Bulharsko s ročným dieťaťom - all inclusive verzus vlastné stravovanie
Dobry den, chceli by sme 1x do Bulharska s rocnou a 5 rocnou dcerou. Potrebovala by som poradit ci je lepsie mat stravu v hotely alebo sa stravotvat volne v restikach? Mala je kojena a jedava malicko. Ak mate aj kontretny tip na hotel, kde ste boli spokojni ...dakujem
ahoj my to mame podobne ako ty, ideme 10.7 do Bulharska presnejsie do Tsareva hermens club hotel my mame ultra All inclusiv a tiež budem tam s ročnym a 6 rocnou. my sme prave naopak hladali hotel kde nieje moc rušno (disky do rana) aby nerusili deti, a stravu nech je celodenna 😉 inak tento hotel co ideme my je česky hotel s česk,animatormi, este zvladnut let a podnebie s mojou astmou a bude hadam super
Ja odporúčam sunset hotel Pomorie 5*,stravovali sme sa tam,obrovský výber jedál,po okolí neboli bohvieake reštaurácie,je to hotel určený pre rodiny s deťmi,deti sa tam neskutočne vyžijú.Celý hotel je viac prispôsobený deťom ako dospelým 😃.My sme boli spokojný ,hneď by som tam išla znova.
@avenev nebolo vobec búrlivé more,pláž bola čistá,trochu mušličková,a plytké more dosť metrov,naozaj super pre deti.Pozri si aj recenzie na nete-hotel sunset beach family resort je presný názov.Kopec animátorov pre deti a večerné vystúpenia končili tuším o 21-22:00 max.,maľovali tam deti na tvár,tanečný krúžok tam bol,nafukovací hrad vo vode..kopec aktivít pre deti.A asi 10 minut je rezort od letiska,takže žiadne trmácanie sa autobusom po celom Bulharsku.Bola to síce drahšia dovolenka,ale neľutujem.Keď budú baby väčšie,vrátime sa tam.
My sme sa prave vratili z All inclusive na Kanaroch so 16 mesacnym dietatom (ciastocne kojenym) a bolo to uplne super, tiez som sa toho bala a zvazovali apartman, napokon to takto bolo dobre.
my sme boli autom v chorvatsku - je to predsa len blizko, maly celu cestu tam prespal, na dovolenke bol uplne uzasny, velmi si to uzival a cesta domov tiez presla rychlo - a to som sa bala cestovat s malym dietatom tak "daleko"
Ahojte, deti nám ochoreli, mali sme letieť 7.7. do Bulharska, takže mám na predaj buď celú dovolenku na 14 dní alebo len spiatočné letenky pre 4 osoby, Viedeň-Varna-Viedeň. Letenky by stáli okolo 1000 € so všetkými poplatkami na 4 osoby - je to jedno, či deti alebo dospelý. Alebo celá dovolenka aj s letenkami s polpenziou priamo na pláži 2530 € komplet na 14 dní. Keď niekto má záujem prosím zavolajte, nemám čas sledovať internet: 0903 912 763 Prílet 21.7.2018

bulharsko all inklusive asi nie zbytocne preplatis, mozno tak ranajky ked si nemozes urobit a zjest na izbe,v restikach a je ich tam plno si vyberies co len chces, a vyjde ta to urcite lacnejsie ako all inkl.