icon

Chorvátsko, ostrov Vir - poraďte

nikol11
11. feb 2014

Ako každoročne, aj teraz plánujeme dovolenku v Chorvátsku. Hľadáme skôr niečo pokojnejšie pre rodinu s malými deťmi - tentoraz nás zaujal ostrov Vir. Ak máte skúsenosti s pobytom v tejto destinácii, budem rada, keď sa o ne podelíte. Za vaše príspevky vopred ďakujem.

vianoce2015
12. aug 2015

@imita viem Vam zabezpecit ubytko od 15.8.
Ak mäte zaujem, kontaktujte ma na 0905617834. Pekný deň. Zaujec

dasenka1203
13. aug 2015

ahojte, tak dnes podvecer sme sa vratili z dovolenky na Vire, bolo super, horuuuco, plaze ciste, neprepchate, pieskove, kamienkove, betonove, plytka teplunka vodicka, slabe vlnky, original pre mensie deticky,... byvali sme na prezide, tam je skvela plaz, ale super je aj sapavac pri kašteline a duboka draga - pieskova na opacnom konci ostrova, pre trosku vacsie deti je super mestska plaz so skakacim hradom na vode, na soldatici sa skryvaju medzi kamenmi vo vode jezkovia... da sa tu vsade snorchlovat, dokonca aj blizko brehu vidno bezne rybky... boli sme kuk aj v nine ale tam bolo narvaano, ludi kopec, a voda uz velmi tepla na nas, vobec neosviezila... pitnu vodu sme si priniesli z domu - drobceka a mineralky, ale varili sme z vodovodu a ziadny problem nebol... takze co sa nas tyka maximalna spokojnost... kedze sme cestovali cez tyzden, tam v stredu v noci - o 20,30 z PP, nazad stvrtok rano o 5,30, nechytili sme ziadnu zapchu... jednoznacne odporucam 🙂

rosalia
4. feb 2016

@alenah31 Ahoj,prosím ta mohla by som ta poprosiť o číslo na ubytovanie vo Víre,alebo to Bibinje čo píšes.Moje majú tiež astmu a zaujíma ma to liečivé bahno.To je tiež na Vire?Ďakujem,hľadám niečo overené ,mám 6 a 1,5 dcérky a hľadám kludnu lokalitu.Ďakujem veľmi pekne

alenah31
Autor odpoveď zmazal
rosalia
4. feb 2016

@alenah31 Ďakujem veľmi pekne za ochotu 🙂

sweetangel20
4. feb 2016

@alenah31 prosím ťa,môžeš aj mne? Mail ti pošlem do správy. Dakujem

bjanulienka
1. mar 2016

@ivinka77
Mozem poprosit kontakt a link na apartman, hladame ubytkon na leto 2016.
Dakujem

bobrica2
10. apr 2016

my ideme tento rok uz 2x. nam sa ubytovanie aj more pacilo-ciste, ziadny jezkovia ani ine "prisery".. tento rok vsak chceme chodit na pieskove plaze na Nin, Zaton a okolie. mame 2 deticky. a k tej pitnej vode--- pouzivali sme na pitie len balenu, vsade kupit velke 5-7l bandasky... na varenie a sprchovanie normalne z vodovodu, nemozem povedat zeby smrdela, ako som niekde citala !!

patriciaa1989
12. apr 2016

@sweetangel20
@bjanulienka zasielam Vam link na ubytovanie v pripade zaujmu na kontaktujte telefonicky ;) http://m.bazar.sk/12540508-ubytovanie-v-apartma...

patriciaa1989
12. apr 2016
rosalia
12. apr 2016

@patriciaa1989 áno hľadám,ďakujem,idem to pozrieť

miriamkela
12. apr 2016

@ivinka77 dakujem za recenziu a odporučania boli ste uplne skvela partia a tešime sa na vas opat

miriamkela
12. apr 2016

@bjanulienka miriam.kelecic@gmail.com

kocky ivinka aj sweetangel boli minuly rok u nas .. ja som tu domaca Slovenka a mam aj tu na MK skupinu vir - apartmany 😉

miriamkela
12. apr 2016

@rosalia
@bjanulienka

https://www.modrykonik.sk/group/8230/

tu je moja skupina mate tam aj fotečky a vsetko o nas

slavenka6
12. apr 2016

vir je fajn boli sme tam jedno leto 🙂

rosalia
12. apr 2016

@miriamkela nedá sa to otvoriť,je to súkromná skupina?aký je presný názov,ďakujem

miriamkela
12. apr 2016

@rosalia CHORVATSKO S DETMI - OSTROV VIR A OKOLIE... ano sukromna poslite ziadost ja to odsuhlasim a potom iba potvrdite a ste u nas 😉

bobrica2
17. apr 2016

@patriciaa1989 ,dakujem za ponuku, my ideme k tym istym domacim ako minuly rok.. boli super, aj ubytko a nehovoriac o cene!! 🙂 a tiez hned pri plazi, ani nie minutku.. krasny dnik

milacica22
8. máj 2016

@delfin3 na Vir chodime kazdy rok,je pravda ze vodu na konzumaciu si kupuje me ale normalne sa v nej sprchujeme vobec to nie je pravda ze je hnusna,je tazka sle vobec nie skodliva ludskemu telu,to je klam 🙂 keby skodila tak tam nie sme kazdy rok

milacica22
8. máj 2016

@lubomirab dobry den,aj my mame male dieta a vodu na konzumaciu kupujeme co sa tyka sprchovania tak sa v nej normalne kupeme,nie je zdraviu skodliva len tazka na zaludok preto detom vzdy kupujeme ale ja som ju uz pila a nic mi nikdy nebolo 🙂

miriamkela
8. máj 2016

@milacica22 a ku komu chodite ak sa smiem spytat ?? ja tu na vire zijem 😉

milacica22
9. máj 2016

@miriamkela muzov stryko tam ma dom 🙂

patriciaa1989
12. jún 2016

Ponukam ubytovanie 50%zlava komplene rekonstruovane apartmany na ostrove Vir v Chorvatsku pre 5osob v termine od15.6-25.6.2016 50/noc...

mirko007
13. jún 2016

@alenah31 prosím, ako sa volá tá štrková pláž, alebo kontakt na ubytko. ďakujem

bhena
17. jún 2016

@miriamkela Ahoj neviem otvoriť stránku.

andy1909
21. jún 2016

Teraz v piatok odchadzame tak som velmi zvedava. Je tam vela komárov, ci ani nie? Ak by ste niekto vedeli aka je plaz Sapavac dajte vediet.

dasenka1203
21. jún 2016

@andy1909 sapavac je super, dllllho dlllho plytka vodicka 🙂 boli sme na Vire pred rokom v auguste, komarov bolo, ale nie vela, mali sme len v zasuvke raid a stacilo to, vkuse pootvarane okna a nic nas nehryzlo 🙂 toho roku tam mame repete, o mesiac, uz sa velmi tesiiiiime 🙂

dasenka1203
21. jún 2016
andy1909
21. jún 2016

@dasenka1203 super dakujem za info. A aj ste bývali hned pri plazi? Do vody je potrebná nejaka obuv, ci sa da aj bez? Mame dve male deti tak plytka voda je pre nas super