icon

Chválenie sa luxusnými dovolenkami

21. aug 2025

Zas tu ziadna pod 10000 ani nesadne do lietadla 🤣
Kazde leto asi od vzniku konika, kazdy den. Kazdorocna estrada a zavod v co najvyssej sume. Baby sa ako na veltrhu chvastaju jedna vyssou sumou ako druha, ved muz chodi na fusky do Nemecka predsa. Druhej muz robi v IT korporate predsa. Tretej muz podnika predsa, Slovensko bohatsie ako Svajciarsko a Emiraty dokopy. Kazda jedna diskusia sa na cca druhej strane a dalej premeni na suboj titanov. Radost tie dristy citat.
Len tak dalej baby, keby sa zo zavisti a sutazivosti chudlo, mame tu na koniku miss universe.

vladuska20
21. aug 2025
@ktobytobolpovedal

@vladuska20 tak 11. To je jedno. Len nechapem, ze kolko sa okolo toho strhlo. Uz dve diskusie? 😂😂😂😂
Ved to je uplna haluz… si slavna 😂😂😂
Inac, ja som raz v jednej diskusii napisala, co nas vysla dovolenka, aj to len preto, ze sa ma priamo pytali. Uz to viac neurobim. Tiez som z toho vysla ako debil 😂🤷‍♀️

@ktobytobolpovedal evidentne strasne niekomu vadi,ze sme prerabali stary dom,ze nam sockam vlastne dali vobec hypoteku,a ine perly.

maialeo
21. aug 2025
@anonym_e15bea

Len nech idú,aspoň bude v Tatrách prázdnejšie 😆. ...no a teraz spustíte, aké sú preplnené a predražené😄😄

@anonym_e15bea Tatry nie su drahe... vsetci sme tam uz boli X krat, takze naco stale tam....

mirkam3
21. aug 2025
@kvetinka_2

Konečne to niekto povedal na plnú hubu😊súhlasím s Vami autorka. K čomu to je dobre, sa takto predvádzať. Nie, každý si môže, každý rok dovoliť letnú, rodinnú dovolenku za 10 000€.🤷Niekto, si na dovolenku šetril roky, aby mohol niečo vidieť. Trošku empatie, by niektorým ľuďom nezaškodilo.

@kvetinka_2 akože už to s tou empatiou zas nepreháňajme 🤨. Ked to niekomu, kto nema tisíce na dovolenku, nerobi dobre, nech diskusie tohto typu radšej nečíta. Alebo nech si v hlave povie hneď na úvod, že aj tak všetci vo fóre klamú. A vybavené, nemusí si kaziť deň.

anonym_992744
21. aug 2025

ja nechapem, ta pani sa vobec nechvalila, len tusim v teme dovoelnka 2026 napisala ako boli on tento rok ako inspiraciu lebo ta tema o tom bola
nasledne si zalozila jednu temu o tom, teraz druhu boli v standardnej dovolenkovej krajine bolo ich 8 tak jasne ze to nieco stoji tebe to z vrecka nezobrala
my sme dali (traj dospely, ano aj dospele dieta chodi s nami) tento rok maledivy 2 tyzdne, Rim, Londyn New York, Turecko este ideme Edinburg tento rok a Zanzibar na prelome
a co teraz, ja teda nedavam na socialne siete fotky ale co koho do toho kam ide clovek na dovcu ? ved si na to zarobil, mozno usetril inde, ak mas ty problem s peniazmi tak popracuj na sebe vzdelavaj sa vezmi druhu pracu ci brigadu a hlavne nezavid, zavist ta zoziera z vnutra a vzdy bude niekto kto ma viac ako ty
@anonym_autor

nekonecna_katastrofa
21. aug 2025

@anonym_autor už druhá diskusia, fuuu. Ti kole oči, že 8 ľudí bolo za 9tis? Veď to nie je nič výnimočné, ale normálna suma. Ja zas nechápem ako a kam cestujú ľudia, keď sa celá rodina zmestí so všetkým do 2tis 🤷‍♀️

balerina2025
21. aug 2025
@nekonecna_katastrofa

@anonym_autor už druhá diskusia, fuuu. Ti kole oči, že 8 ľudí bolo za 9tis? Veď to nie je nič výnimočné, ale normálna suma. Ja zas nechápem ako a kam cestujú ľudia, keď sa celá rodina zmestí so všetkým do 2tis 🤷‍♀️

@nekonecna_katastrofa a je zalozena dalsiaaaa

sticker
vladuska20
21. aug 2025
@balerina2025

@nekonecna_katastrofa a je zalozena dalsiaaaa

@balerina2025 to uz 3tia???

balerina2025
21. aug 2025
@vladuska20

@balerina2025 to uz 3tia???

@vladuska20 ja uz neviem, mozno aj 4ta.

vladuska20
21. aug 2025
@balerina2025

@vladuska20 ja uz neviem, mozno aj 4ta.

@balerina2025 tato je ale z opacneho cesta,ale ano zase provokacna.

jana_eyre_2
21. aug 2025

Prečo sa ľudia stále tak porovnávajú a potom majú zlu náladu, že oni na také nemajú.. mňa vôbec nestve, ze niekto má luxusné dovolenky, mňa veľmi bavia tie nase spoznavacie..

my sme boli na dvoch dovolenkách, koľko presne sme minuli som nepočítala, ale môžem tak odhadom - 1. Rakúsko hory - ubytovanie na 12dni 1000€, cca 400€ ostatne výdaje, (mame kartu kraja na celý rok, kde setrime na vstupnom kamkoľvek) cesta cca 200 (diaľničnú máme celoročnú, takže len nafta) čiže do 2000tistic
2.taliansko - 4 noci, ubytovanie 700€, ostatne výdaje 600€, nafta asi 250.. na dovolenkach dosť prejazdime, lebo nie sme na jednom mieste ale radi spoznávame okolia.. čiže tiež do 2000tis.

Na dovolenky si odkladáme peniaze celý rok, plus odkladáme aj z odmien.. vždy sa na ne tešíme a užijeme si ju.. pre niekoho je asi aj to veľa, pre iných zase trápne malo - ale sakra čo je na Tom? Každý chce oddychovať a nech to robí každý tak, ako uzná za vhodné a minie tolko, koľko môže..

vladuska20
21. aug 2025
@jana_eyre_2

Prečo sa ľudia stále tak porovnávajú a potom majú zlu náladu, že oni na také nemajú.. mňa vôbec nestve, ze niekto má luxusné dovolenky, mňa veľmi bavia tie nase spoznavacie..

my sme boli na dvoch dovolenkách, koľko presne sme minuli som nepočítala, ale môžem tak odhadom - 1. Rakúsko hory - ubytovanie na 12dni 1000€, cca 400€ ostatne výdaje, (mame kartu kraja na celý rok, kde setrime na vstupnom kamkoľvek) cesta cca 200 (diaľničnú máme celoročnú, takže len nafta) čiže do 2000tistic
2.taliansko - 4 noci, ubytovanie 700€, ostatne výdaje 600€, nafta asi 250.. na dovolenkach dosť prejazdime, lebo nie sme na jednom mieste ale radi spoznávame okolia.. čiže tiež do 2000tis.

Na dovolenky si odkladáme peniaze celý rok, plus odkladáme aj z odmien.. vždy sa na ne tešíme a užijeme si ju.. pre niekoho je asi aj to veľa, pre iných zase trápne malo - ale sakra čo je na Tom? Každý chce oddychovať a nech to robí každý tak, ako uzná za vhodné a minie tolko, koľko môže..

@jana_eyre_2 uz 4temy,na tuto temu.

viestta
21. aug 2025
@vladuska20

@jana_eyre_2 uz 4temy,na tuto temu.

@vladuska20 zakomplexovanym a nespokojnym so svojim zivotom dnes ide karta. Co uz.

vladuska20
21. aug 2025

@viestta ja uz sa len bavim na tom.Ine sa neda.

mira0611
21. aug 2025

@anonym_autor ukludni sa autorka, som matka samozivitelka a na dovolenke som nebola 4 roky, ale nevadi, hlavne mame co jest, kde byvat...treba sa pozerat na to, co mame a nie na to, co nie.

Vozickar by bol vdacny za nohy, pesiak za bicykel, cyklista za auto, a ten co ma auto, by chcel novsie.

anonym_517468
21. aug 2025

@anonym_autor ja tiez mam rada pekne hotely, optimum 4* - tam, kde chodime v ramci Europy a EU to staci. Egypt, Tunisko, Turecko apod. ma nazaujimaju, tam by som asi zvolila 5*. Zda sa mi zbytocne vyhodit napr.3000 e za osobu na par dni, naco, ked sa da najst aj za menej penazi luxus hotel, v ktorom aj tak len jem a spim😁 a vacsinu casu som mimo hotela. Som setrna v tomto, peniaze sa daju minut aj inde. 😁

anonym_a72199
21. aug 2025

@anonym_autor ále... trepú do vetra. Aj im to veríš? Polovica z nich v inej diskusii plače, že jej ešte neprišiel rodičák a tej druhej alimenty 😉

viera012345
21. aug 2025
@alica110

A prečo to riešiš? Ja som tu jednu nachytala tiež ako si dala fotku z dovolenky na profil, keď som jej písala, že foto je stiahnutá z netu tak sa začala vykrúcať, že im neprialo počasie a preto foto stiahla z netu 😂 Nemôžeš to tu brať vážne, aj ja si sem môžem dať foto akú chcem a napísať o sebe čo chcem. Pritom pravda môže byť niekde úplne inde.

@alica110 Občas mám tiež podozrenie, že...😀

anonym_437410
21. aug 2025

Ja sa teším,keď idem na dovolenku za smiešne peniaze.ini dajú 5000, ja dám za štyroch na ty,deň 1300.a užijeme si to rovnako

anonym_533268
21. aug 2025
@anonym_a72199

@anonym_autor ále... trepú do vetra. Aj im to veríš? Polovica z nich v inej diskusii plače, že jej ešte neprišiel rodičák a tej druhej alimenty 😉

@anonym_a72199 a este to absolutne nesedi s tymi platmi co uvadzali a pisal tam skoro cely konik a skoro vsetko sa tam pohybovali platy okolo 1300 cca v cistom plus minus na jedneho.Takze tie cifry co tu lietaju za dovolenku su podla mna totalne prestrelene.To by si z tych biednych platov neodlozili ani za x rokov skrtenia.Teraz neratam podnikatelov to je ina kategoria ak im ide biznis a karta

svetlonos
21. aug 2025

@anonym_autor
joioj a ja zase všetkým prajem zo srdca. Nech len idú, užijú si to a su zdravi šťastní aspom do 95 rokov! Kamos chodi takto na dovolenky aj 4x rocne. Minule naor. do Afriky na Safari. Odmaka si to, robi fyzicky, ma firmu svoju. A poznám ho veľmi dobre, on ma neodzube. Ja ho rada pocuvam ako bolo a hned sa pýtam kam pojde na ďalšiu 🙂. Ved dopraj a mwrues

nyusika
22. aug 2025
@anonym_533268

@anonym_a72199 a este to absolutne nesedi s tymi platmi co uvadzali a pisal tam skoro cely konik a skoro vsetko sa tam pohybovali platy okolo 1300 cca v cistom plus minus na jedneho.Takze tie cifry co tu lietaju za dovolenku su podla mna totalne prestrelene.To by si z tych biednych platov neodlozili ani za x rokov skrtenia.Teraz neratam podnikatelov to je ina kategoria ak im ide biznis a karta

@anonym_533268 pocuj, to ale musi byt strasne mat ako jediny konicek kartotekovanie na koniku - musis drzat v hlave tolko informacii.
neda sa zrobit nejaka centralna kartoteka
ze tak budes sypat data a potom si tam uzivatelky najdu vsetko, co potrebuju

rodinny stav, pocet vlastnych deti, plat - kolko uvadza /aka je realne vyska podla tvpjho odhadu
kolko davaju na darceky, dovolenku - kolko uvadzaju/kolko realne podla teba minu

alexka89
22. aug 2025

A my sme boli toto leto na Ruzinej a už i to mi bolo veľa dať 2€ za vstup + ešte cesta😁

dianaaaaa
22. aug 2025

Ja neviem čo vám kole oči...🤷
Prečo riešite,čo vás nemusí vôbec ani zaujímať??
Ani neviete čo je za tým..
A: celý rok si šetria aby mohli 6 dní stráviť na dovolenke za 3500€-4500€
B: zobrali si na dovolenku pôžičku
Ale s tým sa vám nikto nepochváli
Luxusné dovolenky,ako napríklad Oman,Bahrajn, Zanzibar, Dominikánska,Dubaj,Thajsko už kúpite do 1200€ /All inclusive

kofa77
22. aug 2025

vsetci, co poznam a chodia na luxusne dovolenky si na ne zarobili, bud svojou sikovnou hlavou a ozaj makanim na sebe roky alebo pracou fyzickou. nikto im nic zadarmo nedal, nededili, nie su pricucnuti na statny cecok ani nerozkradli eurofondy..
fotky z tychto dovoleniem mam velmi rada, inspirujem sa, poviem si, co ano, co by som nechcela a naozaj doprajem. lebo najvacsi luxus u cloveka je zit tak, aby sa nikdy s nikym neporovnaval a nezavidel.
ja sama som tento rok bola v hlbokej prdeli😀 a oto viac si rada pozriem pekne fotky zo sveta

kofa77
22. aug 2025
@anonym_533268

@anonym_533268 a nenapadlo ti, ze skupina ludi, ktora pise o svojich 1000 eurovych platoch sa aleze vooobec neprekryva so skupinou, ktora na tie dovolenky luxusne dovolenky chodi?

drahomirrra
22. aug 2025

Jezisko, to su tu zase problemy 🤣

mironka
22. aug 2025

@anonym_autor no vec je taká, že nám sa podarila už štvrtý rok po sebe letná dovolenka. Je nás 8 (ja, manžel, naše 4 deti a babka s dedkom) a potrebujeme stále dve izby. Ja sa nepotrebujem ani ,, chváliť,, fotkami a tobôž nie cenou. Pretože kto chce,aj tak si pomyslí svoje: Kde berú tie peniaze?! Toľko detí a ešte im aj na dovolenku vyjde..a podobné špekulácie....no pravda je tá, že my si šetríme od decembra, januára a odkladáme. My šiesti a babka s dedkom zvlášť. Nepozeráme hotely, ktoré sú top ultra All luxusné. Máme svoj stredný štandard...ale vyberám aj podľa mora, to je moja malá podmienka. 🙂 A nie,nekradneme.... okrem toho nechodievame ani na wellness, ani lyžovačky. Lebo chceme leto....

anonym_bfbea9
23. aug 2025

A potom 11. dna v mesiaci či už niekomu nahodou napipali materske a rodičaky

katuska322
23. aug 2025

Nepostrehla som tu zatiaľ žiadnu takú diskusiu a to som tu už roky a čítam rôzne diskusie 🤔

viera012345
23. aug 2025

@anonym_autor Uz dávno som pochopila,ze niekto sa chváli aj s tým, čo nemá/prípadne sa kvôli tomu zadlži/a iný zase sa nechváli ani s tým, čo má/aj keď toho reálne má dosť/. Otázka dovoleniek a ich cien: Každý sa zakrýva pokiaľ mu siaha prikrývka.Investuciu do dovolenky však vnímam ako jednu z tých lepších,aj ked finančne nie je výhodná, má však iné výhody/odpočinok od stereotypu, otužovanie rodinných pút, poznávanie iných krajín a ľudí.Dolezite je myslieť aj na to,ze čo môžem dnes, zajtra to uz nemusím zvládať/nepovolí zdravie, financie, zmení sa pribúdajúcim vekom predstava detí o ideálnej dovolenke.../