Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
mne viac vyhovuje cestou na dovolenku taketo zachadzky,obhliadky pamiatok ,pojdem o den dva skor prezriem a potom uz len oddych
to je krasota, netreba ist ani do karibiku
no dufam ze uz to bude dobre ,
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/nasa-zas...
sorry ale zena robi na velkom notebooku a ja som na tom malom netbooku ci jak sa to vola a mi to tu preskakuje,normalne som na nervy z toho 6krat musim kopirovat a pisat bo furt dajaky problem,spomalena sunka ☹
to len aby ze niesom az taky antitalent, na skopirovanie adresy🙂
este ze ideme na dovcu sa trocha od tej elektroniky odreagovat
hlavne treba vela optimizmu a vsetko riesit s usmevom i ked ponadavat si niekedy nezaskodi🙂
@rasti92 aktuálna čakacia doba http://autozona.rs/stanje-na-putevima/stanje-na...
@doly7 klikni cez ktory prechod chodis ti ukaze cakacie doby
ale to sa mi nezda asi neaktualizuju madarski fizli, vsade pise ze 0 az na nadlac tam pol hodina, to bude blbost
@dudoprdola my sme boli aj Srbskom aj Rumunskom, teraz ideme zase Srbskom cesta je 90% dialnice , ide sa dobre kým nejde moc Turkov, tak na hraniciach madari-srbi to býva občas husté a potom v srbsku aj na cestarinách ale na dialnici sa autá stratia, Rumunskom sa ide pomalšie, maju celkom dobré cesty už porobené ale menej dialníc, príroda sa mi páči je čo obkukávať..., ale kedže chceme byť pri mori rýchlejšie, tak ideme po dialniciach srbskom, a z Oravy je to pre nás rýchlejšie.
Ahojte tento rok ideme 9krat za sebou do Bg autom stale cez RO manžela cez Srbsko nedostanem aj ked som to par krat skušala ale len z toho dovodu aby som videla inu čast BG napr.Sofiu on sa stale boji toho čakania na hranici tiež ked sme šli 1krat cez RO pred 9rokmi boli pocity všeljake 😲aj nas strašili že prepady atd. ale všetko v pohode nikdy nič sa neudialo 🙂ale vidno ako sa doba meni aj v RO cesty nove useky každy rok je to lepšie a zmizli z ciest stare dacie😀a tulave psy ešte su ale podstatne menej každym rokom prajem každemu štastnu cestu vyražame 22.7 smer Sozopol😉
Ahojte mi sme sli cez RO 4 krat do Primorska cesta super .
RO maju lepsie cesty ako my a krajina je krasna je co obdivovat.Rok co rok maju dlhšie dialnice .Na hraniciach sme nikdy necakali islo to rychlo
.Chodievame zaciatkom augusta vzdy v rovnaky termin prve 2 augustove tyzdne.
Cez RO sa niet co bat .🙂😉

@doly7 ja som pozeral práve Transalpinu este pozriem polohu tej druhej, Ale každopádne aby som to stihol cez deň by som musel ísť z BG už skoro ráno aby som bol doobeda na brane a potom obhlietku stihnut a ist na cestu. A ja chcem ist v BG v pohode sa naraňajkujeme. A pôjdeme. Je to zo slnecneho pobrežia 7 hodín a posledná prehliadka hradu je o 18. takže najneskôr o 10 musím aj tak vyraziť. Takže najlepsie bude pri brane zobrat jednu noc. A ráno zasa pokračovať.. Alebo ak nahodou nestihneme hrad tak sa v pohode pri brane vyspať. A ráno dame bran a budeme pokracovat na jednu z tých ciest. A domov.