Chorvátsko - aktuálne info
Ahojte.ma niekto aktualne info z chorvatska? Chceme ist buduci tyzden ale vsade pisu,ze je tam total plno,tak sa zacinam obavat...
Tehlova fabia combi ,možno sa stretneme,uvidíme koľko budeme čakať na dialničnú v Maďarsku
@alenka7777 takze, segra je v nejakej tretej dedinke od makarskej, nieco na bre..... (prepac, meno som si nezapametala) hladali nieco kludnejsie, nakolko maju 8r dieta, vravela, ze zohnat ubytko nie je az taky problem, ale ze je to aj dost obsadene,ked pojdete, urcite nieco najdete, oni su spokojni....peknu dovolenku zelam
Tiez riesime po asie. Bojim sa ze sa od polkvice augusta pokazi. Snad nie.
@zutomad dik,si zlata,ze si nezabudla
sledujte meteo.hr alebo yr.no
@lucinocka uz to mame zaplatene...mame deti atopikov, tak velmi chcem ist len koli nim tento rok, lenze mame male babatko, tak to odkladame az kym nebude mat aspon 3.5m zaciatkom sept. uz aj on ma ekzem :( vkladam do toho velku nadej, dva roky dozadu sa dcere velmi polepsilo a vydrzala dva roky bez ekzemu....velmi dlho sme vahali, koli malemu, ale obe dievcata su na tom velmi biedne :(
Ahojte, ráno sme došli, sme v Crikvenici, zohnali sme jeden apartman s dvoch volnych, aspoň co nam v infocentre tvrdili, aj to sme čakali na telefonát majitela, ci hostia určite dnes odídu. Cesta super, bezproblémová, ale ubytko dosť problém.
@jara2205 no to si ma nepotesila, aj my chceme ist do cirkevnice, pripadne blizkeho okolia. keby si mala nejake este info, tak daj vediet
@alenka7777 Skor nez tam dojdes, to je Crikvenica 😉 Skus si najst na nete apartmani Bicanic v Crikvenici. Neviem, ci maju volne, ale za pokus to stoji😉 Dohovoris sa aj po slovensky😉
No zatiaľ nemám nové nič, myslím, ze ten apartman nad nami je ešte volny, ale žiadna výhra. No my sme si povedali, ze prakticky sa tu len vyspime😂
@slnecnica174 dik za opravu preklepu
Ahoj,práve sme dorazili do Podgory. Cesty super,na hranici prer nami bolo 1 auto,ani som nezaparkovala a už 3 vykrikovali,že majú ubytovanie. Pani domáca vraví,že vôbec nie je viacej turistov.....
My sme v Tribunj vedľa Vodič a Sibniku a nikde neni voľno... Totálne fullka, my sme tu mali byt týždeň a ideme už o 2,dni skôr lebo sme nezohnali ubytovanie, len na 4 noci a aj to za 435€ za 4 noci.
@bizuka ani nevieš ako si ma potešila :D My sa chystáme na Podgoru síce až o tri týždne... chceme ísť na blind, ale už sme zvažovali, že či nebude dobré si niečo zajednať. Ideme síce 28.8 čo už je takmer koniec sezóny, ale keď sa tu tak straší :D ak sa smiem spýtať, v ktorej časti ste ubytovaný ? Pod krylou? pri Promenáde? pri Minerve? nad kampom? v Čaklje? :D
info z Pagu, Povljana je full nic volne!!! a tie cikady! inak sa da 5 hodin hladania pri 37stupnoch a nic tak sme v Pagu a tu je uz o inom aj vybavenost§
@lenickamajchrakova sme pri promenáde priamo,sme 8,cena na noc 110eur. Takže jednu rodinu nás vyjde 55. Bez problémov najdete ubytko,bežia domáci popri aute a vykrikujú,že majú voľné apartmany.
@bizuka tak to super 😉 ja mám rada tu časť V okolí kempu tak hádam tam niečo nájdeme 🙂 tak prajem krásnu dobolenku 🙂
My zajtra odchadzame z Dugi Rat, ubytovanie plne v celej dedinke, domaci ma denne 10 telefonatov z cestovnych agentur. Mali sme apartman, cestovat ideme cca od 14 tej, cez madarsko, to sa da zmaknut v pohode, slovinci chcu za kusok dialnice dialnicnu a cihaju kto nema. Pri ceste sedavaju miestni starsi ludia a ponukaju izby, su to vacsinou taki co nemaju internet. Tak si mozno jednu dve izby vedia obsadit takto. Ale apartmany konec

@lucinocka ktoré prosím ťa?