Cestovanie do Saudskej Arábie: Pravidlá pre ženy a páry
Prosim Vas,
boli ste niekto na dovolenke?
Mozu sa tam zeny kupat?
Mozeme byvat s priatelom v jednej izbe?
@lenkakravcova ,,nie, nepáči sa nam tu, ale mame tu nehnuteľnosť, deti tu chodia do školy, manžel tu ma pracu... A ja na Modrom koniku obhajujem zubami nechtami našu kulturu a sposob života ,, 😁😁😁😁
...škoda slov, naozaj.
@hiro z akých štatistík vychádzaš?
Skús si to prerátať podľa tých oficiálnych.
@lenkakravcova Aj v tvojich grafoch je 10.23 na milion pre Saudsku je viac ako tam vyssie co ukazujes (1.01 na stotisic) = 10.1 na milion pre Slovensko ;)
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries...
@hiro na Slovensku:
1 vražda na 100.000 obyv. Tj 10 na 1 milión. Plus mínus nejaká drobná odchýlka. Takže vpodstate narovnako Slovensko a Saudská. Ktovie kde sú tma vraždy častejšie, či medzi migrantmi (tých tam majú pár miliónov) alebo medzi domácimi.
Keď pozrieš napr Litva v Európe má v prepočte 50/milión, čo je podstatne viac a nikto z nás Litvu za nebezpečnú nepovažuje.
@lenkakravcova prepač, ale teba niekto za toto obhajovanie platí ?
@shewinka Môžeš skúsiť napísať Jánovi - tento Slovak, muslim -
https://www.youtube.com/watch?v=wxUFRBC-l24
Momentálne je v Saudskej v Mekke. Môžeš skúsiť sa ho opýtať, či ti vie zistiť nejaké konkrétne informácie, čo potrebuješ 🙂
@lenkakravcova "Latvia" je Lotyssko ;) A tych 50 je realnych - aj ked sa im asi pomiesal rok. Oni mali este par rokov dozadu aj 100. Normalne ma zaujima aky to malo dovod ze mali tak vysoku... No a v poslednej dobe by mali mat zo 30 tak to je celkom dobry uspech.
@hiro a každému na sociálnej sieti o tom hovorila? Neviem ako byt liberálnejšia a tolerantnejsia. Ale toto je diagnóza v každej diskusii kde sa to mihne náboženstvom je. A furt neake bludy ako to je inde a u nej (cielene nepíšem u nich). Ako z vešteckej gule.
Jo, to slovo “normálnym” som samozrejme prehliadla 😉
@melanta mas pravdu, mas to zazite, ziadny spor o tom.
Ale ani ja nevyjednavam cenu za kôpor u babicky na trhu. Ale ked mi majster zadeli 12.000 za kupelnu, zdvihnem obocie.
treba si precerit aj v hoteli zvyknu byt napr bazeny len pre muzov (zeny nemozu ist) detto verejne plaze
treba ist do strediska ale aj tam zvyknu byt oddelene v saudi proate prever si co a ako a ano ak nemate rovnake priezvisko atd moze hotel ziadat dokaz ze ste manzelia mavaju to uvedene v policy
@mimuska328 Bahrajn nie je Saudská Arábia..tam je to naozaj prísnejsie
@mimuska328 Prosím recenziu na Bahrajn
@tenerifka prosím, ako sa volá ten dokument?
Je na YouTube?
@janicast ved som to napísala ze Saudská ma svoje zakony..
@oliverceky bola som v okt.Otázkou je o čo Ti ide?ta cestovková dovča od Hydr,či solo?
@oliverceky absolutne netusim, bol po spanielsky a objavil sa mi nahodne, videla som ho nedavno, ale teda velmi zaujimave. Skus zadat slova ako Bahrajn, alkohol...atd...po anglicky, urcite existuje viac podobnych videi

@lenkakravcova "Môžeš sa o polnoci kľudne prejsť kde chces po tme bez toho aby si sa obávala že ťa niekto prepadne...Zákony sú tam fakt prísne (veľa trestov smrti), no na druhú stranu je tam veľmi vysoká bezpečnosť" - nuz vrazd po prepocte na obyvatela v Saudskej Arabii maju viac ako my tu na Slovensku ci v Polsku ci Taliansku ci Norsku ci Spanielsku a podobne ako v Nemecku. Takze by som to nebral ako nejaku extremne bezpecnu krajinu. Je tam nebezpecnejsie ako v mnohych Europskych krajinach.
Takze ocividne ani prisne tresty ci trest smrti nevplyva nejako moc na pocet vrazd.