Chorvátsko - ceny potravín a služieb v roku 2016
ahojte, je tu niekto,kto ma za sebou dovolenku v Chorvatsku? je drahe stravovanie? ci uz v restikach, alebo kupovanie v supermarketoch a varenie v apartmanoch? rozhodujeme sa kam ist, a stale sa neviem rozhodnut ci so stravou,ci bez vyjde lacnejsie, dakujem za vase rady
@vintage_lady ak sa rozhodnete, v Albe naozaj odporúčam family izbu, je veľká, dokonca tam bol veľký stôl so 4 stoličkami, decká mali svoju izbu, my svoju a mali dostatok priestoru.
Najlepšie jedlo, aké sme mali v 3* hoteli bolo v Corinthia v Baške na Krku, naozaj široký výber. Alebo potom komplex Solaris, no ten už je dosť drahý ... skús pozrieť.
Ten hotel Selce bude asi v dedinke Selce pri Crikevnici, oblasť Kvarner, nie? Aj a som bola, strááášne dávno, ešte za slobodna, pamätám si len kamenisté pláže a že to tam bolo všetko do kopčeka 🙂
@hettinka no tak sme to vyriešili, ideme na privát. Bude to v Zadare, prostredie aj cena super, tak dúfam, že to bude dobre. Ešte raz ďakujem za radu 😊
@vintage_lady prajem krásnu dovolenku

@hettinka no teda, s tým Donat si ma prekvapila, podľa katalógu patrí do skupiny Falkensteiner, tak som čakala inú recenziu ☺ mne sa tiež páči ten Filip, len cena je o cca 300 eur viac ako ten Selce a Lisanj. Teraz neviem, ktoré z toho je blízko Plitvickych jazier. No ja nepotrebujem alabastrovu kúpeľňu, stačí mi čisto. A aby sa aj decká najedli, bohužiaľ majú alergiu. A výlety tuším ponúkali všade.