Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Pokial planujete ist cez den tak cez Srbsko by som nesiel, cez noc nebyva na hraniciach problem, isiel som tak uz vela krat
este sa chcem spýtať keď pojdem cez Rumunsko tak budem do bulharska vchádzať cez Ruse. Je potom potrebná bulharská dialnicna známka lebo sa mi nezdá že by tam isla smerom na slnecne pobrezie dialnica
o 22 chcem vyraziť z BA takže okolo 2 rano budem na hraniciach zo srbskom alebo rumunskom
@rasti92 Uvidis co bude na dialnici po Szeged,pred dvoma rokmi kamarat z ciech zahucal v kolone a od Gyoru na obchvat Budapesti M-0 isiel 8 hodin.Ja som isiel po nom na vecer a presli sme plynule.Je to o stasti.V nadlacu si este mozes vybrat bud novy dialnicny prechod,alebo stary Nadlac.Posledne dva roky chodim cez ten novy a cakacka najviac do tych 50 min minuly rok,predtym 35 min.
@rasti92 Dialnicnu BG kupujem v Ruse na OMV-Charodejka,je tam parkovisko a dost miesta.Dame kavu,cigaretu a pokracujeme.Dialnicnu potrebujes v BG na vsetky cesty a ist na slnecne nejakymi bocnymi cestami no neviem.Ved uz len pred Varnou mas dialnicu ak teda ides na Varnu ak nie to netusim,iny smer som nepozeral.
@bg2014 Nálepky budete potrebovať nielen na diaľničných úsekoch, ale aj väčšine ciest prvej, druhej a tretej triedy. Umiestňujú sa do pravého dolného rohu čelného skla vozidla. Ročná známka je platná 13 mesiacov, od 1. januára 2016 do 31. januára 2017.
Bulhari začali podnikať kroky k zavedeniu dlho avizovaných elektronických známok. Čaká sa na vyhlásenie víťaza tendra, ktorému vláda zverí spustenie projektu. Podľa predpovedí však rok 2017 ešte nie je posledným, v ktorom si vodiči budú musieť bulharské známky vylepiť na sklo.
Toto som nasiel z minuleho roku.
tak sa to potom blbo dava dole aj ked to prilepim iba tak trosku

@doly7 Ja mam u generali priplatene asistencne sluzby k havarijnej a da sa to aj samostatne cca 30 eur za tyzden alebo 90 za rok. Staci tam zavolat