Autom do Talianska
Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem
@stellina1982 nie, ešte nikdy! Ale Cinque Terre je to čo musim vidiet, to je moja srdcovka už davno. Nie nebude to spoznavacka bereme aj 6 ročneho syna, takze chceme pozriet Cinque terre a aj kupat sa trosku preto se vybrali Monterosso lebo tam majo piesočnat plaž. Potom v Sestri Levante tam len kupanie, prechadzky vecer a tak. No a ked sme tam blizko tak dali sme aj Janov ale akoze len prechadz a tak aby sme aj nieco videli. Ešte si musim všetko naštudovať do vtedy😎🍕🍸🌴
baby ja sa už táák teším 🙂 konečne zbohom stereotyp 🙂
Nejde niekto 11.7 do Lido di jesola?
A ide niekto 16.7. do Rimini?
Ženy,plážový stan. Budem to tam môcť rozprestrieť? Nevykopnu ma taliani z plaze? 😂
@jankako nie určite nie,môžeš mat čo chceš,pokial nie si na sukromnej plaži,ale ani na sukromnej by to nemalo vadit
@jankako no volnej plazi mozes, na paltenych sa sice mozes zlozit pred rady slnecnikov,a le slnecnik, ani stan nie, eln deky...preto odporucam chodit na volne/neplatene plaze🙂
@sorciera24
@danielita18 díky ženy
My sme boli minuly rok s detmi 5 a 2 roky, server Talianska - Benatska riviera (letoviska Lido di Jesolo, Bibione, Caorle, Lignano) su stvorene pre male deti, piesocnate plaze, ihriska a cesta nie je taka dlha... sli sme nadranom a prespali 3/4 casu, takze super! Jednoznacne odporucam, aj tento rok sa chystame 🙂
@jankako a kam idete?🙂
@nefertitka do ligana -sabbiadoro
ahojte cez co hladate ubytko nap.r do lignana? pocasie je tam priblizne rovnake ako v chorvatsku min. rok sme boli tam ale nepacilo sa nam.tento rok lamem manzela do talianska ale musim sa pripravit na vsetky jeho otazky inak nepojdeme nikam. preto si robim prieskum cien neviem ci to aj v taliansku funguje na principe malych aparmanov pre 4clenne rodiny? odporucate aj koncom augusta este?
ahojte a ako je to z utecencami v taliansku oblast bibione, lignano
@nika1985 lignano.it zadas si parametre ake chces a najde ti ubytka....Lignano je super a Taliani funguju hlavne na apartmanoch....takze ano, vilky a apartmany.....piesocna plaz je pre deti vyhodou.....ak do Talianska tak bud v juli aelbo koniec augusta, co viem Taliani maju prve 2 alebo 3 augustove tyzdne dovolenku a to je plnka a draho, ale koniec moze byt fajn.....my chodime zac. jula, takze osobnu skusensot s augustom nemam...
@nika1985 Ja si zvyknem cez maps.google.com - zadas destinaciu a potom cestujes prstom na mape, hned vies ako daleko je hotel od plaze, co mas blizko...
ahoj Baby,posunula by som náš apartmán od 2.-9.7. cena 679e, žial nemôžme cestovať? bližšie info IP dakujem
chystáme sa na dovolenku do Bibione (druhý júlový týždeň) a včera sme si dojednávali emailom detaily s villaggiom kam ideme. nedalo nám a popýtali sme sa aj na situáciu v meste s migrantami. odpovedali, že v meste je pokoj 🙂 ale dozvedeli sme sa, že cestou späť domov by nás mala čakať kontrola na taliansko - rakúskych hraniciach. má s touto kontrolou niekto teraz v letnom období skúsenosti? cestujeme s 2 malými deťmi, cesta sama o sebe náročná a neviem ako dlho sa bude čakať na takýchto kontrolách. vopred ďakujem za odpovede ...
isli sme pred dvomi tyzdnami, ziadna kontrola tam nebola
ďakujem za odpoveď, keby tak bolo tak super 🙂
Prosím Vás co ste boli v Bibione, Caorle,alebo Lignano nevedeli by ste poradit ubytovanie kde ste boli spokojní?Moze byt aj hotel aj apartman chceme ist zaciatkom septembra.Vopred dakujem 😵
V Caorle môžem z vlastnej skúsenosti odporučiť Villa Clara, moderne zariadený apartmán, tichá ulica, super blízko pláže a taktiež blízko centra nákupov i historickej krásnej časti mesta. Apartmán sme objednávali prostredníctvom Booking.com. Boli sme spokojní s 2 malými deťmi 🙂 Mesto Caorle je naozaj očarujúce, chcela by som sa tam ešte s rodinou niekedy vrátiť. Taliani ho nazývajú malými Benátkami 🙂 V Bibione bývala sestra s rodinou v centre Residencia Columbia, boli sme ich tam navštíviť. Jednoduché, apartmán spĺňal účel, blízko pláže. My sa chystáme do Bibione Pineda, dnes večer sa rozhodujeme, že ktoré ubytko. Dám vedieť ...
Ahojte, ideme do Eraclea mare, viete mi poradit nejake ubytko tak na pol ceste? Ideme z Trnavy
@martinusik91 V Caorle hotel Cleofe, boli sme tam už 2x. Pekne, čiste, velke izby, výborne raňajky. 1x cez Booking a vlani sme priamo pisali na nich cez internet. A Caorle je moja srdcovka ako cele Taliansko!

@liza68 a uz ste tam boli?to idete na spoznavacku?kedy vyrazate zo sk?