Čo desivé ste zažili na dovolenke?
ja mam 2 dni za sebou
1 den zlomeny zub
2 den hnacka
parada, kto ma prekona ? :D
@nikola81 veru Taliansko už len na mestskú turistiku 🤣
nie na, ale v den cesty - covid. ráno ešte nič a behom cesty, celé zle. celá dovolenka - skoro 3 t, v posteli. našťastie to ešte nebolo daleko od hraníc, otočka a domov.
@bessie12 úprimnú sústrasť ☹ .
Nám nie na dovolenke,ale tesne predtým. Deň pred odchodom zomrel náhle svokor 😪😪😪 Ale bolo to uz dávno..
@bocianka123 🖤
Plaze boli daleko asi 50 minut peso, boli spinave, miestami bahno namiesto piesku. Spinave more, uz ked ste boli po kolena v mori nebolo dovidiet na dno. Neesteticke prostredie, mestska kanalizacia osvedena do mora 🤮
Nikto nevedel po anglicky, co ovplyvnovalo uroven sluzieb.
Ubytovanie katastrofa, v noci hluk a svetlo z ulice, ziadna predizba, ci chodba, vstup priamo z ulice do apartmanu. Nepohodlne a tvrde postele. Do krvi ma otlacili sandale, slapky aj botasky. Cele zle, hrozna dovolenka.
tento rok praskla pneu na dialnici... nastastie som dokazala zastavit, a nejakym zazrakom som v aute mala brata (priletel k nam na dovcu iba na vikend) - takze dal na auto rezervu a dalsi den som sla do pozicovne im poriadne vynadat....
Môjho kamaráta ex sa vybrala s kamoškou do Prahy, večer vyrazili do ulíc, dali si poriadne opätky nech sú kočky predsa…
Kúsok od hotela sa tej ex zasekol opätok, telo rozbehnuté, noha tam zostala a si na tú nohu sadla a dolámala si ju tak, že jej zostala opačne.. kamarátka keď zbadala tú nohu tak odpadla, rozbila si ústa a vybila 2 predné zuby…Bol tam riadny poplach, tá jedna krvavá, tá druhá nohu naopak, volali rýchlu a políciu, všetci mysleli, že ich niekto prepadol.. Boli úplne striezve…odvtedy nenosím opätky🙏🏼
@nikola81 ktorý hotel?
@macatt to nevymyslis, to je zivot
@alzbeta311 čo ste urobili?
pred par rokmi, v tunisku, blba som si umyla zuby po prichode, hnacka 3 dni, potom prsalo asi 5 dni, co v tunisku skoro nikdy neprsi, posledny den v zoologickej zahrade mi bezal chalan okolo a za nim huf os, asi 10 mi vletelo do vlasov, 2 ma ustipli, odlet nam presunili z piatej poobede na tretiu rano a ked sme prisli domov, tak sme mali na vecku rozhryzenu ruru a potkanie bobky po celej kupelni. ale neatazujem sa, aj horsie veci sa stavaju.
@heln riadna kombo

@larinka552 kde ste boli vlastne?
@nikola81 @veronicka88 nj nezatracovala by som dovolenku v Taliansku. My sme tam boli síce len druhý raz tento rok, ale v oboch prípadoch južnejšie ako sú tie masovky. Pláže boli kľudné, more čisté - žiadne riasy, morský sliz a podobne. Skúste nabudúce na východnom pobreží časť pred Rimini - Torre Pedrera, alebo na západnom pobreží Lido di Camaiore.
@pinkgirl áno my sme sa bavili o lokalite Ligango. Ale more je pre mňa strašne aj tam aj tam,,🤣čiže pre nás Taliansko len ma poznavacku
Tento rok som odpadla v lietadle ked sme boli akurat nad Bagdadom 😂 ale vedela som ze to na mna ide tak som stihla manzelovi povedat nech nevola letusku lebo som nechvela svoju dovolenku ukoncit v Iraku 😂
@sima2111 kokos
@veronicka88 spinava voda?
Pre mňa more hrôza...porovnávajúc tohtoročné Grécko a Chorvátsko.
Jaaaj mam toho viac.
Taliansko okrem toho že nič moc ubytovanie, pláže som dostala bolesť zubu. Prežila som na liekoch.
Grécko pláž pekná aj ubytovanie ale všade mravce, úplne všade
Bulharsko prvý krát krása, super, ubytovanie, strava proste spomínam doteraz. Druhý krát sme si vybrali nemeckú cestovku a večer keď sme prišli na hotel sme zistili že nám dali jednu izbu kde bol gauč a manželská posteľ. Aj keď sme mali zaplatený veľký apartmán s 3 izbami. Celú noc sme nespali keďže dvaja nemali kde. Ráno delegátka drzá Nemka ktorá sa nás snažila po nemecky presvedčiť že zle sme pochopili. Môj muž pekne ticho sedel a potom po nej vystrelil po nemecky tak že si sadla a ústa otvorené. Je to jeho druhý rodný jazyk. Ten jej dal a hneď sa začala ospravedlňovať a vybavovať iné ubytovanie. Dostali sme VIP apartmán 3 izby, veľká terasa, hneď pri mori. Každú chvíľu chodila sa pýtať či sme spokojný. Muž podal oficiálnu sťažnosť a žiadali sme kompenzáciu ktorú sme aj dostali.
Ale takého nasrateho som ho ešte nevidela. Že čo si ona dovolila to bola pre neho urážka. Nečakala proste.
Ale chvalabohu sme nemali žiadne zdravotné problémy na dovolenkách.
Už vyberáme na budúci rok.
@bosorkabb tak ano zdravie nadovsetko. mne sa ten zub zlomil az ku korenu takze budu trhat asi cela sa uz vekom asi rozpadam. ked som si prehrala ze zas kopec eur v prdeli som nemala ani chut na dovolenke minat.
@larisa je to tak. Len mala smolu. Potom už sa vtierala mužovi do zadku.
Preto už viem že ak kupovať dovolenku v Rakúsku ci Nemecku tak posielam muža. Potvrdil nám to aj menezer v hoteli že Nemci dostanú proste viac. Prvý deň nás brali ako Slovákov od druhého dňa ako Nemcov a rozdiel veľký.
Ale netvrdím že všetci Nemci sú taký. Len ten rozdiel cítiš. Hlavne keď muž otvorí ústa 😂
@larisa to bol Hotej Bajkal https://www.turancar.sk/cestovna-kancelaria/dov...
A išli sme vtedy cez Turancar. Nemôžem nič negatívne napísať.
@akje Taliansko, uz druhykrat sklamanie. Mesto ma nauov Trani. Ale bola to aj moja chyba, pretoze som si neoverila do coho idem, ze to nie je letovisko ani turisticka oblast 😕
@larinka552 pozerala som to mesto a vyzerá to tam nádherne. Ty by si prijala radšej komfort, atrakcie, ruch a vybudovaný štandard pre turistov, či kde bol problém?

@veronicka88 To sme boli asi v rovnakom obodobi, presne v tejto lokalite, bol koniec augusta, lebo presne toto som tam aj ja zazila. Hadka s manzelom lebo som chcela ist domov, ze naco mi je taka dovolenka, lebo sediet na prdeli mozem aj doma. Potom more studene a spinave. Ja som si hovorila ze uz nikdy Taliansko.🙂