Chorvátsko, ostrov Vir - poraďte
Ako každoročne, aj teraz plánujeme dovolenku v Chorvátsku. Hľadáme skôr niečo pokojnejšie pre rodinu s malými deťmi - tentoraz nás zaujal ostrov Vir. Ak máte skúsenosti s pobytom v tejto destinácii, budem rada, keď sa o ne podelíte. Za vaše príspevky vopred ďakujem.
@renatka3030 v ktorej casti je na vire lidl?
@kacena85 páči sa dragan.skulic@zd.t-com.hr vie aj nemecky aj anglicky🙂
Ahoj.... Ak mám poradiť ostrov vír je úžasné miesto pre rodinu s deťmi. Veľké plaze, more čisté a dobre ceny.... Nam sa veľmi páčilo a za 3 týždne ideme zase na Vir.... Určite dobre miesto a krásne. Jedine co je tam ako nevýhoda, ale ako pre koho je pitná voda... Dá sa používať na umývanie, ale na pitie sme kupovali a dostávali od domácich. Mne to osobne nevadilo pretože nepijem vodu v Chorvátsku a ani nikde inde iba doma.... Som taká opatrná... Takže najlepšie miesto....
No neviem ci je to lidl, ale majú tam supermarket, ktorý vypadá presne ako lidl. Maju tam všetko a za dobré ceny.... Aj potápačské okuliare, krémy opaľovacie, hračky, plutvy ak by náhodou.....
My sme boli minuly rok na Vire mam len jednu odpoved otras otras otras,my sme boli tak sklamany a znechutený,ze chorvátsko nechcem nikdy viac,ubytko katastrofa,mravce a ina haved,voda otras,sa nedalo ani sprchovať,a pláž hnus,bordel,spaky,more studené,mne sa deti ani nechceli kúpať,a vsetci sme tam chytily nejaku virózu,co sme jeden den grcali,a deti ani nehovorim,a tie ceny v obchodoch teda nic moc,za mna vir vobec neodporucam,volila by som iné varianty,a s detmi uz vôbec
My na Vir ideme s deckami piatykrát a je tam super 🙂
Na Vire sme boli minuly rok. Je to dovolenka pre nenáročného klienta. Určite sú aj krajšie ostrovy. Odporúčam Mali Losinj, to je moja srdcovka. Vir bol v pohode, ale stačilo raz.
@renatka3030 kde ste prosim ubytovani? Tip na ubytko bez CK. Je tam teple more? Su tam preliezky, nejaka zabava pre deti? Plaze su pozvolne? Dakujem pekne
@chovancova27 mozem poprosit tip na ubytko? Neboli moc preplnene plaze, citala som,ze aj v mori ako sardinky, ale zaciatkom leta ma chytila tato plaz za srdce. Su tam preliezky, nieco pre deti? Dakujem pekne. Ubytko je v kopci? Da sa parkovat pri plazi ak by sme byvali dalej, ak ano kolko stoji? Dakujem pekne
@tinka00 my sme mali otrasné ubytko. nepáčilo sa mi tam vôbec. pre deti absolutne nič, ani hojdačka.
@tatianka79 ktore plaze sa Vam najviac pacili a odporucate? My ideme 15.8 na ostrov Vir, je tam prosim nieco aj pre deti napr v centre Viru preliezky... alebo kde ste boli v okoli co sa oplati vidiet , zazit? Dakujem pekne
@renatka3030 ktore plaze sa Vam najviac pacili a odporucate? My ideme 15.8 na ostrov Vir, je tam prosim nieco aj pre deti napr v centre Viru preliezky... alebo kde ste boli v okoli co sa oplati vidiet , zazit? Dakujem pekne
Bol prosim vas niekto na rieke Zrmanje a v kanone kde sa natacal vinettou? Ako sa tam dostat?
my ideme na plaz Lucica, s tromi detmi ... mate skusenost s plazou Lucica ?
Ahoj,
vedel by ste mi prosím niekto odporučiť konkrétne ubytovanie s ktorým máte dobré skúsenosti? Buď priamo ostrov Vir, alebo ten poloostrov nad Zaton. Máme dve malé deti, tak by sme radi niečo tichšie, s plytkým morom. A ideálne keby to malo terasu a výhľad na more. Ďakujem

Je tu super práve sme tu je tu od mora pár metrov veľký obchod ako Lidl ,kde majú všetko od a po z ....Majú tu pečené stehná ,lazane pečené kura ,Gordon blu a iné už spravené ....ráno pečú no úžasné chutné ....2stehna a 2.5 platím kartou a kurz je 7.41 viac sa oplatí