icon

Batožina pri lete

14. sep 2023

Na letisku som sprozoval fenomén, niektorí ľudia mali obmotané kufre strečovou.fóliou. Prečo sa to robí?

acer11
14. sep 2023

Aby im nebola zima?

ivette1223
14. sep 2023

My balime kufre do folie aby sa pri nakladani/vykladani neposkodili, popripade keby sa pokazi zips, tak nevypadlo vsetko na zem, ale folia to udrzi pokope...

melanta
14. sep 2023

Pretože si myslia, že sa im tak nezničí kufor a že im nikto nevojde do batožiny. Lietam priemerne 3x mesačne (čiže 6 letov mesačne), roky, nikdy sa mi kufor nezničil ani neotvoril. Stačí mať dobrý kufor a mať ho zatvorený riadne na zámok.

vulka
14. sep 2023

To sa akože fakt pýtaš? Vždy sa to tak robilo. Kvôli ochrane kufra, vecí a kvôli rýchlejšiemu identifikovaniu kufra pri odoberaní. Balenie kufrov sa ako služba ponúkala už pred 20 rokmi na každom letisku.

kvetinka75
14. sep 2023

@acer11 😂
autorka - aby sa nepoškodili,

pralinka25
14. sep 2023

to nie je fenomen ale robi sa to dlhé roky. dokonca su aj na letiskach balice folii

kvetinka75
14. sep 2023

@acer11 pozor na to, čo píšeš. Keď tak pozerám čo sa pýtajú niektoré, tak aby sa samé nezačali do nej baliť. Pretože niekto písal, že je to proti zime 😉

martinmmartin
14. sep 2023

popularne hlavne v azii kde idu tie kufre prasknut vo svikoch a su vyrobene z latky ktora rada zmokne pri nakladani

autor
14. sep 2023

Sorry za nevedomosť, nikdy som neleteli. Chodím iba po sestrenku na letisko. Chodí domov 3x ročne, ale oni kufre nikdy nebalili do fólie. Tento rok sa prvý krát chystám ja k nim do UK.

buberova
14. sep 2023

Tiež som videla baličku na letisku, ale my sme ju nevyužili.. všetko bolo ok, nič sa nezničilo.. ale všimla som si, že niektorí na kufor majú taký textilný obal... to mi je sympatickejšie

zuzanka.zuzu
14. sep 2023

@acer11 😂😂😂👍👍👍
@melanta no vidíš, ty lietaš 3x mesačne a nám stačilo raz letieť s novým kufrom a vyzeral ako zo smetiska 😉
autorka - napr kvôli zaspineniu alebo ozaj aby sa dnu nedostali brigádnici na letisku, mne sa to už stalo ☹ (nie colníci, ti sa dostanú hocikde, ale nakladači)

viestta
14. sep 2023

Je to náhrada prezervatívu, ak si batožiny v podpalubí spravia orgie, tak aspoň sa nebudú nekontrolovane mnozit
A skôr ako ti začne v hlave vŕtať, používajú sa aj návleky na kufre. V podpalubí sa nekuri, tak aby kufre neprechladli