Čo desivé ste zažili na dovolenke?
ja mam 2 dni za sebou
1 den zlomeny zub
2 den hnacka
parada, kto ma prekona ? :D
Prekonam, uz druhu dovolenku sa mi moja choroba rozbehla do aktivneho stadia . Nastastie vzdy az na konci takze dovolenku som si uzila,na nestastie ze sa davam dokopy potom aj 2 mesiace
@ivik4 ja na zaciatku :(
@babulkomale to bol osud ktory vas doviezol k lepsiemu
ale neprijemne, beriem
Prišla som na rezervovane ubytko neskoro večer a zistila som ze také ubytko tam jakziv nebolo 😂
@sszuzu8 omg
Úmrtie vlastnej maminy a následne pochovanie. Kto má prekona ?? 🤷♀️
@bessie12 zazila som umrtie frajerov babky ktoru som lubila :( ale ano chapem, toto je asi to najhorsie :(
@bessie12 moj prispevok som ponahal humornejsie aLE chapem ze aj taketo veci sa zial stavaju :(((
Ano, každé úmrtie je smutné. Len pri starých ľuďoch sa s tým dá sa povedať, že počíta. Ale nie pri osobe po 60tke.
@bessie12 chapem mne tak umrel tatino velmi necakane :((((
U nas je kazda letna dovolenka pri mori nanic: raz ja otrava jedlom hned druhy den - este dva tyzdne mi bolo blbo, potom na dalsej sme mali nejaky rotavirus, takze tiez od druheho dna blila cela rodina - museli sme ist domov skor, lebo to bolo neunosne, tretia dovolenka - bolel ma zub cely cas, stvrta dovolenka - hned po prichode na hotel dostal syn 40tky horucky, ktore mal nasledujucich 5 dni a nesli zrazit, cele dni sme presedeli na hoteli. Den pred odchodom sa osypal, takze na zaklade toho sme dosli na to, ze to bola 6. choroba a isli sme sa aspon raz okupat do mora..
Uz k moru v lete nechodime radsej.
Asi tá neprekonam, ale pokazené auto ( ale došli sme aj tam aj späť slimačím krokom) , a Poliaci ubytovaný vedľa v apartmáne so spoločnou veeelkou terasou, všade bordel, pohadzane uteráky , tašky a čo ja viem čo, naše stoličky zmizli, lebo všetci poliaci čo boli v tej dedinke sa tam schádzali , a posledné 4 noci bez poriadneho spánku, lebo hulakali aj do tretej rána. vynadať som im nemohla ,lebo by ma tam môj muž asi nechal a ešte aj s ním by som sa povadila ( on je taký nekonfliktný , s každým za dobre) .
@sszuzu8 to kde bolo .. a ako sa to mohlo stať?
Museli sme ísť domov a najbližšie dva roky na takú dovolenku nenasetrime
@minenkak tak toto su uz extremnejsie situacie :/
@diewcatqoo no moje nervy
@minenkak :(
@marianeta och no dakujem pekne, rpeto som ubytovana osamote. ale mna dobehne moje vlastne telo zjavne
To moje by bolo na roman.....najlepsie bola rozrezana noha o koral, potom pristatie zelenej vretenice na nase hlavy pri obede, spadnuty geko zo stropu na moje vlasy pri veceri, manzelov zapal ucha vecer na ostrove v Indonezii, kde bolo uz vsetko zavrete (to bolo pre mña este horsie ako ta rozrezana noha-skuviñal ako male decko), manzelova kontraktura sije (zle sa vyspal).... Uz ho ani nikam nechcem brat.
Leteli sme skoro ráno z Viedne, takže som nič v tú noc nespala, na letisku všetko ok a na poslednom turnikete, čo sa už nastupuje do autobusu k lietadlu, manžela nepustili, bol vylúčený z prepravy kvôli nabíjacej batérií v podpalobnom kufri, tak som išla sama so 6mes drobcom a 7r synom, úplný stres, únava, v dovolenkovej destinácií ma čakalo väčšie auto, aby sme zmestili kufre, kočík a všetko, všade úzke zakrutove cesty, hodinu som to mala na apartmán, celý deň s deťmi a večer o 22h cesta späť na letisko po manžela, no zbitá ako kôň a dostresovana veľmi, a čerešnička, neviem po anglicky, iba manžel 🙂
Autorka, to mi je ľúto. Zivot je riadna k***a a nefer v tomto 😞
My sme raz išli autom na pláž a zrazu tam bola úplne šikmá cesta, tak sme zišli dole. Tam nič iba malinké miesto. Dole ame si uvedomili, že kopček je pomaly v 90° uhle a ako teraz naspäť 😂 Úplne reálne sa mohlo stať, že nás to nevyjdeme, alebo sa prevrátime a skončíme v mori. Ja som sa skoro do*rala. Nakoniec sme to vyšli. Doteraz mám z toho traumu, fuj 🙈
Ja Ti zavidim ze si mala len hnacku 😐
My sme boli s kamarátmi v Taliansku. My tri malé deti, oni dve. Na kolotococh v lunaparku im ukradli kabelku, kde boli všetky doklady, peniaze a najhoršie, že kľúče od auta. Napriek tomu, že vieme perfektne po anglicky, nič nám to nepomohlo, talianski policajti po anglicky veľmi okrajovo...
Nakoniec vystavili nejaké náhradné doklady a museli sme sa celá partia rozdeliť. Časť bola u policajtov, časť s deckami na ubytku a ja som strážila pred lunaparkom auto aj s jedným policajtom, aby ho neukradli. Nakoniec sme sa horko ťažko dohodli, že nám auto odtiahnu do uzavretého servisu aspoň na jednu noc, aby ho neukradli a požiadali sme kamaratov, aby doniesli zo Slovenska náhradné kľúče od auta🤦🤦😔 tak jeden obetavec išiel 800 km celú noc, aby bol ráno s kľúčmi a oni potom predčasne išli domov ... No radosť.... O rok na to sme išli znova do IT, to sa im zase malý tak prehrial v aute, že skončili na tri dni v nemocnici na infúziách.... No radosť s nimi cestovať🤪🤪 ale našťastie všetko dobre vždy dopadlo... A najlepšia je vždy moja mama...ktorej takéto perly hovoríme až po návrate domov... Veď načo ich zbytočne stresovať... ,,A co ste nám nezavolali, veď by sme vám nejako pomohli..." No to iste, jazyk nevedia žiadny, auto ani vodičák nemajú, päty z domu nevytiahnu, ale v zahraničí by nás išli zachraňovať 🤦🤦🤦😁😁😁 ale aspoň virtuálne sú nápomocní 😁😁
Myš na izbe v 4 hviezdičkovom hotely v Chorvatsku a reakcia manažéra, dame vam zlavu na 1 den parkovania - 8 eur. 🙈🙈🙈 na to zabudni, ihned ma presťahujes do ViP izby a das mi este aj zlavu. Za dovolenku sme platili skoro 4 tis. eur a myš mi tam nehadala v noci v kosi, len Boh vie co detom obhryzala, kym sme na nu prisli.
@ivik4 :D
@betulinka1 to snad nie je pravda
@jaja1979 dovolenkujem vylucne na slovensku ,ale je to limitujuce.

Prisli sme na vopred zajednane ubytko a ked sme to zbadali, hned sme zacali nosit veci do auta.
S 10-mes.dietatom sme potom hladali ine, uz bol vecer, 500 km od domu...ale nasli sme ovela lepsie a potom sme sa tam vracali dalsie roky🙂