Cestujete v júli s deťmi do Egypta?
Nie je príliš horúco?
@anonym_59a256 zase tieto mudrosti 🙄 boli sme v auguste a co? Teplo bolo boli sme v mori. Ludia tam ziju aj v lete aj dovolenkuju.
@anonym_53a973 a neboli to zbytocne vyhodene peniaze? teplo bolo aj tu, aj kupat sa dalo....
@anonym_53a973 a neboli to zbytocne vyhodene peniaze? teplo bolo aj tu, aj kupat sa dalo....
@princezna_bosorka rozmyslas ako cesi 😂 snorchlujes? Lebo to co je v egypte v mori ti teplo doma nenahradi
@anonym_autor bola som v omtobri bolo 30'C cez leto ani za nic ak mam presediet cely den na izbe pod klimou mozem ostat aj doma
Je. Prečo by to niekto robil?
Egypt je vhodný navštíviť v apríli, marci.
@anonym_59a256 ak sú školopovinné deti, tak asi ťažko.
@anonym_autor ale je. Raz sme tak s našimi boli a nikdy viac. Cez obed tam bolo na nevydržanie.
Je. To,ze ti niekto povie,ze tam bol a strasne si tych 45 stupnov uzival,tak to je vec pocitu,nie toho,ze tam teplo nebolo. Ja by som tam v zivote v lete nesla.
Za mna Egypt s deťmi buď april alebo september oktober
My sme boli prelom jún , júl. More bolo teplé ale bazény chladnejšie. Každý si našiel to svoje . Áno bolo teplo ale podľa mňa ok. Ja by som šla hned aj zajtra .
@anonym_59a256 ak sú školopovinné deti, tak asi ťažko.
@martinadomianova vsetko sa da vybaviť, ten tyzdn riaditeľka určite uvoľní.
@martinadomianova vsetko sa da vybaviť, ten tyzdn riaditeľka určite uvoľní.
@anonym_59a256 u nás doma by to neprešlo vďaka rodičom
@anonym_59a256 u nás doma by to neprešlo vďaka rodičom
@martinadomianova tak si vyberiem v lete inu destináciu, nie taku kde je pocitovo 48 stupňov. Logicky
@martinadomianova tak si vyberiem v lete inu destináciu, nie taku kde je pocitovo 48 stupňov. Logicky
@anonym_59a256 mne to netreba vysvetľovať
@anonym_59a256 mne to netreba vysvetľovať
@martinadomianova tak načo reagujes?
@anonym_autor boli sme 15.maja...na skapanie . V júli a auguste by som nešla ani ZAADARMO.
@martinadomianova tak načo reagujes?
@anonym_59a256 nič si nepochopila 🙄
@anonym_59a256 nič si nepochopila 🙄
@martinadomianova hlavná ved ze ty chápeš🙂

bola som v Egypte na jar, v lete, na jesen, aj v zime (april, jul, oktober, januar). Ten jul nie je az taky hrozny, ako tu niektore popisuju. Ja som teda ten typ, ktory sa neopaluje. Nosim klobuk, okuliare a satku/ pareo cez ramena a chrbat. plus vysoky faktor a veeeeela vody. Nikdy som sa nespalila, nikdy mi nebolo na odpadnutie od tepla, aj julovy Egypt hodnotim ako fajn. Tak isto samozrejme aj deti. Pri snorchlovani MUSELI mat kupacie tricko s tym golierom. Mimo more vzdy siltovku, a na priamom slnku nie dlho. Vsetci spokojni 🙂 zo vsetkych mesiacov bol pre mna taky najidealnejsi oktober. Teplo tak akurat, nebolo sa treba o seba tak starat ako v juli.