icon

Dá sa zohnať dovolenka do Egypta do 700 eur?

21. jún 2024

Dá sa zohnať dovolenka v egypte koniec augusta/ september do 600/700€ za 2 osoby all inclusive alebo raňajky/ večere.

Strana
z2
tenerifka
21. jún 2024

Da, ale musite sa tam dopravit sami, trebars aj na tave

zuzubb007
21. jún 2024

To je vtip? Keby vyšla toľko dovolenka sú tam všetci, ani v januári sa nedá zohnať dovolenka pod 1000 euro pre dvoch, v tomto termíne reálne 1500 euro za dvoch

autor
21. jún 2024

@zuzubb007 Nie nejde o vtip 🤣, minulý rok, odlet hneď o 2 dni , 550€ 2 osoby a úplne normálny hotel. Pýtam sa či je možné ze niečo podobne bude aj tento rok.

lenkakravcova
21. jún 2024

Dá sa tam zohnať nájom 1 izbového bytu za 300€/mesiac + letenky. Jedlo samozrejme nie je v cene.

autor
21. jún 2024

@lenkakravcova Nepotrebuejm ísť na mesiac ale ďakujem.

nitranka03
21. jún 2024

Nie je to sice Egypt, ale kamaratka bola teraz v Tunise druhy junovy tyzden - dve osoby 760€ …Skutocne ! a teda rezort mali parádny

autor
21. jún 2024

@nitranka03 Nad Tunisom sme tiež rozmýšľali, nevieš či sa im páčilo a či by odporúčali?

katka2602
21. jún 2024

Dá, my sme teraz našli last minute 2 +2 allin. 1150€. Len treba hľadať.

ivik4
21. jún 2024

Ked je rec o Tunise, ano rezorty su nadherne a aj plaz fajn ,nie hlava na hlave ale akonahle vyjdes z rezortu tak si v smetisku. Uplne do slova a do pismena..Ani po chodnikoch sa chodit neda co su same odpadky..vsade.. clovek by neveril kym to sam nezazije 😃.Psycho 😃😃 .. Pre ludi ktory lezia na plazi cele dni je to fajn destinacia , pre takych ktory radi chodia po promenade a do mestecka vobec. Takze mna tam uz nik nedostane 😃, sice ako zazitok dobry a aj plaz ako vravim. Moj muz tam este aj schudol co mu nic nechutilo.
Boli sme last minute ale taka nizka cena ako pises nebola vobec.
Ja len aby si vedela 🙂

autor
21. jún 2024

@ivik4 Úprimne, to čo je mimo rezortu je nám úplne jedno.

ivik4
21. jún 2024

Tak potom dobre , ked nikam z hotela nechodite tak Vam Tunisko bude plne vyhovovat👌

maca1984
21. jún 2024

Dá..
Občas cestovky vyhodia last minute.
To, že je to hotel do ktorého by som ja nešla je vec druhá.
V tejto cene býva napr.grand hotel v Hurghade

lakebabe
21. jún 2024

Teraz sme pred týždňom prišli my sme boli v drahom hoteli ale kamoši bývali v Seagull hurgada vyšlo ich to 700 za dvoch. Ale musíš ubrať, úrovne hotela a komfortu. Byt sa neoplatí keď ideš na týždeň iba tak na mesiac. Sleduj last minute ale Minamar a Seagull bývajú tak bežné v last minute 300- 350 na hlavu. Ja by som tam nesla lebo chcem kvalitný hotel, ale kamaráti chodia Iba tam ak 5, 6 krat ročne a sú veľmi spokojní. Zas polohu to ma fajn v starom centre.
Poloha výborná na nočný život a nákupy večer do baru

autor
21. jún 2024

@maca1984 Tiež nejdeme do hocijakého 🙂

autor
21. jún 2024

@lakebabe Bary nepotrebujeme, nepijeme. Hľadáme niečo na pláži nie v meste

lakebabe
21. jún 2024

Však v každom hoteli máš pláž aj tu máš súkromnú plaz, more je z druhej strany ako centrum mesta. Z jednej strany máš vlastnú pláž z druhej keď vyjdes z hotela je centrum. Môžeš ísť na nákupy do mesta hocikde. Dala som ti lacnú alternatívu hotelov v tej časti. Ten Seagull pozeraj v tej cene. V tejto cenovej skupine je ešte Grand Resort. Ešte v takej cene sa dá kúpiť last minute do Turecka ale tiež musím pozerať menší hotel s all. Niečo 4 hviezdičkove

ptvw
21. jún 2024

A kde ste boli minulý rok daj prosím tip názov hotela ďakujem

petulda333
21. jún 2024

Vcera mi vyskocilo Tunisko na tyzden,odlet z bratislavy 25.6. all inclusive za 360€. Cize zamna ano,len treba hladat

isis234
21. jún 2024

@nitranka03 prosím ťa, z akej cestovky išli?
@ivik4 môžem vedieť v ktorom meste??? Pretože ja som na chodníkoch bordel, smeti nevidela.. ani pri obchodoch.
@autorka.. bola som v Tabarke, v Mahdii, Monastire. páčilo sa mi,, aj ubytko, strava výborná, čisté more, piesočná pláž. Bufet i v areáli, tiež jedáleň pri pláži-nemuseli sme sa prezliekať, stačilo dlhšie tričko obliecť

lakebabe
21. jún 2024

@petulda333 tam hlavne nie je možné dopredu povedať ci také niečo bude v auguste , predsa je to hlavna sezóna to bude ak sa čosi len uvoľní. Väčšina dovoleniek v tej sezóne je už predkupena V júni a septembri je toho plno

petulda333
21. jún 2024

@lakebabe jasne,to chapem,nespoliehala by som sa nato ale male percento nadeje je 😁

lakebabe
21. jún 2024

@petulda333 môže v pohode veľa ľuďom do toho príde choroba, hocičo vždy sa čosi uvoľní ale ak ma konkrétny dátum kedy musia ísť to bude riziko

ivik4
21. jún 2024

@isis234 Djerba

zuzubb007
21. jún 2024

@petulda333 áno to bežne vyskakuje a oklame to ludi, a nahadz si tam údaje a zarata ti palivové príplatky a bum 800 na osobu, netreba vsetkemu veriť, neexistuje v sezone

petulda333
21. jún 2024

@zuzubb007 netusim,bolo tam so vsetkymi poplatkami. My sme tak neboli,muzova sefka tak chodi stale,za ,,smiesne,, peniaze

lakebabe
21. jún 2024

@petulda333 ono podľa posledného zákona cca asi zpred 5 rokov na sk musia byt last minute zverejňované v konečných sumách bez poistky a tak aj vždy boli keď sme nejaký nasli

nitranka03
21. jún 2024

@isis234 cez dovolenka eu ci taky nejaky zlavovy portal

nitranka03
21. jún 2024

Ona je zatazena na Egypt a Tunis ….. nikde inde uz 20 rokov nechodi a to doslova 😀 ja som videla fotky , fakt krasny rezort

nitranka03
21. jún 2024

@katka2602 to je paráda

sisska96
21. jún 2024

Keď vychytaš dobré Last minúte tak ušetríš aj 70%

Strana
z2