Cena za noc vo Vietname: Vysvetlenie a porovnanie
Môžete mi niekto vysvetliť ako prišli k cene 6000e za noc? Ja vidím od 500 do 800e. Ďakujem
@danyelia ty stale nechapes, alebo nechces… o co ide, co sa deje a ze vsetko zo vsetkym suvisi? Nevadi. Diskusiu s tebou viest je ako hadzat hrach o stenu… pekny zvysok vikendu
@tetapetra A čo že bol, závidíš mu? Veď choď aj Ty na dovolenku, zjavne potrebuješ oddych 😃 A koľko je maximálna cena za noc v hoteli a počet dní, koľko môže stráviť premiér na Vianočnej dovolenke? Ubytovňa v Tatranskej Lomnici za 45,20 € /noc a 5 dní? Či ako, je na to nejaké pravidlo?
@ktobytobolpovedal Máme aj iné problémy, nie jeho dovolenku...keby to PS nevytiahlo a nepolarizovalo tým ľudí, nikoho by to netrápilo.Ale tak jasné, čo iné oni vedia, len rozhádať ľudí na sviatky. Ďakujem, pekný víkend aj Tebe.
@danyelia ideš stále svoje však. Sa zamyslí odkiaľ ma on so svojím biednym platom peniaze na taký luxus? Doteraz chudáčik nemal ani byť. Musel byť v podnájme. Nikto neriešil,že bol na dovolenke, ale niečo úplne iné. V Thajsku sa dá objednať celá vila za smiešne peniaze na mesiac. A nebolo to PS, ktoré to vytiahlo, ale do eEnka to poslali ľudia.
@danyelia to on vyplakaval on 🤣 ty fakt ides svoje. Veď ja viem,že napríklad už len svoju chatu, ktorú má na Záhorí prepísal na suseda, keby niečo on nič nemá. A ten sused mal svojho času za Ficovej druhej vlády,že monopol na chladiace auta. Jaaaj moja....On má také majetky,poprepisovane na bielych koňov.
@tetapetra Jaaj a iní politici nemajú majetky? Veď Matovič chudák nemá ani platobnú kartu, no vlastní pol Trnavy...Remišová ma aké majetky? Miško z PS? Majú, tak asi v tej politike nezarábajú ako predavači z lahôdok...Áno, platy politikov sú veľké a neúmerne tým našim, to všetci vieme
@danyelia už nemáš proti argument,tak vytahujes ich? Matovič je prípad sám o sebe. Remisova,pokiaľ viem, tak má majetok priznaný. Miška neviem, ale zase on má osobitnú školu 🤷🏻♀️. Ja som písala o tom,že svojim platom jednoducho Fico na takú dovolenku nemá. Nezabudni,že nedávno si kúpil nechutne drahy byt, ktorý mu bývalý šéf saturu predal pod cenu 🤣🤣🤣 , veríš tomu? A na podnájom v Bonaparte? Na ten tiež ako poslanec v tom čase vlastne ani nemal.
@danyelia hlavne by to mal oznámiť - viestta, lebo ona už má tlak 200.
@xckaretxxx o moj tlak sa ty neboj, mam ho ukazkovy. Horsie je, ze hodnota mojho nizkeho tlaku tak ci tak vysoko prekracuju hodnotu IQ niektorych Ficovych obdivovatelov, mozno aj vacsiny
@hiro Jasné, veď taký premiér má plat 850 € v čistom a za tie roky si mohol jedine tak naškrabať na víkendový pobyt v robotníckej ubytovni v Hadlovej, však? Neviem, Ty si nikdy nebol na dovolenke? Ja tiež nie som milionárka, mám 4 deti, pracujem, no tiež sa snažíme dopriať si slušnú dovolenku v rámci možností...A majetky to isté, nikdy sme s mužom nekradli, ale čo - to máme. A my sa tu čudujeme politikom, že majú byty a chaty...🤔
@danyelia jasné,že mal lebo nakradol a odrbal. Koľko presne zaplatil sa nikto nikdy nedozvie, no málo to nebolo.
Nikto sa nečuduje,že majú bytu,chaty. To ty sa čuduješ. My sa čudujeme,že doteraz žobronil v podnájme na ktorý,platovo nemal a kúpil byt na ktory tiež nemal. Ale ty si zámerne vyberas to čo ti vyhovuje
@tetapetra Tak ja neviem, keď už premiér ,,nemal na byt,, ... 😁 To je smutné no...táto téma už bola 100x rozobratá aj vysvetlené, ako aj Miškov drahý mezonet. Ja už neviem, no...tí politici sú také chúdence chudobné, že sa im asi my občania budeme musieť skladať na prenájom nejakej skromnej garzónky v nejakom malom mestečku 🤔
@danyelia 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️už som ti to písala, ale si ignorovala. On si nebol schopný kúpiť byt? Za celý svoj život? Až teraz? Byt, kúpený hlboko pod cenu? Kto by ti predal byť pod cenu 🤣🤣. To fakt? Doteraz by žil v Bonaparte, ale bohužiaľ mu na to došli. Ale samozrejme ty si ideš svoje lebo on si zaslúži. Hej zaslúži, hlavne takých ako si ty, ktorí si nedokážu zrátať 1+1, lebo ich Pán si to zaslúži
@danyelia tak ako pre smerákov č.1 na Slovensku bol Sulík v Dunaji na EXPO? Či odvolanie Šimečku, zrušenie Špeciálnej prokuratúry, rozpustenej NAKA, zdvojnásobenie plátov ministrov, zrušenie Kiskovej ochranky, zníženie trestov pre kriminálnikov a mám si spomenúť ešte na ďalšie témy č.1 pre smerákov? No môžem, na také, ktoré sa záhadne stratili hneď po voľbách, napr. vysoké ceny potravín a pohonných hmôt, pred voľbami plné huby rečí, každodenné tlačovky a zrazu to všetko zmizlo hneď po voľbách lusknutím prsta.

@ktobytobolpovedal Tak never no, ver tomu, že ho noc vyšla na 6 000 € 🤷🏼♀️ Mení sa touto info nejako zásadne kvalita Tvojho života, či ani nie?