icon

Autom do Talianska

lenna1985
30. máj 2014

Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem

albertto
24. júl 2017

byt na prenájom v južnom Taliansku, dve spálne s obývačka kuchyňa kúpeľňa dvoma balkónmi, maximálny počet misií 6 perfektne pre jednodňové výlety do Pompejí, Vezuv, na pobreží Amalfi. Nízke ceny hovorí po poľsky a rusky, telefón 00393408072980 zápis claudio1152@tiscali.it

cukroska
4. aug 2017

Uplne nádherné Rimini💝 Urcite odporúčam👌👌 Cesta autom na noc uplne bezproblémová,nikde žiadne zdržanie,na cestach klud.

silviak
5. aug 2017

@cukroska v akom hoteli ste ubytovani prosim? A ako ste s nim spokojni? Zaujima ma hlavne strava.

cukroska
7. aug 2017

@silviak hotel sme nasli cez booking.iba,s ranajkami.V pohode

cukroska
7. aug 2017

Piazza Tre Martiri💖 nádherné historické mestečko Rimini

silviak
8. aug 2017

@cukroska ale ako sa vola ten hotel?

dasenka7
15. okt 2017

Ahoje, rozmýšlame nad dovolenkou bud.rok do Ríma autom..chodíte tak niekto?nejaké tipy triky rady?poplatky dialnica sú tam aké??a aj ubytovanie ak by ste mali niekto, ideme 4 dospelý..dakujem 🙂

helikoptera
5. apr 2018

@liza68 ahoj, my ideme tento rok v lete do Caorle s 2 detmi (3 a 5 rokov). Nemas nahodou nejaky dobry tip kde sa cestou zastavit na dlhsiu prestavku s detmi? (rakusko....). Pripadne nejake tipy na vylety v okoli caorle (vsade sa pise o benatkach, ale nemas nahodou aj nejaky iny dobry tip pre deti?...) Vdakaaaa. Lucia.

lubina
5. apr 2018

@helikoptera Ahoj, my sme boli v Le Caorle s nasimi babami, ked mala starsia 6 a mladsia 2,5 . Mestecko je krasne, ale nikde inde sme sa nedostali. Pri domcekoch sme mali super nadherny bazen a bazenik pre deti a to bol koniec, deti nechceli ist nikam, na ziadny vylet, ale musim povedat, ze sme bolli v auguste a bolo tak horuco, ze ani nam sa nikam na vylet ist nechcelo. Tiez sme boli autom, ale isli sme to na jeden raz, sme sa menili s muzom pri soferovani, takze nejaku prestavku na kratky vylet sme ani neurobili. Vzdy sa pohrali na tych detskych ihriskach pri benzinkach, co su v Rakusku ozaj vsade a pokracovali sme...asi som ti neodpovedala, ale ak nejdete na velmi dlhy cas, tak mozno tie vylety ani nebudete stihat 🙂. My sme boli na 8 dni, plus cesta tam a spat.

eeffka
5. apr 2018

@lubina ahoj zvazujem taliansko ale popravde po tom co tam znasilnili turistky som taka nejaka zmatena? ako to tam bolo s ciernymi?

janka2501
5. apr 2018

@eeffka ja chodim na sever do caorle, Lignano a tam super, ziadnych som nestretla, ak neratam co predava na plazi, a ideme aj tento rok, opat do Caorle

lubina
5. apr 2018

@eeffka V Caorle bola pohoda, v nasom rezorte som nevidela ziadnych africanov, ale isli sme cez holandsku cestovku, takze okolo sami Nemci a Holandania....ide asi aj o to, ze s detmi sme vela po veceroch a v noci vonku nechodili, ziadne bary a pod. 😉

erzulik
5. apr 2018

@lubina ahoj mozem info ako sa volal rezort v Caorle? My sme boli minuly rok v Lignane v apartmanoch. Na buduci rok zvazujeme hotel na plazi. Chceme zmenit oblast a zaujalo ma Caorle.

erzulik
5. apr 2018

@dasenka7 ahoj, 2 roky dozadu som bola u kamosky v Taliansku ona zije v Cervii. Nam neodporucala ist autom do Rima koli vandalom. Tak nakoniec sme nesli. Aspon od nej mam take info.

lubina
6. apr 2018

@erzulik boli sme v Residence Villaggio Dei Fiori

honeyxy
8. máj 2018

@erzulik Ahoj chcem sa spytat ako sa vam pacilo v Lignane.... ako ste si hladali ubytko, cez booking? Zvazujeme tam ist tento rok, 2 rodiny spolu, tak hladame nieco vacsie na ubytko, 4 dospely, 4 deti.

erzulik
10. máj 2018

@honeyxy lignano je fajn, ubytko sme riesili cez cestovku.

helikoptera
13. máj 2018

@janka2501 Prosim ako je to v caorle na pláži s detským stanom? Máme v cene apartmánu 2 lehátka a zvažujeme detský stan, kde môže byť rozložený? Ma to vôbec význam? Máme 3 a 5 ročné deti.

janka2501
13. máj 2018

@helikoptera mam taky pocit ze len vedla lehatka,mal by sa zmestit,lebo ulicky je necely meter. Inak ja som malej nebrala detsky stan,my sme chodili po 15h na plaz, teraz ideme v auguste a uvidim ako budeme chodit na plaz. Mozno pojdeme aj doobeda 😉

dooscoby
14. máj 2018

Maminky viete mi poradit, kde sa oplati ostat na noc resp.ako hladat na akej stranke motoresty v Taliansku? Idem ku Cecina a sice 11 hodin len cez den to bude asi na dlho a netusim ci sa muzovi bude chciet soferovat celu noc tak ci o niecom neviete cca.5-6 hodin od Bratislavy, zeby sme si to dako rozdelili. Dakujem za radu

kamia
15. máj 2018

Ahojte, neviete ako je to v Chioggi - s plážovým servisom?

jasminet
15. máj 2018

@dooscoby my sme volakedy chodievali dole do kalabrie autom... vzdy sme zaparkovali pri akomkolvek vacsom autogrile a pospali si par hodin... nikdy nebol problem. 6 hodin od bratislavy je uz cca udine.
chodievali sme podvecer, isli kolko sa dalo cez vecer, v noci volakde zaparkovali a nad ranom, rano sme zas vyrazili.

dooscoby
15. máj 2018

@jasminet som pre istotu bookla pri Udine hotel s tym ze skoro do dna odchodu je zadarmo storno tak uvidim, ze ako sa manzel vyjadri. A plati sa ist az dolu do Kalabrie autom? Nepreplati sa vela na tom ich myte? Lebo toto mi este pride co sa tyka vzdialenosti ako ked sa idem na dovolenku az na Makarsku. Ten augril je otvoreny aj v noci? Je to tam bezpecne si pospat?

jasminet
15. máj 2018

@dooscoby tak zalezi co od dovolenky ocakavas... za mna je taliansko krajsie nez chorvatsko, cize nam sa oplati 🙂 teraz sice kvoli najmensej chodime len hore do bibione, ale od buduceho roku zas zacneme nizsie... myto sa da pozriet na googli - nechce sa mi teraz hladat, tam si vyratas kolko € odkial kam. a zalezi aj od ubytka, ak zozenies krasne za par €, tak aj s mytom ta to moze vyjst menej ako cesta do bibione s ubytkom...
zalezi ktory autogril, niektory ma par hodiny pauzu, niektore su aj cez noc... ale kazdopadne ked prespat, tak na velkom parkovisku, nie na nejakom opustenom pri mini benzinke (aj to sa nam raz stalo - baby tam stali a prichadzali zakaznici - to sme teda az neskor zistili 😀 ) ale vtedy sme nemali deti, tak sme to brali tak s nadhladom 😀

dooscoby
15. máj 2018

@jasminet ubytko kedze riesim na poslednu chvilku tak najlacnejsie nie je, ideme do campingu mobilny domcek a uz bol problem nieco najst tak ideme len na 7 noci co mi je zalostne malo, ale lepsie ako nic a uz som kvoli detom chcela nieco zivsie su tam animacie, bazen sice 2 km od plaze, ale maju zabezpecenu zadarmo dopravu. Este v july by sa dalo na dva tyzdne len to uz je cez 2tis.A nasla som aj zaujimavu alternativu HR a IT, som pozerala, ze zo Zadaru ide lod a potom je do cca.5 hodin autom do Toskanska tak buduci rok musim skor nieco poriesit lebo teraz uz bieda nieco vyberat. A mas dake overene stranky co sa tyka IT? Dake priamo ich agentury? a tym , ze manzel je sam sofer musim co sa tyka vzdialenosti brat aj na neho ohlad.
https://www.campinglecapanne.it/?_ga=2.10561619...

jasminet
15. máj 2018

@dooscoby my zas naopak - pozerame a hladame velmi zavcasu, lebo nas chodi viac. takze je aj viac na vyber. popozerame booking, ak sa nam nieco paci, tak pozrieme na google maps a odtial sa vzdy k niecomu dopracujeme. moc agentury nepozerame, to skor len tak zo zvedavosti. teraz napr. vyberame sardiniu na buduci rok (viem, sialenstvo) a napr. sme mali nieco vybrate a uz je to na ten buducorocny termin rezervovane...
ta lod zo zadaru ide kam? cize by ste dali napr. tyzden chorvatsko a tyzden toskansko?

dooscoby
15. máj 2018

@jasminet ide Zadar alebo Split do mestecka Ancona, mozno je aj viac moznosti. Posielam link na jednu stranku:
https://www.directferries.sk/?_ga=2.180861166.8...
Len u nas sa prerabal byt, potom sa objednaval gauc tak, ze dovolenka nebude len muz spekulovat ist s jeho rodinou do HR tak som bookla zatial toto cize skoro na poslednu chvilku. Sardiniu som mala v plane, ale az teraz zacinaju vyskakovat akciove letenky na leto a to uz tiez 80% ubytko je fuc. Ja som mala vybranu peknu vilku so zahradkou cez airbnb aj za dobru cenu. Toto budem riesit az po lete niekedy december, januar, ale co viem aj v HR to tak funguje aj v IT, ze ked si spokojna hned si robis aj rezervacku na dalsi rok.

jasminet
15. máj 2018

@dooscoby aj my tak min. rok na tento. hned ako sme sa vratili z dovolenky sme bookli na tento rok a uz neboli volne apt. ktore sme chceli... directferries poznam, len mi nikdy nenapadlo pozerat trasu hr it 😀 idem popozerat...

eliska13
15. máj 2018

@honeyxy v auguste málokedy ešte zoženiete to majú Taliani dovolenky.Isli sme cez booking Lignano je super kolotoče pre deti samé zmrzlinarne, pizzerie stále je tam čo robiť.Ale trocha mi vadí tá plytká voda, ak máš malé deti to len privitas, ale my sme mali vo vode riasy a krásny dosť veľa bolo aj na pláži vyvrhnutych.Ale zase krátka cesta, piesok teple more

honeyxy
17. máj 2018

@eliska13 aj a pozeram cez booking...... Nejake odporucanie na apartman? Ked uz to mate odskusae 🙂