icon

Čo robiť v Caorle pred check-inom s dieťaťom?

13. júl 2025

Chcem sa poradit. Mame ubytovanie v caorle, ale checkin je az o 16stej. Planovali sme cestovat v noci, kvoli horucave a 4 rocnemu dietatu (aby vacsinu cesty prespalo). Ale neviem, co robit, ked by sme tam prisli niekolko hodin predtym ako sa dostaneme do hotela. Aj ked by sme si my spravili nejaky program, v aute budeme mat napr lieky, ktore nemozem nechat v rozpalenom aute niekolko hodin. Ako to robite vy?

svetlonos
13. júl 2025

@anonym_autor
zablokuje si proste o den skor ako prídete a izba bude vaša hneď ked prídete.

zuzanaete
13. júl 2025

Batozinu si mozete uskladnit v hoteli hned po prichode. Pomotate sa po plazi, meste a ked bude izba pripravena, tak si len presuniete batozinu. Je dost mozne, ze izba bude skor pripravena.

autor
13. júl 2025
@svetlonos

@anonym_autor
zablokuje si proste o den skor ako prídete a izba bude vaša hneď ked prídete.

@svetlonos neda sa. Je to apartmanovy hotel, kde sa da bud na 7 noci, alebo 14, atd.

lienka9
13. júl 2025

@anonym_autor v taliansku idete vacsinou ako prve sa registrovat v agenture..tam si viete zlozit aj par veci ked tak..pripravte si tasku s vecami na plaz (zabookujte si slnecnik a lezadla ,tie platia uz celu sobotu)..izbu vam na 90%daju uz okolo obeda,maju vzdy pisane az 16-17,ale snazia sa naozaj davat o dost skor..my mame male deti,ale vyrazame tak medzi 4-5,prideme okolo obeda a stale sme zatial dostali izbu..neviem odkial vyrazate,ale ta cesta prejde naozaj rychlo s 1-2 zastavkami..nasa ma tiez 4 roky a vratili sme sa vcera z IT a 1/3 cesty prespala..

autor
13. júl 2025
@lienka9

@anonym_autor v taliansku idete vacsinou ako prve sa registrovat v agenture..tam si viete zlozit aj par veci ked tak..pripravte si tasku s vecami na plaz (zabookujte si slnecnik a lezadla ,tie platia uz celu sobotu)..izbu vam na 90%daju uz okolo obeda,maju vzdy pisane az 16-17,ale snazia sa naozaj davat o dost skor..my mame male deti,ale vyrazame tak medzi 4-5,prideme okolo obeda a stale sme zatial dostali izbu..neviem odkial vyrazate,ale ta cesta prejde naozaj rychlo s 1-2 zastavkami..nasa ma tiez 4 roky a vratili sme sa vcera z IT a 1/3 cesty prespala..

@lienka9 toto nie je agentura a ideme prvykrat, tak neviem ako to realne bude. Ideme z BA. Rozmyslam, ze im napisem, ci si tam mozem zlozit aspon jednu tasku aj skor.

lienka9
13. júl 2025
@anonym_autor

@lienka9 toto nie je agentura a ideme prvykrat, tak neviem ako to realne bude. Ideme z BA. Rozmyslam, ze im napisem, ci si tam mozem zlozit aspon jednu tasku aj skor.

@anonym_autor a ako sisi bookovala ubytovanie?

anonym_30ec48
13. júl 2025

Ak to je hotel môžeš si odložiť veci skôr ako sa ubytujes.Ake lieky?kup si chladiacu tašku.
Nemáte v auto kaslik chladiaci veď to už má väčšina áut.

danniiee8
13. júl 2025

Neviem koľko toho máš čo nemôžeš nechať v aute ale buď so sebou vziať alebo do prenosnej chladničky, my máme obyčajnú a vydrží aj 12 hodín chladná bez napájania na el. Alebo jedine im tam napísať ohľadom toho

vevesh
13. júl 2025

Prenosny chladiaci box alebo auto mraznicka/chladnicka a kludne mozes lieky uschovat v chlade. Ja davam este napriklad zmrazenu napl s lieknk do termo obalu a tak do chladnicky. Zalezo od horucav, ale vydrzi mi tak 18-48hodin chladne.

katulienkax
14. júl 2025

No keď idete z Ba načo sa plahocit cez noc, my sme do talianska vždy išli cez deň a prvýkrát keď deti mali 1 rok a 4. Deti spia aj cez deň a netreba ich rozmaznávať nočnými jazdami

brrrrrciatko
14. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja mám lieky ulozene v termoske (takej širšej urcenej na jedlo)

ibrunova
14. júl 2025

Ja by som vyrazila skoro ráno, nie na noc, na obed ste tam.

zeldia
14. júl 2025

@anonym_autor ísť o den neskôr a napisat ubytovaniu že prídete rano izba bude k dispozícii hneď.

monro
14. júl 2025

My sme si takto zvykli zaplatiť prioritný check in....potom sme sa mohli ubytovať o 11.

autor
14. júl 2025
@katulienkax

No keď idete z Ba načo sa plahocit cez noc, my sme do talianska vždy išli cez deň a prvýkrát keď deti mali 1 rok a 4. Deti spia aj cez deň a netreba ich rozmaznávať nočnými jazdami

@katulienkax nechcem ist cez den hlavne kvoli klimatizacii v aute, nerobi dobre ani jednemu z nas, ked sme isli naposledy 3 hod tak muz ochorel

autor
14. júl 2025
@anonym_30ec48

Ak to je hotel môžeš si odložiť veci skôr ako sa ubytujes.Ake lieky?kup si chladiacu tašku.
Nemáte v auto kaslik chladiaci veď to už má väčšina áut.

@anonym_30ec48 nie, mame starsie auto. Ale ako citam komenty, rozmyslam, ze by som nejaku prenosnu chladnicku mohla kupit.
@monro dobry napad, skusime
@zeldia takto sme to spravili raz a bolo to fajn ale tentoraz nechceme prist o den dovolenky
@anonym_30ec48 ide len o bezne lieky hlavne pre dieta, nejake sirupy proti horucke, nieco na hnacku, alergiu a podobne pre nas dospelych

autor
14. júl 2025
@lienka9

@anonym_autor a ako sisi bookovala ubytovanie?

@lienka9 priamo cez stranku hotela