Chorvátsko s 3 mesačným bábätkom?
Ist 3 mes. dietatom do chorvatska? Bol uz niekto ? Je nedojcene . Dakujem
@hettinka Tak to už každý musí zvážiť sám, či sa mu oplatí. Pre mňa by to bolo fajn, tak či tak nebývam cez obed na pláži, akurát moja malá nechce byť v aute viac než pol hodinu, takže cesta by pre ňu bola utrpenie, preto nepôjdeme. Pokiaľ
niekto chce pri mori stravit celý čas na pláži, neoplatí sa mu to, to je jasné
@hettinka A my sme teda s mužom na pláž chodili hneď ráno, síce nie o 6, ale o 7 už hej a kúpali sme sa minulý rok aj o polnoci, takže dá sa 🙂
@thoughtfulweirdo tak to ste boli ale za exotov 😂👍
@thoughtfulweirdo 6-9 na plazi? 😲 Ty brdo, my sme sa budili okolo 7, kym sme sa umyli, najedli.... na plazi sme boli cca od 9 do 11, v tieni hustych borovic, az mi tam byvalo zima... a dnu byt 9-17? To je hrozne dlho dnu.... to sa fakt neoplati nikam ist, ak sa mam triast od zimy na plazi o 6.....
@simsalabim tak každý sme iný, pre mňa je 25 stupňov tak akurát fajn teplo, 30 už mi je moc, takže o 6 mi zima nebola :D ale nedá sa samozrejme očakávať, že všetci fungujeme rovnako, ved to už si logicky každý prispôsobí svojim potrebám. Moja malá sa budí o 4, čiže 5:30 si každé ráno už behám s kočíkom a to nie je zima ani u nás, pochybujem, že by bola v Chorvátsku 🙂
Ja nechcem ísť na dovolenku ani s 2 ročnou.Kym nebude mať aspoň 4roky, trávime leto doma.
Chodíme po výletoch v okolí,byciklujeme sa, chodime sa kúpať, máme doma bezpečný dvor, bazén,trampolínu.
Čo insie by bolo na dovolenke? Nervy s cestovaním,balenim, ubytovaním.
Doma máme všetko čo deti potrebujú, aj peniaze minat vieme aj doma 🙂
@thoughtfulweirdo ved jasne, ze kazdy sme iny. Ale predstava byt o 6.20 na plazi v mokrych plavkach je pre mna hroziva 😨😇
@simsalabim veď sa prezlečiem do suchých 😄
@zenaajmama tak na cestovanie sa kazdy pozera inak. Ja v nom vidim vypadnutie zo stereotypu, nove zazitky, niekto za mna navari aj uprace po mne, nemusim zehlit ani nekupovat...proste parada 😎
@thoughtfulweirdo nie vsade sa to da....ale tam, kde sme boli my s malou, sa to dalo, boli tam prezliekarne. Aj prso som si tam chodila umyt od slanej vody, ked bolo treba kojit 😉
@simsalabim ja náš stereotyp, pohodlie, a všetko čo máme doma milujem 🙂 preto sa mi asi nikde nežiada.
@zenaajmama Presne môj názor.
@karkulka111 ja by som sa bala hlavne velkej zapchy v horucavach, to musi byt s tak malym babatkom a nekojenym obzvlast dost stresujuce az nebezpecne ... po niekolkych hodinach pustania klimy moze aj benzin dojst a potom sa nechat zachranovat hasicmi no neviem .. inak zalezi vsetko od okolnosti, typu ubytovania, vasho osobneho nastavenia, kto vsetko by siel s vami a pod.
@thoughtfulweirdo 9-17 nuda dnu? Čo už tá matka na tej izbe bude 8 h robiť?
@asia83
Ako ja už nerozumiem týmto názorom: teraz keď je na sk tak teplo tak čo robíte? Ako žijete? Aký je problém byt pri mori kde je to určite znesiteľnejšie? Ja som s mojou dcérou bola 1x keď mala asi 3-4mesiace, žiadny problém. Pokial dieta zvláda cestu a nie je nejak obzvlášť náročné, nie je dôvod trčať doma
@asia83 to, co robí dnu aj doma predsa 😁
@simsalabim Veľmi to bagatelizujete. My sme s 2,5 mes. dcérkou cestovali 3 h na druhý koniec republiky a povedala som nikdy viac. Stále stáť na prebalenie, nachovanie, malá bez zmeny polohy, ak, tak zase len zastať, jej plač, teplo. Dieťaťu to určite nie je príjemné, keby vedelo rozprávať, povedalo by vám to.
@thoughtfulweirdo Varí, upratuje, pozerá televízor v slovenskom jazyku, je na počítači, žehlí, utiera prach v hotelovej izbe?
My sme s naším synom Jarkom boli prvý krát na dovolenke keď mať pol roka a v pohode to zvládol. On ale rád cestuje autom, takže som sa ničoho nebála

@thoughtfulweirdo neviem, či by som takto šla na dovolenku, čisto z ekonomickych dôvodov.
Dovolenka niečo stojí a byt pri mori s tým, že aj tak cele sní predsedom na izbe... no neviem, či zo má význam. Ráno o 6:00 na plaz sotva, to tam ešte nikto nie je, len upratovacie čaty. A je ešte chladno. A večer okolo 18:00 už tiež ľudia zvycajne idu z plaze, v tom čase sa sa ist poprechádzať, ale už nie moc kúpať.
Autorka ale nepísala kam chcú presne ist, kedy, či sú veľká rodina a chcú sa tam striedať. Lebo ak na Istriu s babkou, dedkom, Napr. v septembri, to už si viem predstaviť, že by sj mamička niečo z tej dovolenky mala.