icon

Autom do Talianska

lenna1985
30. máj 2014

Ahojte, boli ste niektorá v Taliansku autom ? chceli by sme ísť tento rok na dovolenku. Napíste prosím vaše dojmy z cesty, atmosféru Talianska a hlavne, kde sa máme pozrieť, čo je tam pekné 🙂
ďakujem

greguska
19. jún 2017

Ahojte, aj my ideme tento rok do lignana, viete mi dat nejaké tipy na výlety ? Guliverlandia, junior park sme uz boli, aqua nie je pre nás. Ešte sme minulý rok stihli Benátky. Určite je tam viac miest na taký jednodňový výlet, tatino nechce len na pláži byť, aj ked mne by to vôbec nevadilo 🙂

summerlili
20. jún 2017

@greguska Tak, my sme dávali Guliverlandiu s malými deťmi každý rok, lebo za ten rok aj zabudli ako skvele tam bolo.
A odporúčam ešte ZOO v Punta Verde (+- 15-20 minút autom), fantázia. ZOO u nás sa nechytajú na ňu.

anega79
20. jún 2017

@greguska Ak vam nevadi ist trochu dalej asi 2 hodiny, tak navstivte Gardaland alebo Leolandia, hned ste pri Gardskom jazere alebo Verona je tiez pekna

rebeca2
22. jún 2017

ešte otázka, prosím vás, ako sa dá dostať na ten Mušličkový ostrov? cez agentúru, príp.aký je postup, odkiaľ sa plaví a kde sa dajú kúpiť lístky...ideme prvýkrát do Lignana, budeme ako Alica v krajine zázrakov...😂

ikaika
22. jún 2017

@rebeca2 mozes si rovno pred odchodom zakupit v pristave napriklad 🙂

pancake
10. júl 2017

ahojte, dievky prosím Vás pozerám cestu do Lido di Jesolo a obe mi ukazujú práce na cestách. a to na jednej tri krát, a na druhej ceste 4 krát. ako to je. išli ste už niektorá teraz? ďakujem ktorou cestou je výhodnejšie ísť?

piip
10. júl 2017

@pancake Ahoj, my sme sa z Jesola v sobotu vratili. V okoli Jesola som ziadne prace na ceste nevidela, ale my sme sli podla aplikacie Waze, napriklad cez dedinu Ceggia.

pancake
10. júl 2017

ono v rakusku mi ukazuje že sú práce na cestách

greguska
10. júl 2017

@pancake my sme šli včera, áno v rakúsku su na 2 miestach práce, robia nový asfalt, rýchlosť znížená na 80, aj to meraju (radary). Prešli sme úplne v pohode, bez zapchy, ale šli sme v nedeľu, nie sobotu

kamia
10. júl 2017

my cestujeme do Bibione vo štrvtok v noci (ubytko máme od piatku do piatku), dúfam tiež, že cesta bude kľudnejšia ako top piatok.

piip
11. júl 2017

@pancake Ano, na dialnici boli, je tam obmedzena rychlost a tri pruhy zuzene na dva, ale to je predsa v lete vsade, nas konkretne to nijako vyznamne casovo neobmedzilo.

renculiatko
16. júl 2017

Ahojte.Bol už niekto z vás v Rimini-virsabella? Aké máte skusenosti Stymto miestom? Ďakujem 🙂

pancake
18. júl 2017

dakujem vam

sticker
dastudastu
19. júl 2017

@mammamia2009 a nejake typy kde s detmi na plaz v umbrii? Vdaka☺

lenka369
20. júl 2017

Dobry den. porosim o radu. chystame sa tento rok 1. krat do talianska autom aj s detmi. este presne nevieme mesto ale nieco cim bližšie. Ako je to s ubytovanim da sa najsť na mieste, alebo treba dohodnut vopred?
ako je to so stravovanim pre celiatikou? ak mate niekto skusenost.
Ako je to z cenami za stravu a ubytko je to vyhodnejsie ako napr Chorvatsko?
Dakujem za kazdu odpoved

silviak
20. júl 2017

@dastudastu V Umbrii? Pokial viem Umbria sa nachadza v strede medzi Toskanskom, Liguriou a Marche. Nema more.

silviak
20. júl 2017

@lenka369 So stravou pre celiakov uz v Taliansku nieje problem ani v restikach. V obchodoch maju omnoho viac vyrobkov ako u nas. S ubytkom uz problem moze byt. Nefunguje to ako v Chorvatsku. Tam sa apartmany prenajimaju cez agentury. V 90% len soboty - soboty. A je mozne ze pridete na miesto a nebude ziadne ubytko. Radsej si ho rezervujte vopred

lenka369
20. júl 2017

@silviak dakujem za odpoved. prosim ta to ubytko cez aku agenturu je najlepsie si rezervovat..Ak mas nejake typy aj na konkretne. napr. v Lignane alebo niekde okolo.
ako je to cenovo so stravou je ovela drahsia ako u nas..myslim v restikach

kakika007
20. júl 2017

@lenka369 my sme rezervovali cez italieonline.sk a pozerali sme aj cez ludor.sk

cukroska
20. júl 2017

Prosím napíšte mi nejaké vaše postrehy,zazitky,čokoľvek z Rimini Viserba.Aktuálne info,cesta autom,pláž,reštiky,atrakcie,čokoľvek..tipy na vylety máme,ale privitam všetko.Dakujem 🙂

silviak
20. júl 2017

@lenka369 skus popozerat juventour.sk Co sa tyka onkretne Lignano to ma 3 casti. Sabbiadoro ta je najrusnejsia a ma aj najsirsie plaze mnozstvo obchodov. Potom je Pineta ta je taka kludnejsia ale ma pesiu zonu kde sa da najest nakupit. A potom Riviera. Ta je uplne najtichsia. Ale su tam obchodiky a zopar restik. Mne osobne sa najviac paci v Pinete

laila22
20. júl 2017

@pancake ano v rakusku sa rozsiruje dialnica, ale premavka je v pohode.

kamia
22. júl 2017

My sme sa včera v noci vrátili z Bibione, dovolenka vyšla super, ale tá cesta bola nočná mora. Mysleli sme si, že v piatok budú cesty kľudnejšie, ale bol to úplný opak. Ubytko bolo od piatku do piatku. Vymákli sme niekoľko havárii, kolón, super zápchu vo Viedni a milión kamiónov ☹ Cez víkend ich toľko asi nie je ... Klasika od soboty do soboty 🙂

erzulik
22. júl 2017

Ahojte ideme na dovcu a 5.8.17 mame v Lignane ubytko o 15.00 hod. Kedy sa oplati vyrazit z domu poradite mi aby sme nechytili kolony!!!☺dakujem

ikaika
22. júl 2017

@erzulik najlepsie je cestovat v noci

miricka77
22. júl 2017

@erzulik ahoj.my sme prisli dnes rano do Caorle.sli sme v noci,,cca o 23.30 sme sa pohli z Blavy.cesta super, aut cim dakej,tym.menej,az sme mali pocit od Grazu po Klagenfurt,ze mame dialnicu len pre seba.Rano to v Taliansku trochu zhustlo,ale nestali sme nikde v zapche ani necakali.ked som dnes citala o zapchach v Chorvatsku....Takze ja radim ist v noci.

erzulik
22. júl 2017

@miricka77 v noci to je super len apartman bude volny az okolo 15.oo hod. co tam budem salou od rana do poobedia robit? Ako dlho trvala cesta?

miricka77
23. júl 2017

@erzulik my sme sa od rana kupali.pri plazi sme bezplatne zaparkovali,veci na plaz som mala osobitne zabalene,prezliekli sme sa pri aute vzali slnecniky,uteraky a sli.o tretej som si na seba prehodila saty a zbehla do agentury vsetko zariadit-peso to bolo cca 8 minut.bolo to uplne v pohode.cesta z Blavy cca 6 hodin,ale my,ked sme videli,ze kolko mame casu,tak sme aj stali,aj sme nesli dako rychlo rano uz,som sme dosli o 7.30.

elektra1
23. júl 2017

@erzulik my sme sa včera vrátili z Lignana, oplatí sa ísť v noci okolo 23.00 v noci, ráno sme boli v Lignane o 10.00 s dvomi prestávkami, agentúru otvárajú o 9.00 takže super,