icon

Autom do Grécka

alenpolak
24. máj 2013

ahojte, rada by som vas poziadala o rady. Celkom ma zaujalo ist autom do Grecka, napr. na Korfu. Mate nejake skusenosti s cestou, ubytkom? Kazda dobra rada dobra. Chodime uz vela rokov do Chorvatska, tak to chce troska zmenu. Dakujem pekne za prispevky.

wallrus
30. jan 2018

@ivankamirka skúste www.booking.com a štúdio Archontiko Driani, Paralia Panteleimonos, Macedonia, Greece...ja som to rezervoval na leto a pre troch to vyšlo na 57eur...izba, klimatizácia, kuchynka, internet, cca 100m od mora, pekná záhrada, blízko do Lidla a večer do centra...alebo ísť bez booking, nájsť si hocijaké ubytovanie, zapnúť si zobraziť mapu a pomaly ísť myškou okolo pobrežia a vyberať si vhodné ubytovanie...pomerne lacné sú ostrovy, ktoré sú v blízkosti Turecka 😉😉

anit05
31. jan 2018

@ivanmirka ako ti radí @wallrus, presne takto hľadám ubytko aj ja, keď si vyberiem na bookingu ubytko, cez google hľadám priamy kontakt na ubytovateľa, vždy nám dal výhodnejšiu cenu ako booking.

nera738
Odpoveď bola odstránená
ivankamirka
2. feb 2018

Ďakujem za radu, už som našla. Spojila som sa s jednou Češkou čo tam žije. Dobrá cena a bez zálohy 😉

adma11
2. feb 2018

@ivankamirka kde idete?, ak chces prezrad....My tiež chceme ísť do Grécka na vlastnú päsť....ešte len vyberáme kde.

lucianak
2. feb 2018

@ivankamirka ahoj, mohla by si napisat cez koho si sla, na ake miesto, na kolko dni a kolko vas to vyslo? Mozno to pomoze aj ostatnym 😊 Alebo mi mozes napisat ip. Vdaka

ivankamirka
2. feb 2018

@adma11 Ideme do Asprovalty od 5.8.do 17.8. z Humenného.

stojkamarcel1
2. feb 2018

My chodíme autom pravidelne Grécko/Chorvátsko/Taliansko a bez problémov 🙂 Vidím v tom iba výhody

ivankamirka
2. feb 2018

@lucianak Na fb stránke jednej CK som našla pani ktorá žije v asprovalte a poprosila som ju či by mi nenašla ubytko. 😉 dve izby pre 4 osoby, 50m od mora 45,-€. Bez zálohy. 🙂

vivincek
2. feb 2018

@ivankamirka nedali by ste aj mne kontakt?

ivankamirka
Autor odpoveď zmazal
nana123
Autor odpoveď zmazal
lucianak
3. feb 2018

@ivankamirka tak to je super cena 🤓 A mate istotu, ze ak tam pridete tak to ubytko aj budete mat? Ked ani zalohu...

ivankamirka
3. feb 2018

@lucianak Do Chorvátska sme tiež chodili bez zálohy 😉 stať sa môže hocičo, nerada dávam zálohu pol roka dopredu. Verím tým čo nechcú zálohu 😉

lucianak
3. feb 2018

@ivankamirka tak to je celkom rozumne 😉

anega79
3. feb 2018

My sme isli minuly rok na Thassos, leteli sme do Soluna a potom 3 hodky autom a trajektom asi polhodinu. Ubytko stalo 350 eur pre 4 clennu rodinu, na 5 dni cez booking. Ostrov je pekny, dam sem nejake fotky. Potom sme 2 dni stravili v Solune, je tam super obchod s hrackami, takze decka sa tam chcu znova vratit. Predtym sme boli na Korfu, Kose, Kefalonii a vnutrozemi.

anega79
Autor odpoveď zmazal
anega79
Autor odpoveď zmazal
rainbow1
3. feb 2018

@anega79 kde konkrétne ste boli na Thassose ? My sa chystáme v lete do Potosu 🙂

anega79
3. feb 2018
rainbow1
3. feb 2018

@anega79 toto poznám, je z reštiky na skale v Skala Panagia 🙂, boli sme 10 rokov dozadu a bola to jedna z naj dovoleniek 🙂

anega79
3. feb 2018

@rainbow1 pri Golden beach, ale ostrov je pekny cely, a kazdy den sme boli na inej. najviac sa mi pacila Paradise beach.
Ano tam kde hrala vzdy vecer hudba, my sme byvali kusok od tej restiky

rainbow1
3. feb 2018

@anega79 my sme vtedy bývali v kempe u Golden beach, boli sme s Fifo, nostalgicky spomínam 🙂

nera738
Odpoveď bola odstránená
lucianak
4. feb 2018

@ivankamirka napisala by si mi este raz prosim ta do ip tu ck, cez ktoru si vybavila tu asprovaltu? Nestihla som si to zapisat a uz je to zmazane. Dakujem.

antonmesaros
10. jún 2018

Po veľmi zlých skúsenostiach s cestovkami chodím na dovolenky výhradne len autom. Na chalikidikách som bol viackrát je to moje oblúbené miesto,ktoré môžem odporučiť úplne všetkým. V samotnom Satri 4 krát . Cesta autom do Sarti trvá cca 15 hodín(Srbi dostavali kus dialnice).Okrem nášho banánového štátu sa ide od Gyoru až do Sarti skoro stále po dialnici . Dialnica nieje asi na 200 km cez Srbsko a Macedónsko a posledných 50 km na poloostrove Sihónia. To samé aj späť. Len cestu späť si neplánujte na sobotu ,nedelu a lepšie sa vyhnúť aj pondelkom.Inak budete čakať na Maďarských hraniciach spolu s tisíckami Turkov. Z Chalikdík je určite najkrajšie miesto Sarti a Vorvorou. .Sú tam najkrajšie pláže dlhé niekoľko km .V Sarti 5 km pieskových pláží . Určite sa tam oplatí ísť autom a pobehať celý poloostrov Sithónia. Sú božie miesta ako už spomenutá Orange beach alebo Tigania. Krajšie s teplejšou vodou a hlavne plytké sú pláže na východe poloostrova.Nájdu sa miesta kde je voda po kolená 150m do mora. V Asprovolte som bol tiež ale na Sithóniu sa to nechytá. V tomto hotelíku sú majitelia pár SK-GR. Dohovoríte po slovensky .Veľmi pekné ubytovanie s výhľadom na more a celé Sarti cca 150m od mora. V okolí 200m centrum mesta s x obchodíkmi 2 pekárne a asi 30 Taverien o výmyslu sveta.
http://www.andromeda-sarti.com/

lucianak
10. jún 2018

@antonmesaros odkial ste cestovali, ze 15 hodin trvala cesta? Pozrela som si stranku, co ste tu dali. Velmi pekne prostredie. My sme boli minuly rok na thassose a kedysi davnejsie este na olympic beach a v leptokarii. Pri tom ubytku,co ste davali link je v mori tiez piesok ako aj na plazi alebo su tam kamienky? A ak by som pisala rezervaciu, moze v slovencine alebo radsej angl.? Vdaka ☺

nera738
Odpoveď bola odstránená
lucianak
13. jún 2018

@nera738 frakturu? 😲 tej by som sa radsej vyhla 😉 asi preklep... o sarti som zatial pocula, resp. Citala same chvaly... cize vsade tam su piesocnate plaze?