icon

Autom do Grécka

alenpolak
24. máj 2013

ahojte, rada by som vas poziadala o rady. Celkom ma zaujalo ist autom do Grecka, napr. na Korfu. Mate nejake skusenosti s cestou, ubytkom? Kazda dobra rada dobra. Chodime uz vela rokov do Chorvatska, tak to chce troska zmenu. Dakujem pekne za prispevky.

floren
2. jún 2016

@jankadamkova boli sme v septembri na Thassose...pocasie super. More teplucke. Ubytovanie sme mali Corina Fei v Limenarii

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
floren
2. jún 2016

@celasapremenim ano...mad tam promenadu...chodili cez nu aj auta,no konkretne z tohto ubytovania je to na nu cca 50metrov

jankadamkova
2. jún 2016

@shania338 na thasose som bola busom, no edte bez deti. Teraz chceme skusit autom, lebo chorvatsko nie je to prave

jankadamkova
2. jún 2016

@celasapremenim thasos sme si cely presli a limenaria sa nam pacila najviav

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
floren
2. jún 2016

@celasapremenim
@jankadamkova a pri tomto ubytku mas hore aj parkovisko

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
floren
2. jún 2016

@celasapremenim no pri ostatnych v Limenarii parkovisko nebolo...aspon co boli s nasim busom

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
floren
2. jún 2016

@celasapremenim no len riad tam nebol...teda jeden hrniec,taniere,salky...nastastie som az tak nevarila

horana
2. jún 2016

Mne sa Potos ani Limenaria nepacia az tak moc. Samozr. kazdy ma ine poziadavky, mne pripadaju take "kramkovite", ako atmoska toho druhu nie je az tak pre mna. Na Thassose nie su az tak pamiatky ci historia, osobne by som uprednostnila ubytko na vychodnom poberzi blizko peknych plazi. Nakolko teda Potos ani Lemenaria nemaju az tak zaujimave plaze, skor obyc.
Osobne by som ubytko volila niekde nad Chrisi Ammodia/Skala Potamia, na skok na Golden a juzne relativne blizko autom Paradise beach, tie ma poruke. Urcite pozriet na blizku Mramorovu plaz, plaze na JV Astris, Alikes, hlavne moju oblubenu 🙂 Psili Ammos, Livadi, Diovo oko nevynechat.

floren
2. jún 2016

@horana my sme mali skuter pozicany a chodili sme vsade...aj diovo oko aj alyky,Limenas muzea

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
anit05
3. jún 2016

@jankaadamkova požiadaj @221girl aby ťa pridala do súkromnej skupiny //https://www.modrykonik.sk/group/7486/, tam nájdeš info o ceste do GR, minulý rok sme ak my boli 1x na Thassose a potom sme sa premiestnili do Sártí, písalal som o tom, prečítaj si

nera738
Odpoveď bola odstránená
nana123
5. jún 2016

@floren ahoj prosim ta ako ste isli na thassos? Kompa ktora? Ako dlho? Chceme s malimi detmi ci vydrzia dlhu cestu a potom este cakat nna kompu.... Dakujem

floren
5. jún 2016

@nana123 z Kavaly a cesta bola 45 minut...na kompe mas vnutri bufet tak sa da vydrzat

nana123
5. jún 2016

@floren a potom po vylodeni kolko nna apartman cca? Presne tenn isty som pozerala v cestovke 🙂 odporucas?

floren
6. jún 2016

@nana123 asi hodinu...boli sme prvy po ceste...poloha je dobra. Vidis rovno na more. Len eiadu tam je malo. Kupelna a izba inak fajn. Pekna velka

anit05
6. jún 2016

@nana123 ak môžem k tej kompe, cesty trajektom sa netreba báť, je to veľký trajekt, viď foto a len kŕmenie čajok nám zabralo polovicu cesty, bol to zážitok aj pre nás dospelých, na kompu sa nečaká, chodia na striedačku, ako vidíš na fotke, my sme prichádzali na pevninu a z Kavaly už vyrážal naplnený trajekt na Thassos

maxiiikk
6. jún 2016

Ahojte , chystáme sa s priateľkou cca niekedy v polovii augusta do grécka autom 🙂 chodíme do grécka pravidelne každý rok ale až teraz sme sa odhodlali ísť autom , Radi uvitáme spoločnosť

nana123
7. jún 2016

@floren a inak cez aku cestovku ste isli, my stale chodime cez turancar ale boli sme len Nei Pori a Paralia, chcela by som vyskusat thassos ale bojim sa ze to uz bude vlemi dlho na deti (4r. + 1.5r)

nana123
7. jún 2016

@anit05 Dakujem za foto, trosku pozname GR, chodili sme este bez deti autom, teraz z detmi chceme ist 1x, tak sa bojim (4r. + 1.5rocny), este sa mi zdaju maly, preto som chcela ze cim skor na ubytovanie. Pisala si ze ste boli na Sarti, cez aku cestovku?

floren
7. jún 2016

@nana123 tiez cez turancar

nana123
7. jún 2016

@floren a myslis ze lepsie limenaria - corina fei, alebo potos? 🙂 ja viem mam vela otazok 😵 mam rada ked viem do coho idem...

floren
7. jún 2016

@nana123 no skor tu limenariu...si rovno pri mori...v Potose bolo ubytko pri hlavnej ceste a mas tam lepsiu plaz...je tam aj metalia beach a este dve....nenapadne ma nazov...oproti ubytku mas plaz s lehatkami a slnecnikmi...poplatok je,ze si daco objednas...staci aj vodu za 1€...metalia beach mas 5€ za dve lehatka a slnecnik

nana123
7. jún 2016

@floren metalia beach je pri limenarii? aj mne tak prislo ze ten potos nuda, ale je tam potos sun nove apartmany a velmi dobre vyzeraju.... co sme my boli na lehatka v GR tak bolo ze vsetko stalo 2 eur aj voda aj kava a mala si lehatko zadarmo, takze ked si mozes dat len vodu za 1 eur tak to je este super 😀