icon

Chorvátsko, ostrov Vir - poraďte

nikol11
11. feb 2014

Ako každoročne, aj teraz plánujeme dovolenku v Chorvátsku. Hľadáme skôr niečo pokojnejšie pre rodinu s malými deťmi - tentoraz nás zaujal ostrov Vir. Ak máte skúsenosti s pobytom v tejto destinácii, budem rada, keď sa o ne podelíte. Za vaše príspevky vopred ďakujem.

renatka3030
16. aug 2017

Je tu super práve sme tu je tu od mora pár metrov veľký obchod ako Lidl ,kde majú všetko od a po z ....Majú tu pečené stehná ,lazane pečené kura ,Gordon blu a iné už spravené ....ráno pečú no úžasné chutné ....2stehna a 2.5 platím kartou a kurz je 7.41 viac sa oplatí

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
zuzina84
6. jún 2018

@julia204 zdravim...boli ste ubytovany v apartmane Pogacic? Ako sa vam pacilo...ak sa da prosim info do IP

kacena85
8. jún 2018

@alenah31 na to bibinje vies dat tiez kontakt na ubytko?

kacena85
8. jún 2018

@renatka3030 v ktorej casti je na vire lidl?

alenah31
8. jún 2018

@kacena85 páči sa dragan.skulic@zd.t-com.hr vie aj nemecky aj anglicky🙂

kacena85
9. jún 2018

@alenah31 diki a keby si mas vybrat medzi privlaka a bibinje? Ideme s 5 r dvojkami.netuzime po hluku a prepchatych plazach a zase nie samota.take medzi.su v privlake ake plaze?a su tam klasika dake stanky wcka na tych vacsich?

renatka3030
9. jún 2018

Ahoj.... Ak mám poradiť ostrov vír je úžasné miesto pre rodinu s deťmi. Veľké plaze, more čisté a dobre ceny.... Nam sa veľmi páčilo a za 3 týždne ideme zase na Vir.... Určite dobre miesto a krásne. Jedine co je tam ako nevýhoda, ale ako pre koho je pitná voda... Dá sa používať na umývanie, ale na pitie sme kupovali a dostávali od domácich. Mne to osobne nevadilo pretože nepijem vodu v Chorvátsku a ani nikde inde iba doma.... Som taká opatrná... Takže najlepšie miesto....

ivuska027
9. jún 2018

@kacena85 na Vire Lidl nie je

renatka3030
10. jún 2018

No neviem ci je to lidl, ale majú tam supermarket, ktorý vypadá presne ako lidl. Maju tam všetko a za dobré ceny.... Aj potápačské okuliare, krémy opaľovacie, hračky, plutvy ak by náhodou.....

martinka354
10. jún 2018

My sme boli minuly rok na Vire mam len jednu odpoved otras otras otras,my sme boli tak sklamany a znechutený,ze chorvátsko nechcem nikdy viac,ubytko katastrofa,mravce a ina haved,voda otras,sa nedalo ani sprchovať,a pláž hnus,bordel,spaky,more studené,mne sa deti ani nechceli kúpať,a vsetci sme tam chytily nejaku virózu,co sme jeden den grcali,a deti ani nehovorim,a tie ceny v obchodoch teda nic moc,za mna vir vobec neodporucam,volila by som iné varianty,a s detmi uz vôbec

ivuska027
10. jún 2018

My na Vir ideme s deckami piatykrát a je tam super 🙂

sugar25
10. jún 2018

Na Vire sme boli minuly rok. Je to dovolenka pre nenáročného klienta. Určite sú aj krajšie ostrovy. Odporúčam Mali Losinj, to je moja srdcovka. Vir bol v pohode, ale stačilo raz.

alenah31
Autor odpoveď zmazal
tinka00
1. aug 2018

@alenah31 poprosim tel.na pani a ako sa vola apartman? Neni cistejsie more na ostrove Vir nez Privlaka, Nin?

tinka00
1. aug 2018

@renatka3030 kde ste prosim ubytovani? Tip na ubytko bez CK. Je tam teple more? Su tam preliezky, nejaka zabava pre deti? Plaze su pozvolne? Dakujem pekne

tinka00
1. aug 2018

@alenah31 mozem aj ja poprosit foto? Dakujem

tinka00
1. aug 2018

@chovancova27 mozem poprosit tip na ubytko? Neboli moc preplnene plaze, citala som,ze aj v mori ako sardinky, ale zaciatkom leta ma chytila tato plaz za srdce. Su tam preliezky, nieco pre deti? Dakujem pekne. Ubytko je v kopci? Da sa parkovat pri plazi ak by sme byvali dalej, ak ano kolko stoji? Dakujem pekne

chovancova27
1. aug 2018

@tinka00 my sme mali otrasné ubytko. nepáčilo sa mi tam vôbec. pre deti absolutne nič, ani hojdačka.

gondulka
Autor odpoveď zmazal
tinka00
2. aug 2018

@tatianka79 ktore plaze sa Vam najviac pacili a odporucate? My ideme 15.8 na ostrov Vir, je tam prosim nieco aj pre deti napr v centre Viru preliezky... alebo kde ste boli v okoli co sa oplati vidiet , zazit? Dakujem pekne

tinka00
2. aug 2018

@renatka3030 ktore plaze sa Vam najviac pacili a odporucate? My ideme 15.8 na ostrov Vir, je tam prosim nieco aj pre deti napr v centre Viru preliezky... alebo kde ste boli v okoli co sa oplati vidiet , zazit? Dakujem pekne

karamel
7. aug 2018

Bol prosim vas niekto na rieke Zrmanje a v kanone kde sa natacal vinettou? Ako sa tam dostat?

smejko
7. aug 2018

my ideme na plaz Lucica, s tromi detmi ... mate skusenost s plazou Lucica ?

zuzina84
8. aug 2018

@smejko posledny junovy tyzden sme byvali kusok od plaze Lucica s troma detmi a okrem studenej vody sme boli velmi spokojni...ak ta nieci zaujima kludne sa pytaj...aj v IP mozez 🙂

emkalienka
Odpoveď bola odstránená
zoana
12. feb 2019

Ahoj,

vedel by ste mi prosím niekto odporučiť konkrétne ubytovanie s ktorým máte dobré skúsenosti? Buď priamo ostrov Vir, alebo ten poloostrov nad Zaton. Máme dve malé deti, tak by sme radi niečo tichšie, s plytkým morom. A ideálne keby to malo terasu a výhľad na more. Ďakujem

emkalienka
Odpoveď bola odstránená
janinkapm
26. aug 2021

@zoana apartmany crystal na vire,vcera sme sa vratili,bolo super