadna dialnica nieje zatial,ta zacina az za sofiou

barbora1nemcova
9. máj 2017

tak hned za hranicou popri ceste

bg2014
9. máj 2017

@barbora1nemcova pozri na bookingu, dragoman, slivnitsa alebo potom az v sofii

barbora1nemcova
9. máj 2017

V Dragoman som nasla hotel len som chcela vediet neakedakujem ine moznosti ci nema niekto nieco vyskusane