Darček pre rodinu - dovolenka v Turecku
Dobrý deň....tak sme sa a mužom dohodli, že si nebudeme dávať hovadiny pod stromček ale radšej niečo poriadne a pôjdeme konečne na dovolenku k moru...vzhľadom na ceny a služby , sme sa rozhodli pre Turecko..doteraz sme išli vždy autom do Chorvátska, kde som musela variť a v podstate pre mňa to až taká dovolenka nebola...máme dve deti veľmi aktívnych chlapcov (9 a 12), milujú šmykľavky a tobogány a teda aj preto to Turecko, All inclusive pre mňa 😁 a pekná oblasť kde bude príjemne pre manžela... Viete mi prosím poradiť cestovku, prípadne aj konkrétne miesto kde ste boli spokojní ako rodina...? Budem vďačná...rozpočet máme cca 4000€
@anonym_autor oblast za mna evrenseki cisty piesok pozvlny vstup siroke plaze a hotely v prvom rade...ak mas fb je tam skupina dovolenka v tuecku kopu recenzii s videami fotkami mrkni
V skupine si daj do lupy "turecko", nájdeš tam množstvo diskusií, prípadne polož otázku aj tam. https://www.modrykonik.sk/group/2170/
Každý ti poradí to, kde bol. V Turecku to máš celkom jedno, je tam veľa pekných hitelov. Ja ti poradím, zameraj sa hlavne na výber dobrej cestovnej kancelárie, aby ste v lete vôbec odleteli a neriešili krach cestovky.
Kupili sme pre celu mnohopocetnu rodinu,5deti a 3ja dospely teraz pod stromcek Turecko,Club Caramela Sara palace na 11dni a 10noci,k tomu sme dostali aj parkovisko v BA zdarma.Rozpocet som mala 10tisic eur,a zmestili sme sa,boli tam zlavy,aj pri zaplateni do konca roka,dalsia zlava.
Kupili sme pre celu mnohopocetnu rodinu,5deti a 3ja dospely teraz pod stromcek Turecko,Club Caramela Sara palace na 11dni a 10noci,k tomu sme dostali aj parkovisko v BA zdarma.Rozpocet som mala 10tisic eur,a zmestili sme sa,boli tam zlavy,aj pri zaplateni do konca roka,dalsia zlava.
@anonym_8cf649 nie nahodou Club Calimera Serra palace? Tiez ideme do tohto hotela, na 11 dni. Turecko prvykrat, tak som zvedava. Doteraz sme chodili len do Chorvatska.
@anonym_8cf649 nie nahodou Club Calimera Serra palace? Tiez ideme do tohto hotela, na 11 dni. Turecko prvykrat, tak som zvedava. Doteraz sme chodili len do Chorvatska.
@fanta ano,ano to Calimera som asi zle napisala.Kedy odlietate,my 14.7 z BA.
je tu skupina cestujeme na dovolenku k moru a tusim aj o Turecku
len neviem, ci 4000 pre 4 ks nebude vo full sezone nizky rozpočet, tak max na tyzden
4000 v hlavnej sezone (letne prazdniny) pre 2 dospele osoby a 2 deti (v niektorych CK je 12 rocny uz brany ako dospela osoba) je nizsi rozpocet aj sa bavime o minimalne 4* hoteli s all inclusive v Turecku. A ked chces rodinnu izbu (cize 2 spojene samostatne izby), tak to uz vobec nie.
1 izba vysla na 4800eur,2ja dospely plus 2deti.Druha je tak isto,ako 17r dali ako dospelaka.
@anonym_autor nas minuoy rok stalo turecko f cez 3700 ja a 2 det(11 a 8)i na 10 noci teraz uz co som pozerala na dalsiu sezonu skoro 500 viac ten isty termin..tiez som to kupovala ako vianocny darcek na zaciatku decembra
Bola som v Turecku viackrat, vzdy v inej lokalite a najkrajsie bolo na Egejskej riviere, pripominalo mi to Grecko, ktore mam radsej, taky kompromis, kedze sluzby super.
Pozerali sme aj ine hotely,jeden by nas vysiel do 6000eur,teda okolo 3200eur ale boli tam aj ceny,ze 16tisic,teda 1 izba by vysla na 8000eur.Presli sme s panom s cestovky ozaj vela hotelov,kym sme vybrali.
@anonym_8cf649 no neviem ci nahodou aj my nie 😆
@fanta tak sa kukni na zmluve
... pozerám cez Fischer, tiež sa bojím aby nejaká menšia cestovka neskrachovala, to je moja nočná mora. Pozerala som aj skupiny na dovolenky v Turecku...áno, každý je spokojný s niečím iným...máme rozpočet aký máme, bude stačiť aj na týždeň...do konca mesiaca sú ešte zľavy a fajn výber, tak snáď niečo nájdem...ďakujem za tipy a prajem pokojné sviatky.
pozri este cedok, ked chcete ist cez cestovku….
kolega bol cez nich, ale ina destinacia, max spokojnost.
@anonym_autor tiež mame dvoch chalanov 12 a 15 a tento rok sme boli v Calimerra Serra a všetci sme tam boli spokojní

my sme boli v hane family v side, kopec šmykľaviek, a v my home resort v avsalare, tam tiež majú šmykalky ale menej… v oboch sme boli asi cez kartago, už nepamatám…