icon

Cena za noc vo Vietname: Vysvetlenie a porovnanie

5. jan 2025

Môžete mi niekto vysvetliť ako prišli k cene 6000e za noc? Ja vidím od 500 do 800e. Ďakujem

gribka1
7. jan 2025

@petraa2022 Ako prosím ťa bojuje za mier? Toto ma fakt zaujíma, vážne.

mondolina
7. jan 2025

@petraa2022
🤣🤣

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
gribka1
7. jan 2025

@petraa2022 Áno. Ale povedz mi prosím ťa, ako by si ukončila ty túto vojnu? Predpokladám, že by si nedodala zbrane Ukrajine. V poriadku. Vojna by sa skončila? Ak áno, čo by bolo ďalej?

annm81
7. jan 2025

@petraa2022 Tak posledná odpoveď vysvetlila všetko- fašizmus ti nielen nevadí, ale priam ti imponuje.

P.s. Dobré ráno stará mama, áno dodáva.

petraa2022
7. jan 2025

@annm81 tak to urcite

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
hiro
7. jan 2025

@petraa2022 "ze Fico bojuje za mier a nie je na strane zla"? A do Ruska isiel povedat Putinovi ze nech prestane vyvrazdovat Slovanov nasich susedov? No veru nepovedal. Isiel mu tam rucicky bozkavat a nech este posle viac rakiet. Podporuje vojnu a je na strane zla.

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
annm81
7. jan 2025

@petraa2022 Čo určite? Ficov smer v podstate napĺňa definície fašizmu, Fico je teda fašista. Tebe neprekáža Fico ako politik, teda ti neprekáža fašizmus. Čo z toho chceš rozporovat? Mimochodom, pamätáš, čo povedal Putin o mieri? Bude až SR vystúpi z NATO. Za to teda Fico bojuje? A to sa ti teda pozdáva?

gribka1
7. jan 2025

@petraa2022 A chce Putin rokovať? Prečo Fico nespája tých dvoch, netlačí ich do rokovaní? Takúto jeho snahu nevidno.

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
gribka1
7. jan 2025

@petraa2022 Myslíš, že nie? Ale toto chápeš, že rus je na Ukrajine a nie Ukrajina na Rusi? Lebo ak by ti niekto obsadil dom a chcel mier, tak mu ho dáš, len aby ten mier bol?

sevrin
7. jan 2025

@petraa2022 keď teda fico bojuje za mier, prečo v tých svojich pošahaných videách nenadáva na Severnú Kóreu a Irán, že dodávajú zbrane Rusku?

Tak čo chce fico, mier alebo víťazstvo Ruska?

viestta
7. jan 2025

@petraa2022 tym mi je vsetko jasne. Sudruh je mierotvorca...
Fico Ukrajine nedodava, dodava ich Kalinak cez svoje zbrojovky. Aj tak sa da bojovat za mier...

jednoduchomaria89
8. jan 2025

Fico chce mier 🤣🤣 ten bol dobrý ... Podľa mňa chce , aby Ukrajina padla a ,aby sme susedili s Ruskom. Podľa mňa dúfa, že Putin mu pomôže s nastolenim neobmedzeného vládnutia, predsa voľby sú zbytočný stres a keby sa vymenila vláda hrozila by mu basa . Myslíš , že jemu sa chce robiť ďalšiu predvolebnú kampaň a navážať tých s IQ 50 (zdroj chata cifare ) a burcovat ich

stanulienkat
8. jan 2025

@petraa2022 boze, ty si fakt blba. Napisala by som nieco horsie, ale mam to tu tesne pred vymazanim😂. Mozem sa spytat, odkualze nam vyrastaju takito mentalni atleti? Odkial si? Stred, vychod?

stanulienkat
8. jan 2025
stanulienkat
8. jan 2025

Uz vieme ako to skutocne bolo:

stanulienkat
8. jan 2025
annm81
8. jan 2025

@jednoduchomaria89 osobne neverím, že je veľa ľudí čo úprimne veria, že Fico chce mier. Tak blbých a nerozhľadených už veľa nie je. Im sa to, že zaostalé Rusko expanduje, páči - proste morálna spodina spoločnosti.

Fico chce prehru Ukrajiny, ako chce. On je proste prospechár bez chrbtovej kosti. Keď mu šli prachy na rozkrádačky z EU, tak bol jej najväčší podporovateľ. Potom mu všetci aspoň trochu normálni voliči ušli a ak chcel ostať pri moci, musel sa obrátiť na tých najúbohejších voličov - skrytých alebo otvorených neonáckov, potomkov ľudákov, čo budú s radosťou udávať susedov a arizovať majetok nepriateľov fašistického štátu.

Fico dúfa, že Putin nad ním, ako gubernátorom Slovenska, bude držať ochrannú ruku. V skutočnosti ho má Putin za poslušného psíka, ktorého vyhodí do zimy, len čo mu prestane byť užitočný. Ešte ani novoročný pozdrav mu neposlal, na rozdiel od Orbána, ktorý sa trasie na to, až UA padne, on dostane územia s maďarskou menšinou na UA a potom sa môže sústrediť na to, aby získal juh Slovenska. To je ten mier fašistov a užitočných idiotov.

hellwant
8. jan 2025

@stanulienkat Veru...

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
annm81
8. jan 2025

@petraa2022 Ty máš teda riadny zmätok v pojmoch. Existencia kritiky a opozície je v skutočnosti jeden z najdôležitejších znakov demokracie.

petraa2022
Autor odpoveď zmazal
stanulienkat
8. jan 2025

Ajaaaj. Petruska si zrusila konto. A taka vyzivna debata to bola.😁

viestta
8. jan 2025

@stanulienkat argumentacna nudza je svina

hellwant
8. jan 2025

@viestta tak sa zda, ze pan preceda tu stratil dalsiu tetusku, nuz , veru smutit nebudem.

viestta
8. jan 2025

@hellwant eboj sa, ona sa objavi. Prejde ju zlost a uz sa bude hlasit pod inym nickom. A eby nahodou nie, tak Sumracna tu ma stale dost velke zastupenie, vzdy sa nejaky objavi, co bude obhajovat neobhajitelne

danyelia
11. jan 2025

@viestta ...no čo nové s dovolenkou vo Vietname za
6 000 € za noc? Zistili modrokoníkovské detektívky niečo prevratné? 😃