Autom do Grécka
ahojte, rada by som vas poziadala o rady. Celkom ma zaujalo ist autom do Grecka, napr. na Korfu. Mate nejake skusenosti s cestou, ubytkom? Kazda dobra rada dobra. Chodime uz vela rokov do Chorvatska, tak to chce troska zmenu. Dakujem pekne za prispevky.
Ďakujem za radu, už som našla. Spojila som sa s jednou Češkou čo tam žije. Dobrá cena a bez zálohy 😉
@ivankamirka kde idete?, ak chces prezrad....My tiež chceme ísť do Grécka na vlastnú päsť....ešte len vyberáme kde.
@ivankamirka ahoj, mohla by si napisat cez koho si sla, na ake miesto, na kolko dni a kolko vas to vyslo? Mozno to pomoze aj ostatnym 😊 Alebo mi mozes napisat ip. Vdaka
@adma11 Ideme do Asprovalty od 5.8.do 17.8. z Humenného.
My chodíme autom pravidelne Grécko/Chorvátsko/Taliansko a bez problémov 🙂 Vidím v tom iba výhody
@lucianak Na fb stránke jednej CK som našla pani ktorá žije v asprovalte a poprosila som ju či by mi nenašla ubytko. 😉 dve izby pre 4 osoby, 50m od mora 45,-€. Bez zálohy. 🙂
@ivankamirka nedali by ste aj mne kontakt?
@ivankamirka tak to je super cena 🤓 A mate istotu, ze ak tam pridete tak to ubytko aj budete mat? Ked ani zalohu...
@lucianak Do Chorvátska sme tiež chodili bez zálohy 😉 stať sa môže hocičo, nerada dávam zálohu pol roka dopredu. Verím tým čo nechcú zálohu 😉
@ivankamirka tak to je celkom rozumne 😉
My sme isli minuly rok na Thassos, leteli sme do Soluna a potom 3 hodky autom a trajektom asi polhodinu. Ubytko stalo 350 eur pre 4 clennu rodinu, na 5 dni cez booking. Ostrov je pekny, dam sem nejake fotky. Potom sme 2 dni stravili v Solune, je tam super obchod s hrackami, takze decka sa tam chcu znova vratit. Predtym sme boli na Korfu, Kose, Kefalonii a vnutrozemi.
@ivankamirka napisala by si mi este raz prosim ta do ip tu ck, cez ktoru si vybavila tu asprovaltu? Nestihla som si to zapisat a uz je to zmazane. Dakujem.
Po veľmi zlých skúsenostiach s cestovkami chodím na dovolenky výhradne len autom. Na chalikidikách som bol viackrát je to moje oblúbené miesto,ktoré môžem odporučiť úplne všetkým. V samotnom Satri 4 krát . Cesta autom do Sarti trvá cca 15 hodín(Srbi dostavali kus dialnice).Okrem nášho banánového štátu sa ide od Gyoru až do Sarti skoro stále po dialnici . Dialnica nieje asi na 200 km cez Srbsko a Macedónsko a posledných 50 km na poloostrove Sihónia. To samé aj späť. Len cestu späť si neplánujte na sobotu ,nedelu a lepšie sa vyhnúť aj pondelkom.Inak budete čakať na Maďarských hraniciach spolu s tisíckami Turkov. Z Chalikdík je určite najkrajšie miesto Sarti a Vorvorou. .Sú tam najkrajšie pláže dlhé niekoľko km .V Sarti 5 km pieskových pláží . Určite sa tam oplatí ísť autom a pobehať celý poloostrov Sithónia. Sú božie miesta ako už spomenutá Orange beach alebo Tigania. Krajšie s teplejšou vodou a hlavne plytké sú pláže na východe poloostrova.Nájdu sa miesta kde je voda po kolená 150m do mora. V Asprovolte som bol tiež ale na Sithóniu sa to nechytá. V tomto hotelíku sú majitelia pár SK-GR. Dohovoríte po slovensky .Veľmi pekné ubytovanie s výhľadom na more a celé Sarti cca 150m od mora. V okolí 200m centrum mesta s x obchodíkmi 2 pekárne a asi 30 Taverien o výmyslu sveta.
http://www.andromeda-sarti.com/
@antonmesaros odkial ste cestovali, ze 15 hodin trvala cesta? Pozrela som si stranku, co ste tu dali. Velmi pekne prostredie. My sme boli minuly rok na thassose a kedysi davnejsie este na olympic beach a v leptokarii. Pri tom ubytku,co ste davali link je v mori tiez piesok ako aj na plazi alebo su tam kamienky? A ak by som pisala rezervaciu, moze v slovencine alebo radsej angl.? Vdaka ☺

@ivankamirka skúste www.booking.com a štúdio Archontiko Driani, Paralia Panteleimonos, Macedonia, Greece...ja som to rezervoval na leto a pre troch to vyšlo na 57eur...izba, klimatizácia, kuchynka, internet, cca 100m od mora, pekná záhrada, blízko do Lidla a večer do centra...alebo ísť bez booking, nájsť si hocijaké ubytovanie, zapnúť si zobraziť mapu a pomaly ísť myškou okolo pobrežia a vyberať si vhodné ubytovanie...pomerne lacné sú ostrovy, ktoré sú v blízkosti Turecka 😉😉