icon

Čo sa vám páčilo na Rhodose?

2. júl 2021

Pekný večer chcem sa spýtať čo sa vam najviac páčilo na Rhodose a naopak čo sa vam nepáčilo? Nejaké typy kam určite ísť a čo vidieť a zaujímajú ma aj všetky vaše mínusy. Ďakujem 🙂

evka258
19. máj 2023

@mima172 mozem sa este spytat, pozerali sme s manzelom nejake ubyovania na Rhodose cez booking, ale zda sa nam, ze je asi vyhodnejsie pockat na nejaky last minute cez cestovku so stravou all inclusive. Sme 2+3 deti. Sami na vlastnu past sme este nesli ( pred svadbou sme boli 2x pri mori cez cestovku). Co by ste nam vy poradili?

mima172
19. máj 2023

@evka258 Ja s manželom sme milovníci Last minute. Pred založením rodiny sme chodili len tak. Zbalili sme sa, šli do cestovky a do par hodín sme leteli. Šli sme tak napr na Zakyntos za 698€ (dve osoby all in), do Španielska za 800€ atď. Teraz sme mali pauzu, keď bola dcéra malá, no tento rok by sme chceli s nou ísť a skúsiť opäť Last minute, s tým, že to máme také otvorené v zmysle - ak pôjdeme dobre, ak nepôjdeme nevadí. Co tým chcem povedať? S tromi detičkami by som sa na Last minute už úplne nespoliehala. Last minute sú také doplnacky miest v lietadle aj v hoteli, šanca, že ostane voľná práve rodinná izba alebo apartmán nie je veľká. Taktiež sa šance znižujú, keď máte presnú destináciu. My sme chodili a ideme aj tento rok tak, že povieme naše kritériá (tri osoby, transfer do hodiny, all in, detský bazén, nie Egypt, Tunisko, Maroko a čakáme na ponuky). Týmto vás nechcem odradiť od last minute, no naozaj by som sa obávala, že pri presnej destinácií a väčšej rodinke a asi aj vybranom presnom dátume vám ponúknu to, čo očakávate.

luckynat
19. máj 2023

@matkahelka
@ankare
Ja som mala tiez viacero znamych co boli v tom hoteli ako my a ziadne svaby nevideli…pritom ten hotel je nimi uplne ze preplneny, nechapem, ako ich nemohli vidiet. Len si treba citat recenzie na zahranicnych strankach, to uz som sa davno zmierila s tym ze nasi mazu taketo recenzie. Ako vravim, aj delegat “priznal” ze na rhodose su skoro v kazdom hoteli…

leona45
16. jún 2023

@u2jana dozvedeli ste sa niečo o tomto hoteli?

u2jana
16. jún 2023

@leona45 ani nie, nakoniec ideme inde

poleva
26. máj 2024

@matkahelka ahojky mozem sa opytat? Boli ste v lindos princess? Lebo o svaboch tu citam.len id jednej uzivatelky..
Dakujem

matkahelka
26. máj 2024

@poleva nie, lebo som citala zle recenzie, na svaby a na zlu plaz a aj v CK mi povedali, ze je to hotel pre menej narocnych.

poleva
26. máj 2024

@matkahelka aha...lebo si pisala ze ste boli 2 krat na rhodose aj znami aze bolo super

matkahelka
26. máj 2024

@poleva ano boli.ale nie v lindos princes.

poleva
26. máj 2024

@matkahelka a nenapises mi hotely? Znami boli v Lindose chvalili si.preto sa divim..co citam

matkahelka
26. máj 2024

@poleva v mitsis faliraki a v pegasos beach.

poleva
26. máj 2024

@matkahelka dakujem.pozriem😊

matkahelka
26. máj 2024

@poleva za malicko. v oboch spokojnost.odporucam

poleva
26. máj 2024

@matkahelka dakujem😊idem.nato

matkahelka
26. máj 2024

@poleva ak mate vyssi budget, pozri aj porto angeli, je to fakt skvely hotel, urcite top 3 na rodose. nasi svagrovci tam boli, aj @elief tam bola a tiez bola spokojna

poleva
26. máj 2024

@matkahelka pegasos na komplet vypredany...😑

elief
26. máj 2024

@matkahelka áno Porto Angeli bola skvelá dovolenka pre nás, ešte sme boli v Lydia maris resort, tento rok ideme do Apollo beach
@poleva

poleva
26. máj 2024

@matkahelka 3.000 eur mam😉

poleva
26. máj 2024

@elief pozriem.😉

poleva
26. máj 2024

@elief aj apollo vypredane

poleva
26. máj 2024

@elief lydia maris len do 12 rokov...inak cena super...ale zas odlet a prilet z tip travel iba v noci...skoda ze len do 12 rokov

elief
26. máj 2024

@poleva no ten tip travel čo sledujem má dosť blbé odletové časy

poleva
26. máj 2024

@elief inak cena super...ale len do 12 rokov.a moji maju 13...ale odlety fakt blbé...idem hladat dalej

hopsas
26. máj 2024

Za.mna to že toaletak musíš na rhodose hádzať do koša a nie do wc bola absolútna stopka aby som tam viac nešla

poleva
26. máj 2024

@hopsas nemame kde ist inde...turecko je 40 stupnov.Taliansko a spanielsko sialene ceny..Bulharsko a chorvatsko nechcem...To wc ma absolutne netrapilo...to by bolo najmenej..vynasli sme sa😉

gelifil
26. máj 2024

@poleva chodte taliansko cez taliansku agenturu

poleva
26. máj 2024

@gelifil to radsej nie...s detmi ...chcem len nasadnut a vystupit a o nic sa nestarat😉

matkahelka
26. máj 2024

@hopsas ak ti prekaza toaletak v kosi, mas na dovolenku obmedzene miesta, pretoze to tak funguje nielen na rodose, ale v celom grecku a na cypre.

hopsas
29. máj 2024

@matkahelka preto chodím do Turecka a Egypta

bzanna
7. jún 2024

Lindos Princess v zivote tu nepridem. Kopec svabov!!!!!! Doslova po nas v noci liezli. Jedla nemaju oznacene alergeny, vzdy si musite jedlo pre alergikov pytat, plaz 0 bodov, zajdete o par metrov smerom k zaparkovanym skutrom na plazi, vidite ako do mora nieco vypustaju, napoje sa pit nedaju lebo su doslova ako lad a kentus,…moja posledna dovolenka v Grecku.