Čo nezabudnúť na dovolenku s malými deťmi pri mori?
Prosim Vas čo ste si take vy brali na dovolenku k moru ak ste mali all inclusive? A idete s malinkymi detmi?.?co sa oplatilo zabalit a co zase nie?
Brali ste si aj dojcensku vodu? Alebo plienky? Alebo ste to kupovali tam ? Popripade nejake lieky? Ideme sice len do bulharska ale ozaj netusim co si vziat sebou..kedze je to prva nasa dovolenka ..
a co sa tyka letu ako to zvladli ? Alebo brali do lietadla?
Dakujem za odpovede😄
zalezi kam ides...my sme boli na cypre a tam som kupila vsetko co som potrebovala
isli sme s 11,5 mesacnym dietatom a prva dovolenka
flasu vina pre mna ked dieta spalo na izbe aby som nemusela behat po drink 🙂
a co som brala? zakladne lieky, teplomer, oblecenie, plienky len na par dni ostatne som kupila, prikrmy vo flaskach na par dni ostatne som kupila, dojcensku vodu som tam kupila , a do lietadla nove hracky aby ho zaujali (nas aj tak prespal cely let tam aj naspat)
a fajn bol napriklad skladaci stan pre dieta kde spalo na plazi nemuseli sme behat na izbu
neviem pytaj sa ked tak napisem co budem vediet 🙂
@anonym_autor záleží kam idete ja som brala obľúbené jedla maká som prenosnú chladničku takže aj jogurty lieky od teploty na hnačku na kašeľ proste to čo mávam bežne doma plus plienky opaľovacie krémy všetko čo treba pre dieťa nič som tam nekupovala a aj stravu sk sa dieťa tam nebude stravovať v reštaurácii
lekarnicka, opalovaci krem, klobuky, muselinove ponco.. € a doklady.. 🤷♀️😁
(ked mala 2r, brala som aj plienky)
S dvojročnou som brala plienky (mala ešte na noc a pre istotu aj do vody), základne lieky ktoré sa aj zišli, mala teplotu a zvracala, dostatok oblečenia, to je všetko. Nič špeciálne. Obľúbeného mojkaca, hracky žiadne ale tento rok beriem nieco do lietadla. Nejaké nálepky alebo podobne….Ratala som s tým že bude v liedadle spať ale meškal nám let, takže sa prespala na letisku a v lietadle mala energie na rozdávanie 🙈🙈🙈
@anonym_autor plienky som do Bulharska brala (ccca 5plienok na deň), lieky len základné teplota, bolesť, horúčka - lekárne sú tam dobré vybavené, vodu som nebrala dá sa kúpiť všade treba pokúšať viac značiek niektoré mne nešmakovali (akoby boli moc mäkká), a ja som mala v Bulharsku problém kúpiť detské kapsicky a šmakocinky čo má dieťa rado to by som zobrala z domu všetko ostatné sa tam dá kúpiť ;)
V Bulharsku sa da kupit prakticky vsetko. Ale odporucam hlavne opalovacie kremy pre deti (u nas su lacnejsie). Skor by som este uvazoval vziat detom kvalitne nafukovacie koleso alebo rukavniky. Hlavne pre malicke deti sa to tazsie v BG hlada.
Prikrmy a kapsicky maju normalne v supermarkete. Ziadny problem zohnat.
Odporucam v letovisku najst vacsi supermatket dalej od plaze. Vacsinou maju lepsi vyber aj ceny ako male obchodiky.
Co sa tyka dojcenskej vody, hladajte znacku Devin ale s ruzovou etiketou. Ta je najlepsia kedze je chutovo neutralna a je to aj lepsia BG znacka. Cena za 1,5 l je 1-2 BGN podla obchodu
Plienky som kupila tam, vodu 1 flasu aby som mala v com rozrobit UM po prichode, zvysok sme pouzivali z rezortu balenu, plus som prevarala.
Antibacti gel, sprej a utierky. Uz ked sme sadli do lietadla utrela som vsetko co by mohla poolizovat (ako 11 mesacna bola schopna ozuzlat aj sedadlo 😂). V DM maju vsetko za par €.
Opalovacie kremy, tie hotove jedla v kapsickach, ovocne kapsicky, chrumky, tycinky (co ma rada).
Jar, hubku a 3 utierky na riad - umyvala som jej poharik na vodu a flase na UM. Plus sterilizacne tablety sa daju kupit (Milton), ale to bolo len na flase, a len kvoli tomu, ze som umyvala v kohutikovej vode v Turecku.

lekarnicku urcite, kremy spf,