icon

Darček pre rodinu - dovolenka v Turecku

Včera o 16:07

Dobrý deň....tak sme sa a mužom dohodli, že si nebudeme dávať hovadiny pod stromček ale radšej niečo poriadne a pôjdeme konečne na dovolenku k moru...vzhľadom na ceny a služby , sme sa rozhodli pre Turecko..doteraz sme išli vždy autom do Chorvátska, kde som musela variť a v podstate pre mňa to až taká dovolenka nebola...máme dve deti veľmi aktívnych chlapcov (9 a 12), milujú šmykľavky a tobogány a teda aj preto to Turecko, All inclusive pre mňa 😁 a pekná oblasť kde bude príjemne pre manžela... Viete mi prosím poradiť cestovku, prípadne aj konkrétne miesto kde ste boli spokojní ako rodina...? Budem vďačná...rozpočet máme cca 4000€

biba_18
Včera o 16:18

my sme boli v hane family v side, kopec šmykľaviek, a v my home resort v avsalare, tam tiež majú šmykalky ale menej… v oboch sme boli asi cez kartago, už nepamatám…

slavomira236
Včera o 16:21

@anonym_autor oblast za mna evrenseki cisty piesok pozvlny vstup siroke plaze a hotely v prvom rade...ak mas fb je tam skupina dovolenka v tuecku kopu recenzii s videami fotkami mrkni

melanta
Včera o 16:22

V skupine si daj do lupy "turecko", nájdeš tam množstvo diskusií, prípadne polož otázku aj tam. https://www.modrykonik.sk/group/2170/

anonym_7670db
Včera o 16:33

Každý ti poradí to, kde bol. V Turecku to máš celkom jedno, je tam veľa pekných hitelov. Ja ti poradím, zameraj sa hlavne na výber dobrej cestovnej kancelárie, aby ste v lete vôbec odleteli a neriešili krach cestovky.

anonym_8cf649
Včera o 16:38

Kupili sme pre celu mnohopocetnu rodinu,5deti a 3ja dospely teraz pod stromcek Turecko,Club Caramela Sara palace na 11dni a 10noci,k tomu sme dostali aj parkovisko v BA zdarma.Rozpocet som mala 10tisic eur,a zmestili sme sa,boli tam zlavy,aj pri zaplateni do konca roka,dalsia zlava.

fanta
Včera o 16:40
@anonym_8cf649

Kupili sme pre celu mnohopocetnu rodinu,5deti a 3ja dospely teraz pod stromcek Turecko,Club Caramela Sara palace na 11dni a 10noci,k tomu sme dostali aj parkovisko v BA zdarma.Rozpocet som mala 10tisic eur,a zmestili sme sa,boli tam zlavy,aj pri zaplateni do konca roka,dalsia zlava.

@anonym_8cf649 nie nahodou Club Calimera Serra palace? Tiez ideme do tohto hotela, na 11 dni. Turecko prvykrat, tak som zvedava. Doteraz sme chodili len do Chorvatska.

anonym_8cf649
Včera o 17:08
@fanta

@anonym_8cf649 nie nahodou Club Calimera Serra palace? Tiez ideme do tohto hotela, na 11 dni. Turecko prvykrat, tak som zvedava. Doteraz sme chodili len do Chorvatska.

@fanta ano,ano to Calimera som asi zle napisala.Kedy odlietate,my 14.7 z BA.

lucik194
Včera o 17:34

je tu skupina cestujeme na dovolenku k moru a tusim aj o Turecku

len neviem, ci 4000 pre 4 ks nebude vo full sezone nizky rozpočet, tak max na tyzden

muchotrafka298
Včera o 18:33

4000 v hlavnej sezone (letne prazdniny) pre 2 dospele osoby a 2 deti (v niektorych CK je 12 rocny uz brany ako dospela osoba) je nizsi rozpocet aj sa bavime o minimalne 4* hoteli s all inclusive v Turecku. A ked chces rodinnu izbu (cize 2 spojene samostatne izby), tak to uz vobec nie.

anonym_8cf649
Včera o 18:38

1 izba vysla na 4800eur,2ja dospely plus 2deti.Druha je tak isto,ako 17r dali ako dospelaka.

slavomira236
Včera o 18:55

@anonym_autor nas minuoy rok stalo turecko f cez 3700 ja a 2 det(11 a 8)i na 10 noci teraz uz co som pozerala na dalsiu sezonu skoro 500 viac ten isty termin..tiez som to kupovala ako vianocny darcek na zaciatku decembra

la_dolce_vita
Včera o 19:04

Bola som v Turecku viackrat, vzdy v inej lokalite a najkrajsie bolo na Egejskej riviere, pripominalo mi to Grecko, ktore mam radsej, taky kompromis, kedze sluzby super.

anonym_8cf649
Včera o 19:08

Pozerali sme aj ine hotely,jeden by nas vysiel do 6000eur,teda okolo 3200eur ale boli tam aj ceny,ze 16tisic,teda 1 izba by vysla na 8000eur.Presli sme s panom s cestovky ozaj vela hotelov,kym sme vybrali.

fanta
Včera o 19:18
@anonym_8cf649

@fanta ano,ano to Calimera som asi zle napisala.Kedy odlietate,my 14.7 z BA.

@anonym_8cf649 no neviem ci nahodou aj my nie 😆

anonym_8cf649
Včera o 19:20
@fanta

@anonym_8cf649 no neviem ci nahodou aj my nie 😆

@fanta tak sa kukni na zmluve

autor
Včera o 19:34

... pozerám cez Fischer, tiež sa bojím aby nejaká menšia cestovka neskrachovala, to je moja nočná mora. Pozerala som aj skupiny na dovolenky v Turecku...áno, každý je spokojný s niečím iným...máme rozpočet aký máme, bude stačiť aj na týždeň...do konca mesiaca sú ešte zľavy a fajn výber, tak snáď niečo nájdem...ďakujem za tipy a prajem pokojné sviatky.

lucik194
Včera o 20:59

pozri este cedok, ked chcete ist cez cestovku….

kolega bol cez nich, ale ina destinacia, max spokojnost.

rebeka25
Včera o 21:11

@anonym_autor tiež mame dvoch chalanov 12 a 15 a tento rok sme boli v Calimerra Serra a všetci sme tam boli spokojní