icon

Dá sa už kúpať na Krku?

guliver19
13. jún 2025

Ahojte, bol uz niekto tento rok v Hr, konretne ma zaujima krk. Da sa uz kupat? Rozmyslame ze by sme na par dni vyrazili s detmi buduci tyzden, len neviem ci je to uz na kupanie... Vdaka za info dopredu

vanilkovazmrzka
13. jún 2025

Tak kazdy ma inu citlivost na teplotu. Ked ti tu napisu ze je to ok a dojdes tam a bude ti studena tak co? A myslim ze ked uz je to dolezita info v predpovedi pocasia pisu aj teplotu vody

melanta
13. jún 2025

Aktuálne ukazuje teplotu vody na Krku 21 stupňov. Logicky, ešte bolo málo horúco. Ja by som do toho nevliezla. Môj muž so svojim synom takú dávajú úplne v pohode.

guliver19
autor
13. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Tak kazdy ma inu citlivost na teplotu. Ked ti tu napisu ze je to ok a dojdes tam a bude ti studena tak co? A myslim ze ked uz je to dolezita info v predpovedi pocasia pisu aj teplotu vody

@vanilkovazmrzka ty tak ja ani neviem co, my sa otocime na opatku a smer domov! Este dobre ze si polozila tuto recnicku otazku, mam sa nad cim zamyslat. Si moc mudra zena!!

vanilkovazmrzka
13. jún 2025
@guliver19

@vanilkovazmrzka ty tak ja ani neviem co, my sa otocime na opatku a smer domov! Este dobre ze si polozila tuto recnicku otazku, mam sa nad cim zamyslat. Si moc mudra zena!!

@guliver19 ano ja viem. Som rada ze si si to precitala cele a odniesla si si z toho navod na to, ako zistit teplotu vody a urobit vlastny usudok.

cukroska
13. jún 2025

@guliver19 My sme boli pred rokmi tam v polke júla v najväčších horúčavách a voda bola riadne osviežujúca a pre nás studená. Ale každý iné znesie.