icon

Autom do Grécka

alenpolak
24. máj 2013

ahojte, rada by som vas poziadala o rady. Celkom ma zaujalo ist autom do Grecka, napr. na Korfu. Mate nejake skusenosti s cestou, ubytkom? Kazda dobra rada dobra. Chodime uz vela rokov do Chorvatska, tak to chce troska zmenu. Dakujem pekne za prispevky.

Strana
z15
antonmesaros
13. jún 2018

@lucianak Z Topolčian. Sarti sa dá urobiť za 15 hod. Srbi postavili kus dialnice. V podstate od Komárna až na juh ide dialnica dá sa ísť 140km/hod. Naposledy mi to trvalo 15:30.Záleží od toho koľko a akých dlhých zastávok robíte.Z TO to mám 1300km Na uvedenej stránke sa dohovoríte po slovensky. Najlepšie je tam zavolať na tel číslo do Bratislavy.Boli veľmi ochotný.Tak isto priamo v Sarti je domáca Slovenka. Na celej pláži v Sarti je piesok. Tak isto na celom poloostrove Sithónia sú len pieskové pláže dokopy niekoľko desiatok kilometrov pláží. Okrem pár menších som ich všetky prešiel. Preto odporúčam Sarti alebo Vorvorou . Sú tam pláže s najteplejšou vodou a veľmi plytké vhodné aj pre najmenšie deti .
https://get.google.com/albumarchive/10756410851...

https://get.google.com/albumarchive/10756410851...

antonmesaros
13. jún 2018

@lucianak Leptokáriu a olympic beach som bol pozrieť. Mne to tam pripadalo ako Danteho peklo. Otrasné niečo . Ako keby uprostred Petržalky urobili more. Hlava na hlave mastné more od opalovacích krémov .Sarti je oproti tomu ,ako raj na zemi.

nera738
Odpoveď bola odstránená
antonmesaros
14. jún 2018

Thassos väčšinou kamienky.

eva.macko
16. jún 2018

Ahoj, cestujeme prvýkrát autom na Olympskú riviéru 22.7.-2.8., ak by sa chcel niekto pridať na cestu...

lucianak
16. jún 2018

@nera738 my sme boli mi uly rok na thassose a tam kamienky sme mali. Ale vsetci odporucaju golden beach a paradise beach, tiez tu mramorovu plaz 😉 ja by som sa tam rada niekedy vratila a este tieto miesta pozrela. Tiez je pekna psilly ammos beach, ale okolo obeda tam uz bola hlava na hlave. Turci na drzovku deky pomaly az do mora davali, syna mi vyhnali z maleho miestecka, kde sa hral v piesku. A tiez zaujimava je aj metalia 😎

nera738
Odpoveď bola odstránená
ankakovacova
16. jún 2018

@antonmesaros prosim vas ako ste boli spokojni s ubytkom v andromede ? Nieco viac napiste ak mozete 😊

nera738
Odpoveď bola odstránená
denne73
17. jún 2018

@antonmesaros tak netusim v ktorej ,Leptokarii si bol.,ale v tej.nasej je top.Krasne male rybarske mestecko ,minimum.ruchu.,plaz v pohode.

tanika
17. jún 2018

@alenpolak autom ....zaujimavé ja s deti si to neviem predstaviť na korfu a na krete sme boli letecky a teraz na rodos . ale je to asi o tom ja veľa šoférujem v práci aj manžel takže asi preto si to neviem predstaviť ....ale prajem krásnu dovolenku ......

Strana
z15