icon

Brali ste si deky do lietadla?

erikaoli
19. aug 2024

Ahojte brali ste si deky do lietadla? Či nám tam dajú deky?

Strana
z2
lila246
19. aug 2024

Ci dostanes deku zalezi akou spolocnostou letis, nikdy som si vlastnu deku nebrala, ved to zaberie kopec miesta… ked sa bojis chladu tak dlhe leginy/teplaky/ine pohodlne nohavice a hore mikinu

rebi789
19. aug 2024

@erikaoli nie netreba, klímu si vieš znížiť a keď tak si zober mikinu a dlhe nohavice

ns994
19. aug 2024

Nebrala som si. Snazila som sa obliect tak aby mi bolo pohodlnene a pripadne svetrik/mikinu na seba/pri sebe aby som si ju, ked tak v lietadle dala

petamich
19. aug 2024

V beznych aerolinkach a na kratke trate a v economy class deky nedavaju ale moze to zavisiet od aerolinky ako takej. Dospelaci si deky nezvykneme brat ale beriem si sveter dlhsi vacsinou a dietatu deku berieme

leni1977
19. aug 2024

deky máš v biznis triede

beata_k
19. aug 2024

@erikaoli Nikdy v lietadle necestujem v kratkom. Vzdy dlhe nohavice, tricko, svetrik a tenisky. Z klimatizacie dost taha. Aj ked ty si vypnes o sedadlo dalej je zapnuta.

anavik29
19. aug 2024

ja si beriem vždy tenšiu deku

carolynka
19. aug 2024

@erikaoli zalezi kam a s kym letis, ked len vramci Europy tak deky asi nedostanes. Ja si vzdy beriem velku teplu satku,zrolujem ju do batoziny a v pripade potreby pouzijem ako deku. A teple ponozky tiez

guudy
19. aug 2024

Ja cestujem v lete len v kratasoch s kratkom tricku. Max baleriny, obcas sandale… ziadne ponozky, dlhe gate ani deky

luliu
19. aug 2024

@erikaoli kam letis? Ak 2 h niekam, naozaj deky nepotrebuješ. A nie, deku ti nedajú pri krátkom lete

oskvarka
19. aug 2024

@erikaoli ja nie ale dostala som zapal mocaku :D z tej klimi a mala som dlhe nohavice a sveter predlzeny

matkahelka
19. aug 2024

@erikaoli deku do lietadla? vsak tam nie je minus. moja 2 a pol rocna aj teraz bola cely cas v kratasoch a tricku. niektore deti mali mikiny. nikoho z dospelakov som v dlhom nevidela a s dekou uz vobec nie. vsak v lietadle je okolo 20 stupnov.

tinkavvv
19. aug 2024

@leni1977 nielen v biznis triede. Na zaoceanskych letoch deku dostanes

oskvarka
19. aug 2024

@matkahelka asi zalezi aj kde sedis ci pri okne alebo v ulicke ja som sedela pri okne a riadne tam tahalo nezdalo sa mi to az tak ale zaspala som a zobudila sa rozklepana

biba_18
19. aug 2024

ja si beriem také pletené tenučké pončinko alebo prehoz cez plecia keď idem na dovolenku ... alebo šatku ... nemám rada prievan ... napr. https://www.sashe.sk/gabul/detail/bohem...bezovy

ja_bb
19. aug 2024

@erikaoli keď sme leteli viackrat, na deke bolo Delta, neviem ci sú to aerolinky,ale vtedy deky vždy boli

sarandon
19. aug 2024

Na Kubu sme mali v lietadle deky a vankuse. Zavisi od spolocnosti a dlzky letu

matkahelka
19. aug 2024

@oskvarka nie nezalezi, kde sedis, ale kto je aky zimomrivy. moje deti su chvalabohu otuzile. a mimochodom, ano, sedeli pri okne.

oskvarka
19. aug 2024

@matkahelka tak to mas pravdu ja som zimomriva moje deti proti mne chodia v kratasoch a ja nosim sal skoro aj v lete :D

matkahelka
19. aug 2024

@oskvarka to si potom aj casto chora nie? lebo takyto zimomrivi ludia, aspon v mojom okoli su stale nachladeni. teraz pozeram a moja mala bola dokonca este aj bosa.

ibrunova
19. aug 2024

Ak ideš dve hodiny k moru, tak isto by som deky netrepala, načo? Daj dlhšie nohavice a mikinu, keď už.

erikaoli
autor
19. aug 2024

@luliu do Turecka ja sa pitam kvôli deťom.ci im zobrať.neviem ako ich obliecť či tepláky alebo kratší a dlhé ponožky

marcellka32
19. aug 2024

Ak letis do USA 9 hodín, deku aj vankúš dostaneš zabalené jednorazové a riadne sa obleč, zaocenske lietadlo je ako mrazák...
Ak letis po Európe, dlhé nohavice, tenisky, mikina, ja hlavne na krk šatka

marcellka32
19. aug 2024

Daj im tepláky, tričko s krátkym a mikina

luliu
19. aug 2024

@erikaoli kraťase a tričko, do lietadla mikinu, prípadne tepláky. Ponožky urcite

elenajezova
19. aug 2024

Alebo aj pareo šatka je super riešenie. Ja to tak vždy riešim.

leni1977
19. aug 2024

@tinkavvv ja som myslela lety napr. do Ománu alebo Bahrajnu, s tým mám skúsenosť, že my sme deky a vankúše mali, pasažieri za závesom nie, nenapadlo ma, že by išla za oceán

oskvarka
19. aug 2024

@matkahelka ano ako moji stale kratasi a bosy.. inak ako nebyvam prechladnuta casto nastastie... len sa obliekam viac..

sisaka
19. aug 2024

Sa čudujem, že si nebalíte čiapky a rukavice…. Močák z lietadlovej klímy? No jasné…

Do lietadla na takú krátku trasu určite stačia tričko, kraťasy a mikina. Ak sú deti zvyknuté na babušenie a pančuchy pri 15 stupňoch, tak radšej dlhé nohavice.

lakebabe
19. aug 2024

@erikaoli mne je v lietadle zima vždy, hocikde idem ci 2 hodiny ci 10, cestujem zasadne v dlhých pohodlných nohaviciach alebo teplákoch a mikine. Deku ti nedaju hocikde ale ked som takto oblečená mi ju netreba. Vždy nosím aj vankúšik.

Strana
z2