Brali ste si deky do lietadla?
Ahojte brali ste si deky do lietadla? Či nám tam dajú deky?
Nebrala som si. Snazila som sa obliect tak aby mi bolo pohodlnene a pripadne svetrik/mikinu na seba/pri sebe aby som si ju, ked tak v lietadle dala
V beznych aerolinkach a na kratke trate a v economy class deky nedavaju ale moze to zavisiet od aerolinky ako takej. Dospelaci si deky nezvykneme brat ale beriem si sveter dlhsi vacsinou a dietatu deku berieme
deky máš v biznis triede
ja si beriem vždy tenšiu deku
Ja cestujem v lete len v kratasoch s kratkom tricku. Max baleriny, obcas sandale… ziadne ponozky, dlhe gate ani deky
@erikaoli deku do lietadla? vsak tam nie je minus. moja 2 a pol rocna aj teraz bola cely cas v kratasoch a tricku. niektore deti mali mikiny. nikoho z dospelakov som v dlhom nevidela a s dekou uz vobec nie. vsak v lietadle je okolo 20 stupnov.
@matkahelka asi zalezi aj kde sedis ci pri okne alebo v ulicke ja som sedela pri okne a riadne tam tahalo nezdalo sa mi to az tak ale zaspala som a zobudila sa rozklepana
ja si beriem také pletené tenučké pončinko alebo prehoz cez plecia keď idem na dovolenku ... alebo šatku ... nemám rada prievan ... napr. https://www.sashe.sk/gabul/detail/bohem...bezovy
Na Kubu sme mali v lietadle deky a vankuse. Zavisi od spolocnosti a dlzky letu
@oskvarka nie nezalezi, kde sedis, ale kto je aky zimomrivy. moje deti su chvalabohu otuzile. a mimochodom, ano, sedeli pri okne.
@matkahelka tak to mas pravdu ja som zimomriva moje deti proti mne chodia v kratasoch a ja nosim sal skoro aj v lete :D
@oskvarka to si potom aj casto chora nie? lebo takyto zimomrivi ludia, aspon v mojom okoli su stale nachladeni. teraz pozeram a moja mala bola dokonca este aj bosa.
Ak ideš dve hodiny k moru, tak isto by som deky netrepala, načo? Daj dlhšie nohavice a mikinu, keď už.
Ak letis do USA 9 hodín, deku aj vankúš dostaneš zabalené jednorazové a riadne sa obleč, zaocenske lietadlo je ako mrazák...
Ak letis po Európe, dlhé nohavice, tenisky, mikina, ja hlavne na krk šatka
Daj im tepláky, tričko s krátkym a mikina
Alebo aj pareo šatka je super riešenie. Ja to tak vždy riešim.
@matkahelka ano ako moji stale kratasi a bosy.. inak ako nebyvam prechladnuta casto nastastie... len sa obliekam viac..
Sa čudujem, že si nebalíte čiapky a rukavice…. Močák z lietadlovej klímy? No jasné…
Do lietadla na takú krátku trasu určite stačia tričko, kraťasy a mikina. Ak sú deti zvyknuté na babušenie a pančuchy pri 15 stupňoch, tak radšej dlhé nohavice.

Ci dostanes deku zalezi akou spolocnostou letis, nikdy som si vlastnu deku nebrala, ved to zaberie kopec miesta… ked sa bojis chladu tak dlhe leginy/teplaky/ine pohodlne nohavice a hore mikinu