Chorvátsko - aktuálne info
Ahojte.ma niekto aktualne info z chorvatska? Chceme ist buduci tyzden ale vsade pisu,ze je tam total plno,tak sa zacinam obavat...
Kocky, co zijete v HR, ako to vyzera s dopravnou situaciou? Ide mi o dopravne zapchy, kde hlasia pravidelne? Ideme tento vikend smer Split. Hvala 😉
@slnecnica174 nezijem sice v HR, ale tento vikend co bol, bol extremny, lebo IT, FR a Belgicko zacinali prazdniny. Dalsi vikend by uz to nemalo byt take dramaticke, ale je lepsie ist v noci cez HR, alebo nie vikend. soboty su asi najhorsie.
@slnecnica174 kazdy vikend je dopravny kolaps... Pripravit si nervy..
@slnecnica174 hrvatske autoceste .. Hak.hr tamsu aktualne info
Niekto to tu pisal ze obist dialnicu a ist inou trasou, vraj je to trosku dlhsie ale stale su to dobre cesty a ziadne zapchy. A ked sa da tak vyhnut sa cestovaniu cez vikend. My pojdeme vo stvrtok a uvazujeme ist cez Slovinsko, nie cez Madarsko.
@lucinocka Diky moc😉 My ideme z Nemecka cez Ljubljanu a Karlovac (radsej nie na Zahreb) asi hodinu od Splitu byva manzelova rodina. Tie co idete zo Slovenska aj cez Madarsko je dobra cesta, keby ze byvame na Slovensku ideme urcite cez Madarsko😉
Ahojte, neviete mi poradiť? Pustia ma cez Slovinsko bez pasu, len na občiansky?
Madarsko je strasne nudne, preto uvazujeme o Slovinsku. Mam precestovaneho dost ale cestovat Madarskom je des a hroza. Nuda nuda nuda 😀
@alenka7777 boli sme od utorka do utorka cez Slovinsko (vratili sme sa min. utorok) a boli uzasne prazdne cesty, ak sa ti da vyhnite sa vikendu.
ubytko sme nasli v piatok cez odchodom - napisala som email na turisticke informacne centrum /Lopar/ oni to praskli asi na 300 svojich ubytovacich kontaktov a ozvalo sa mi asi 10 ubytiek, takze volne su, len sa tazko najdu na nete, kedze casto nie su ani publikovane /v tom case Lopar na booking.com volny jeden apartman v nasom termine/
Nazivo sme videli dost tabuliek zimmer frei a pod, ale nebolo ich vela, kedze na nete nie je zachytenych 100% ubytovacich kapacit s aktualizovanou obsadenostou, verim ze nieco najdete, napriek tomu, co sa pise v novinach.
@bizuka ofic. info centrum http://www.lopar.com/hrv/kontakt.php
lopar zavinac lopar.com
pisala som "jednoduchou anglictinou" 🙂
my ideme k Omisu, tak by mohlo byt tiez pekne, nie? vybav dobre pocasie, prosim ta 😎
@peneloppe ja cakam ochladenie jak boha, ale zatial sa ma nechysta pocasie potesit🙂 my sa tu varime od juna na +40...akurat tento tyzden je 33 a normalne sme zivli vsetci doma...ale vraj len zase na tri dni a zase idu cervene upozornenia.... raz sa to musi zlomit, chorvati vravia, ze take horucavy nikdy neboli ..ze cez 40...ale neverim, ze to bude tak skoro
@peneloppe v juni sa niekedy stava🙂 nasi boli zaciatkom juna a veru bolo chladno ten prvy tyzden, mali sme este svetre vecer...a ako odisli udreli horucavy a stale sa drzia...minuly rok v juli prsalo 22 dni, tiez boli vsetci vyvaleni...holt pocasie je nepredvidatelne....ale vobec neverim, ze sa za dva tyzdne rapidne zvrtne, taze v poho🙂
Ano v Dubrovniku sme🙂 len plaze su tu hrozne preplneneee a more je spinaveee...ja sa chodim s malou kupat az o osmej vecer pred spanim, vtedy je cisto, neni horuco, skoro nikto na plazi...cez den je to des

@erickaa nie kazdy potrebuje prezit zo sezony 😉 asi tak 😉 tim je potom jedno, ze im 15% zhltne provizia.. co ja poznam, vsetci sme navysovali ceny...
takto to ma zmysel, ked uz si v chorvatsku a pozeras cez net, kde sa ubytovat... a nie , ze si pozries na Slovensku, toto sa mi paci a vyrazis na cestu a kym prides, moze to byt kludne obsadene...kolko razy nam hostia rezervovali cez booking o 10 tej a 10:30 klopali na dvere, ze tu sme🙂