Cesta autom z Bratislavy do Košíc. Kde sa zastaviť na kojenie?

kisasonka16
17. mar 2017

Chystame sa na cestu z Kosic do Bratislavy a spat s nasim polrocnym babetkom, neviete o dobrom stanovisti kde sa da prebalit, nakojit a trochu si odychnut?
Dakujem za rady

charlie1980
17. mar 2017

Toto snad Uz Ani pravda nie je.

moni244
17. mar 2017
charlie1980
17. mar 2017

@moni244 No akraaaaaat som na teba myslela !

dominika6
17. mar 2017

toto snád nie...však v každom väčšom meste je nákupné centrum..idem,prebalím,nakojím,oddýchnem..

charlie1980
17. mar 2017

@dominika6 Prosim ta, Nepis jej Tak vseobecne, Lebo Ona bude schopna cakat az do Ziliny, Aj ked dietko bude hladne.

dominika6
17. mar 2017

@charlie1980 nieeeee...neverím 😀

charlie1980
17. mar 2017

@dominika6 Posli radsej suradnice.

tarvika
17. mar 2017

babo prebalis aj nakojis v pohode v aute. zastanes na hocikotorom odpocivadle ked bude hladne.

jasminet
17. mar 2017

nakojis, prebalis aj v aute na kazdej pumpe

dominika6
17. mar 2017

@charlie1980 dá sa ísť aj cez Vysoké tatry 😀

barborenka333
17. mar 2017

😂😂😂v aute...

charlie1980
17. mar 2017

@dominika6 Co chces, aby skoncila niekde na Lomnickom stite?! Uz ju nacisto dopleties.

dominika6
17. mar 2017

@charlie1980 no a? ale aký oddych by tam bol ...😀

missdiva
17. mar 2017

@kisasonka16 tak zalezi kadial pojdes, mozes ist cez Tatry a B. Bystricu alebo cez Rimavsku Sobotu a Zvolen. Obe mas cca 4 a pol hodky cesty. Ked dieta najes pred cestou a pojdes v case jeho spanku jedna zastavka by ti mala stacit. Zastavis na pumpe. Dietatu mozes dat jest aj v aute.
Na jednej strane trochu smiesna tema, na druhej strane chapem, ze mozes byt v miernom strese pokial mas dieta, ktore neznasa vozenie v aute, si si ista, ze cestou nebude spat a pripravujes sa na vyse 4hodinovy plac vzadu pokym budes soferovat.

stardust
17. mar 2017

autorka asi mysli nejaky dobry motel alebo restauraciu, ktora je pri ceste.

charlie1980
17. mar 2017

@stardust Jaaaaaj, No odkial my mame vediet, kedy jej dieta natlaci do plienky, aby ho to Napr.po Zilinu nevystipalo, Este aby bolo Aj zaroven hladne, aby tam bol Aj prebalovaci pult, nakoniec Ani nevieme, akou trasou idu, Preto by boli najvhodnejsie tie suradnice.
A oddychnut....No ja si najlepsie oddychnem niekde na trave pod stromom, Nuz ale, co na takej trave s polrocnym dietatom napr.v Tatrach, kde moze byt teplotny rozdiel oproti BA 5• .....?
No Fakt sa v Tom stracam, pritom taka jednoducha otazka to vyzera byt 🤔

stardust
17. mar 2017

@charlie1980 nemyslim si, ze zakladatelka temy by bola nejaka vypatlana, co nevie prebalit alebo nadojcit dieta po ceste, ale skor sa pyta na nejaky osvedceny motorest. My tiez zvykneme na ceste ist na cik pauzy a tiez mame svoje oblubene miesta na dlhsi odpocinok.

hankaop
17. mar 2017

@stardust prosim, ake su to miesta? casto cestujeme za starymi rodicmi na stredne Slovensko a teda ... :/ zatial vzdy cakame po to odpocivadlo za Zarnovicou myslim, kde kedysi prebiehala kontrola dialnicnych znamok, tam je aj ihrisko. Len tam chyba bufet

lubina
17. mar 2017

ja tuto temu uplne chapem, kedze vsade v zahranici su krasne a vonave miestnosti na benzinkach pre maminy, ktore chcu prebalit babatka....zial na Slovensku sa clovek boji to dieta aj polozit na prebalovaci pult, aby nieco nechytilo.Autorka sa asi pyta, ktora benzinka ma nieco take. Ale ja by som radsej dieta prebalila v auta, uz aj s ohladom na smrad na weckach...neviem preco v zahranici tie WC na benzinkach krasne vonaju, u nas fakt zapachaju...

jankalukasova
17. mar 2017

No je pravda, že vďaka našim politikom je cesta z KE do BA tak trošku dobrodružstvo, a nie každá pumpa poskytuje miestnosť pre matky ale kojiť sa dá aj v aute... aj prebaliť. Ale ak z toho máš traumu využi leteckú linku... vzduchom je to za 40 minút...

madamcoco
17. mar 2017

BA-KE je v pohode cesta..
Za par hodin si tam. Take babo aj tak vacsinou prespi.
My sme cestovali aj s mensim a tiez aj s vacsim dietatom a nepomerne dalej.
Ale ved nakojit a prebalit zvladnes v aute a zvysok odpocivadla, benzinky.. Ved polrocne dieta nepotrebuje vybeh na preliezky..
A aj keby to uz muselo byt. Snad to vydrzi raz za cas.
Ako sa tie nase stare matere presuvali so 4 malymi detmi z bodu A do bodu B??
Dnes sa uz vsetky matky lutuju, nevedia si urobit rezim, nedokazu reagovat na situacie..
To je ako male decko sa stara o male decko.
A co je pre mna uplne TOP, tak fotia svoje deti s vyrazkou, so soplikom, s rozbitym nosom a riesia ze "co s tym"..
Lekari su asi na paradu.
Nezvysim hlas, prip.nedam na zadok svojmu dietatu, lebo asi sa rozpadne..
No a co, ze z neho rastie maly tyran. Ved nech si to okrem mna odskacu aj ine deti, tiez ucitelky v skolke, stari rodicia atd.
A potom mu naordinujem diagnozu.
A budeme ho este vsetci lutovat rovnako ako jeho slahnutych rodicov.
V 15 rokoch posle suseda v rokoch do pi.., lebo sak okolo neho sa toci cely svet a on sa moze prejavovat ako chce.
Ved je demokracia.
V dospelosti uz je neznesitelny jedinec pre cele okolie, ale to nevadi, lebo takych faganov ako on je uz cela republika!

jance333
17. mar 2017

kojiť tam, kde je dieťa hladné. prebaliť tam, kde je pokakané.
oddýchnuť si tam, kde je príjemne 😲

nyusika
17. mar 2017

@lubina
Jasneeeee...a vo foajé hrajú viedenskí filharmonici.
Neviem aké zahraničné myslíš a neviem, akými okreskami cestujete, ale ani u nás to už vsade nevyzerá tak špinavo a ošumelo, ako v Poľsku, ci na Ukrajine...a aj niekde v Rakúsku. Ups, to je vlastne zahraničie.

nyusika
17. mar 2017

@stardust
Osobne si myslím, že je, slušne povedané, divná...
S polročným babom nečakáš na dojazd do obľúbeného motorestu, riesis vtedy, keď je to aktuálne.
Odstaviť a kojiť všade, kde sa dá bezpečne zastaviť. Prebalit tam, kde sa prebalit dá...dá sa aj v aute, ked sa inak nedá.

lubina
17. mar 2017

@nyusika ja nebyvam na Slovensku, ale tak 3-4 krat do roka sme urcite autom na SK a ideme v podstate cez polovicu Slovenska od BA do LM, zial vacsina WC je otrasna v porovnani s Nemeckom a Holandskom, a aj spominanym Rakuskom...to je moja osobna skusenost. Neviem aka je tvoja skusenost, ale nase deti na Slovensku nechcu ani zastavovat, aby nemuseli ist na wecko predtym, ako prideme k starym rodicom, je to smutne..cest vynimkam...A k tomu, ze v zahranici, Nemecko, Rakusko, Belgicko a pod. maju krasne prebalovacie miestnosti vobec nepochybuj lebo ich maju 🙂

moni244
17. mar 2017

@lubina stali sme na 3 benzinkach v Rakusky a nic extra to nebolo

lucka8787
17. mar 2017

svataaaaa prostoto.....

charlie1980
17. mar 2017

Baby, nestazujte si. Ja som bola v Turecku na dialnici na OMV, reku iste to bude ciste, Ked je to OMV. Vystojim radu Ako hovado, Lebo cely autobus cakal na WC, otvorim dvere a tam diera v zemi🤔 Nechcite vediet, co bolo okolo. Radsej som isla za strom. Nebudte fajnove, Este aj prebalovacie Pulty by ste chceli.

kisasonka16
autor
17. mar 2017

Tak ďakujem, moja prvá a myslím, že aj posledná skúsenosť s modrým koníkom. Zrejme som sa zle vyjadrila, ale v podstate som myslela to čo napísala @missdiva. Nechcem sa šialene prehnať cez republiku, skôr si z toho spraviť výlet a chcela som vedieť či existujú miesta kde sa dá trochu ponaťahovať a bude tam aj celkom príjemne (dobré odpočívadlo, reštaurácia, kaviareň...), obchodné centrum za také nepovažujem. Myslím, že aj také babätko by mohlo mať možnosť sa trochu povystierať predsa len 4 hoďky v sedačky by určite nikomu neboli príjemne. Nehovorím, že sa to nedá zvládnuť aj so servisom v aute, ale keby sa to dalo vylepšiť prečo nie.

reni1512
17. mar 2017

@kisasonka16 v aute?