Chválenie sa luxusnými dovolenkami
Zas tu ziadna pod 10000 ani nesadne do lietadla 🤣
Kazde leto asi od vzniku konika, kazdy den. Kazdorocna estrada a zavod v co najvyssej sume. Baby sa ako na veltrhu chvastaju jedna vyssou sumou ako druha, ved muz chodi na fusky do Nemecka predsa. Druhej muz robi v IT korporate predsa. Tretej muz podnika predsa, Slovensko bohatsie ako Svajciarsko a Emiraty dokopy. Kazda jedna diskusia sa na cca druhej strane a dalej premeni na suboj titanov. Radost tie dristy citat.
Len tak dalej baby, keby sa zo zavisti a sutazivosti chudlo, mame tu na koniku miss universe.
akoze, teraz ked tak pocitam, kebyze nas ide osem na sedem noci, tak nas ta nasa dovca vykde 56.000 tisic...😀 😀
@alenka58
no...a niektorym nevadi, ked sa o fotografie a informacie podelia.
ja si velmi rada pozeram fotky z dovoleniek, povazujem to za inspiraciu. a kocky mi (aj tu na koniku) uz niekolkorat super poradili, ked ma nieco z ich albumov a fotografii zaujalo.
zavist je svina, davaj na to pozor
@nyusika som z tých čo nedávajú foto len tak do éteru, cestovanie nie je vrchol môjho života hlavne preto že som veľa cestovala pracovne ale aj súkromne som išla na miesta ktoré ma oslovili s celou rodinou
dodám ešte, že teraz už len po európe
@nyusika som z tých čo nedávajú foto len tak do éteru, cestovanie nie je vrchol môjho života hlavne preto že som veľa cestovala pracovne ale aj súkromne som išla na miesta ktoré ma oslovili s celou rodinou
@alenka58 ved dobre. a co ja s tym mam ?
mne nevadi, ked ludia davaju fotky, netrapi ma, ked nedavaju...kazdeho vec.
pisem, ze ja davam a mne sa paci, ked aj iny davaju - inspiracia pre mna...alebo sa len tak rada pozriem.
to je vsetko
😅 omg. Ty si co za 🔶️? 😅 samozrejme, teda anonymne. Hrdinka 😅
@alenka58 ved dobre. a co ja s tym mam ?
mne nevadi, ked ludia davaju fotky, netrapi ma, ked nedavaju...kazdeho vec.
pisem, ze ja davam a mne sa paci, ked aj iny davaju - inspiracia pre mna...alebo sa len tak rada pozriem.
to je vsetko
@nyusika skonštatovala si závisť, som sa pousmiala, ja nikde netvrdím že mi foto vadí, verím že pre tých čo menej cestujú je to inšpiratívne
no pre týchto ľudí, ktorí pridávajú verejne foto a píšu o dovolenke, je to vrchol žitia, nič viac si možno nevedia predstaviť, na dovolenku chodí veľa ľudí ale nemajú potrebu o tom písať a ani nechcú aby niekto vedel kde boli je to ich súkromná vec
@alenka58 reagujem tak preto, lebo si absoliutne a bez zavahania odsudila vsetkych, ktori robia nieco inak, ako ty.
proste si vyvodila nespravny nazor.
@nyusika ináč som nikoho neodsúdila, je to môj názor
@alenka58 podla mna nazor sa vyjadruje inak - nie konstatovanim, ze ten, co uverejni fotografiu ma smutny zivot a toto jedine ho tesi.
nepochybujem, ze nebudes vnumat rozduel medzi
"ludia, ktori verejne pridavaju foto a pisu o dovolenke, je to vrchol zitia, nic viac si nevedia predstavit"
a
"ja si myslim, ze udia, ktori verejn e pridavaju foto a pisu o dovolenke, je to vrchol zitia, nic viac si nevedia predstavit"
@anonym_autor tak z opačného súdka: predstav si, my s mužom dokopy zarobíme cez 10tis v hrubom (ja som teraz na RD tak to išlo samozrejme dole..) a predstav si, že ideme tento rok na dovolenku autom a k tomu ešte aj do apartmánu 🤪. Nie sme žiadni zgrloši, ale takto nám to momentalne najviac vyhovuje. A nech si anonymne nicky na MK myslia čo len chcú, mne je to teda fakt že jedno…
Moja svagrina chodi na 5 dovoleniek rocne, napriklad safari v JAR, tour de USA, Singapur, Havaj. Eurovikendy sa nerataju. Keby som jej mala zavidiet, tak ma rozdrapi na kusy. A este ked nam rozprava, ze uz nevie, kam ist, ze vsade uz boli, ze teda nuda uz celkom. My cestujeme menej ako kedysi, ceny su zavratne a ked idem, tak skor kvoli detom.
Konečne to niekto povedal na plnú hubu😊súhlasím s Vami autorka. K čomu to je dobre, sa takto predvádzať. Nie, každý si môže, každý rok dovoliť letnú, rodinnú dovolenku za 10 000€.🤷Niekto, si na dovolenku šetril roky, aby mohol niečo vidieť. Trošku empatie, by niektorým ľuďom nezaškodilo.
@nyusika 😂
Myslim, ze tyzden. Boli v Tunise…
@ktobytobolpovedal 11dni
Konečne to niekto povedal na plnú hubu😊súhlasím s Vami autorka. K čomu to je dobre, sa takto predvádzať. Nie, každý si môže, každý rok dovoliť letnú, rodinnú dovolenku za 10 000€.🤷Niekto, si na dovolenku šetril roky, aby mohol niečo vidieť. Trošku empatie, by niektorým ľuďom nezaškodilo.
@kvetinka_2 co je na tom, ked sa clovek pochvali tym na co si zarobil? Ma cusat len kvoli tomu aby sa ti, ktori na to nemaju necitili zle? Kazdy sa zakryva takou perinou na aku ma. Netreba zavidiet tym, ktori su na tom lepsie.
A co nariekas,ved hypoteku daju aj ciganom.Tak si zober hypo a chod aj ty.Aj to som sa dozvedela,ze material nam daju za pekne oci v stavebninach a hypoteku asi tiez.
@ktobytobolpovedal 11dni
@vladuska20 tak 11. To je jedno. Len nechapem, ze kolko sa okolo toho strhlo. Uz dve diskusie? 😂😂😂😂
Ved to je uplna haluz… si slavna 😂😂😂
Inac, ja som raz v jednej diskusii napisala, co nas vysla dovolenka, aj to len preto, ze sa ma priamo pytali. Uz to viac neurobim. Tiez som z toho vysla ako debil 😂🤷♀️
@tilly presne, socik uz bol kde si boli vsetci rovni-vlastne ani tam nie, jednoducho kazdy ma ine priority a mpznosti..
ja si fotky z inych dovoleniek pozeram rada
@kofa77 ja so tiež rada pozriem fotky z ciest a dovoleniek. Čerpám inšpiráciu. Určite ma to zaujme viac, ako BMW na ulici alebo drahá kabelka alebo šperky
ja to nejak nesledujem, ja som mala nadhernu dovolenku letecky za 400 e na osobu a som stastna, ved nech kazdy ide ako mu vyhovuje
@zobaka kde za 400€?
@anonym_autor strašná závisť z teba ide lebo toto by normálny človek neriešil 😃 Ako sa hovorí .. praj a bude ti dopriate .😉 Keď ti poviem že nás dovolenka stála cez 11 tisíc a počas roka sme si dopriali dalsie 2 ktoré neboli pod 4 tisíc čo ty na to ? A víkendové wellness pobyty sú na pravidelnej báze .. 30-34 ročný pár pracujúci na slovensku , bez vysokých škôl , žiadny ITčkary a ani sme vživote nedostali od rodiny finančnú injekciu na štart do života .
Popri tom máme nastavený trvalý príkaz na každý mesiac na útulok pre psov vo výške 150€ , a na Donio každý mesiac vyberieme jeden prípad ktorému pomôžeme sumou 100-150€
Nemáme žiadny onlyfans a peniaze si tvrdo vydrieme v práci . Tak , aby ťa od závisti aj roztrhalo🙂 s takýmto pohľadom na svet budeš stagnovať .
Pochváliť sa drahou dovolenkou, to nie je až taký problém. Však za peníze v Praze dům 😂 Pochváľte sa lacnou pls - to je umenie nájsť a ešte aj kombo, že pekná pláž a žiadne šváby. 😎 zn- z uvoľnenej kachličky a odlupujúcej špárovačky migrény nemám.
@andrejka2424 ja nemám problém s cestovaním karavanom, to dokonca preferujem, alebo kľudne zvládnem aj spanie v aute alebo v stane... hocičo, len vypadnúť a nemusí byť len more.
@kvetinka_2 to chceš povedať, že za to, že ty nemôžeš ísť na dovolenku, si niekto iný nemôže dať fotky z dovolenky na svoju stenu?
@anonym_autor mne to nevadí. Super, že ľudia cestujú a vychutnávajú život. 👏👌💦🏖️
@kvetinka_2
Ja neverím 🙈😃😃😃😃
Niekto dáva cestovanie, niekto radšej tie keeeerky.
@kvetinka_2 to je čo za blbosť ? A čo by si chcela akože na verejnom fóre zdieľať ? Vies koľko žien nemôže mat deti ? Vies koľko ľudí sinemôže dovoliť kúpiť dom, byt, záhradu , auto ? Vies koľko ľudí vari ken doma a nechodí do restik ? Bože , to je názor …. Tak ja napríklad absolútne neovládam ručne práce , by som poprosila všetky šikovne mamičky , nech sem nepridávajú svoje výrobky , lebo sa citim menejcenná, ďakujem 🫶
@kvetinka_2
Ja by som poprosila veľmi, veľmi, veľmi pekne nepridávajte nikto fotografie z cvičenia, fotografie záhrad si živými kvetmi a uz vôbec nie fotografie krásnych jedál.
Veľmi, veľmi, veľmi pekne ďakujem.
Fotografie z dovoleniek mi nevadia, to si vieme zaplatiť...ale všetky rastliny nám kapú, cvičenie odkladám a jedlu musím odolávať 😃😃
Buďte všetky empaticke
Čítam.povodnu diskusiu, a dočítala som po tú časť, kde začali tu pani riešiť, ako ona prispela na tu dovolenku, ak "len" rodí ako jabloň.
Čítam.povodnu diskusiu, a dočítala som po tú časť, kde začali tu pani riešiť, ako ona prispela na tu dovolenku, ak "len" rodí ako jabloň.
@oblecenie99 fíha... ešteže tá možnosť komentovať anonymne zvyšuje kvalitu koňa

no pre týchto ľudí, ktorí pridávajú verejne foto a píšu o dovolenke, je to vrchol žitia, nič viac si možno nevedia predstaviť, na dovolenku chodí veľa ľudí ale nemajú potrebu o tom písať a ani nechcú aby niekto vedel kde boli je to ich súkromná vec
@alenka58 nemyslím si . Tisíce ludi tu aj zverejňuje fotky svojich deti a kto určuje či je , alebo nie je to OK ? Ja svoje nezverejnujem a nie , nie sú škaredé 🤣, ale keď tu iné mamičky zverejňujú či už deti , psíky , lamy a neviem čo , ich príbytky , rada sa pozriem , aj sa veľakrát inšpirujem . Ta mna lepšie fotky z dovolenky , ako témy poraďte čo s deťmi cez prázdniny ,babky nemáme , tábory si nemôžeme dovoliť , opatrovateľku už vôbec nie … to sa napríklad mne veľmi zle číta . Proste keď chcem “opicu “ musím mat na banány