Čo desivé ste zažili na dovolenke?
ja mam 2 dni za sebou
1 den zlomeny zub
2 den hnacka
parada, kto ma prekona ? :D
Grécko - dovolenka 14 dní...hneď prvý deň som sa vyhádzala vyrážkami po celom tele...lekár - vyhýbať sa moru a slnku (alergická reakcia na slnko vraj)...takže 14 dní cez deň v hoteli....a večer len po západe slnka 😀 ale pekná dovolenka to bola tak či tak 🤣
@babulkomale ostrov Murter
@veronicka88 To sme aj my minuly rok zazili tu katastrofu. Ale na severe Talianska nam vzdy prsalo. A po minulom roku som si povedala nikdy viac. Mame to tam radi,ale uz volime destinacie so stabilnym pocasim.
@dominikamacakova nebol ten prudky kopec nahodou v Chorvatsku? 😃
Večer prídeme do bytu v Malage otvorím schránku podľa pokynov a kľúče nikde .Telefón nebral nikto.Ale dopadlo to dobre .
1. V Chorvátsku anafylakticky šok po uštipnutí osou, nemocnica, infuzky, injekcie...
2. Na tej istej dovolenke sme nemohli nájsť svokra štyri hodiny. Už sme išli volať políciu, keď dokvitol. Spal v apartmáne o poschodie nižšie, myslel si, že to je náš 😁
3. V tunise nás hneď v prvý deň okradli
4. Toť nedávno cestou na dovolenku hádaj čo. Stipla ma osa, tak zas najbližšia nemocnica, infuzky atď.
5. V čiernej hore ma na pláži zaliala obrovská vlna a ešte mi aj strhla plavky, ľudia mali podivanou 🙄
6. V grécku na lodi morská choroba jak sviňa
A tak rôzne
@mamatroch nas nahanaju cele dni osy...ale teda ziadna pekna dovolenka uf :( to zamrzi
@mamickalisticka och tak toto je dalsi extrem co tam po mojich zazitkoch fakt kukam :(
@janus02 dakujem pekne
@earlgrey omg to je riadna ironia
@fajnova to je na knihu toto. mozem sa strcit
Hneď prvý deň som sa smykla v kúpeľni,narazena ruka. Ďalší rok hneď prvý deň mi praskla flasa s minerálkou a utopila som mobil.
Stratili sme sa v horách.
Stratili kľúč od apartmánu.
Muž sa otravil jedlom
Tých ježkov sme chytili tiež,len nám domáci poradili:zakvapkat olejom,počkať cca hodinu a potom sa ostne vybrali úplne v pohode ako trieska
O morskej chorobe ani nevravím,ešte teraz mi je zle,keď si na to spomeniem
@floren dakujem pekne :O
Na svadobnej ceste v posledny den mi vyskocilo koleno, krivajuc som docestovala domov a hned po navrate smer urgent.
Tento rok - opat posledny den dovolenky, akurat sme dobalili kufre a chystali sa opustit izbu, manzela seklo v krizoch 🙈
Jooj za tie roky sa toho stalo😁
Cestou do Bulharska k moru autom sme dostali defekt, o 2hej ráno sme s mužom menili pneumatiku v Rumunsku uprostred ničoho. Našťastie nám delegátka pomohla so servisom.
Minulý rok mi muž týždeň po návrate domov prezradil, že celý čas nemal so sebou doklady od auta - prešli sme
4 štáty autom cez 3000km bez nich😄 prišiel na to až doma a týždeň sa mi nechcel priznať (asi zo strachu).
A tento rok si 3 dni pred odchodom zlomil malíček na ľavej nohe🤦. Dovolenka naplanovana autom na pamiatky a chodenie, tak som musela zostručniť itinerar. Noha ho vkuse bolela, no čo ti poviem... stále unavený a bez nálady bol.
Naša prvá dovolenka deťmi (1,5 a3) my 22r Favoritom naši na 13r Felíciu. Z Felicie vybrala voda na v centre Budapešti ,kolòny áut, niekde miesta na zastavenie, nakoniec sme museli zastaviť v zákaze , otec si ľahol na karimatky pod auto, zachraňoval čo mohol, hodili sme ťažné lano a ťahali cez centrum a most starým Favoritom o hodne novšiu Felíciu. Konečne sme našli parkovisku, zo smrti sme vybrali všetky fľaše a načapovali vodu do chladiča. Ďalších sto km sme šli opatrne, mali sme pred sebou iba 50km keď Favorit začal vydávať divné zvuky, MM hovorí,,ideme iba na 3valce, posledných 20km ešte horšie zvuky , mm ,,ideme iba na 2valce,, ale došli sme s deravým výfukom. Majiteľ apartmánu nás potešil že sused má servis, nechala som tam skoro celý rozpočet na dovolenku, muž si vyvrtol členok tak sme nikam nešli, zabudla som doma nočníky deťom a na wc samé nechceli. Otec nechcel dať Felíciu do servisu že so ho sám opraví, tak cestu späť na svk sme mali podobne zážitkovú ako cestu tam
Výťah na hoteli mi pricvikol ruky hneď prvý deň. Jedna zlomená, druhá pomliaždená.
Minulý rok som pred odletom brala antb, čiže som šla nedoliečena, potom som nosila dcerku na letisku lebo sme museli čakať na odvoz do hotela a na druhý deň má tak seklo v krížoch, že som sa ledva postavila. Celú dovolenku som ledva chodila, takú bolesť neprajem nikomu..
My sme raz boli v Maroku skupina piatich, akurat sme priplavali a prihovoril sa nam chlapik, ze ponuka ubytovanie. Mne sa nezdal, ale ostatni styria ma prehlasovali. Tak ale hovorila som si, ze sme predsa piati, keby nieco. Chlapik aj s jeho dvomi zenami nas ubytovali, pohostili, doniesli hasis. Chalani si dali. Okolo polnoci zamkol budovu a zacal chalanov vydierat, ze nas nepusti, kym od neho nekupia riadny kvader hasisu samozrejme za velke peniaze. Doviedol tam aj nejakeho kamarata. S nami ako zenami sa vobec nebavili, ale chalanom sa vyhrazali, kricali po nich, hadzali po miestnosti stol a stolicky. Chalani sa ale nastastie nedali a vyskocili, ze sa idu bit. Na to chlapik trochu vymakkol a zacali s nim vyjednavat. Ze kupia polovicu a polovicnu sumu. Ked chlapik suhlasil, tak povedali, ze ale nie, ze vlastne len stvrtinu 🙂 A takto zjednavali do rana, chlapik uz belel od jedu ale z nejakeho dovodu zjednaval 🙂 a asi o 5 rano teda kupili taku hrudku za 10 Eur 🙂 Potom nejaky sused otvoril budovu a utekali sme prec.
Na dovolenke v Taliansku som potratila musela absolvovať kyretaž.
Známy cestou na letisko mal nehodu, nabúral do nich kamión. Mali iba pár odrenín a boli doudieraní, nič hrozné, tak sa rozhodli aj tam letieť. No na dovolenke ho začal bolieť hrudník, ledva sa hýbal, ale už to potiahli dokonca. Doma zistil že má zložených niekoľko rebier.
och to su riadne nepekene zazitky.
je smutne to ze clovek konecne dakam vypadne a ako na potvoru
ale asi nam to zivot tak zariaduje aby sme mali na co ''spominat''
@matullienka to je mi velmi luto :( tam sa asi viac neda napisat :(
@smajliica strasne
@2ivana5 malicky mam vkuse zlomene to uz ani nevnimam, asi som masochista a chytam vsetky rohy ale kus neprijemne no ked sa obviaze bude dobre
@marianarem kokos ostavam na slovensku
@andreagartnerova s krizami mam bolest aj ja, ked prideme z dovo idem sa liecit ledva sedim v aute
@sarandon omg :O
@katica06 to sa ti ani necudujem ale inac je roztomila takto cez kona a ta Budapest, to normalne stoji za film
@pinkgirl to je tiez pekne na roman
@kitty88 krize su svina. ja mam este aj zapalene slachy ale uz ma to boli dlho to ani nepocitam, ze to je prazdninovy bonbon
Tak mi sme prišli do destinácie a syn hneď v ten deň večer horúčku. Myslela som že len z únavy alebo ho ofúklo v lietadle. No bohužiaľ mal zápal plúc hneď od príletu☹

Zaplatili sme si apartmán na Makarskej s kamarátmi ( pár) stym že budeme mať každý zvlášť izbu plus obývačku. Hm jedna manželská postel a dve valendy v tej úžasnej obývačke 😂 nikyy viac Chorvátsko same hriechy