Destinácia cenovo podobná Bulharsku
Čaute prosím vás ktorá dovolenková destinácia je v podobnej cenovej relácii ako napr Bulharsko? Chorvátsko nás neláka. V BG sme boli spokojní ale radi by sme menšiu zmenu. 🙂
Albánsko, Rumunsko
Akurát som dala aj ja diskusiu 🙂 tiež chceme zmenu, podľa mňa Korfu je na tom podobne s cenami.. uvidím ci mi niekto odpise
@aprilowka korfu nás nejak nenapadlo 😁 môže to byť dobrý tip. Nepoznám osobne nikoho kto tam bol ale rada si pozriem odpovede
@anonym_autor ja si chcem toto leto pozrieť Čiernu horu, alebo Albánsko
Akurát som dala aj ja diskusiu 🙂 tiež chceme zmenu, podľa mňa Korfu je na tom podobne s cenami.. uvidím ci mi niekto odpise
@aprilowka Veľký omyl.My sme boli na Corfu 2 roky dozadu a v tom čase už bolo draho oproti inym destináciam. Netreba zabúdať, že je to ostrov. Kedysi bilo dobré ceny Grécko veľmi, pevniny.
@anonym_autor ja si chcem toto leto pozrieť Čiernu horu, alebo Albánsko
@anonym_1e9244 Je čo obdivovať.
Záleží čo beriete ako podobné. Hľadáte vilu, polpenziu, chatu, penzión alebo veľký resort s all inclusive?
@aprilowka korfu nás nejak nenapadlo 😁 môže to byť dobrý tip. Nepoznám osobne nikoho kto tam bol ale rada si pozriem odpovede
@anonym_autor mate aj deti? My sme dali za Bulharsko necelých 3000 minulý rok.. teraz som pozerala korfu a tak 3500 to vychádza.. prijali by sme aj za menej 🫥
@anonym_autor mate aj deti? My sme dali za Bulharsko necelých 3000 minulý rok.. teraz som pozerala korfu a tak 3500 to vychádza.. prijali by sme aj za menej 🫥
@aprilowka áno mam dve dcéry 🙂 boli sme v Bulharsku tiež na 2 týždne a cena 3500 aj niečo bola ale fakt sme si užili hotel super zážitky super takže to stálo za to 💓 predtým sme ešte nikdy nikde neboli a prvýkrát sme aj leteli tak sme hneď nechceli ísť niekde ďaleko, pozerala som si to korfu. Asi som sa zamilovala 😁 len musím pozrieť ci tam je aj nejaké vyžitie pre deti. Pozerám plaze more krásne kde ste boli v Bulharsku?
@aprilowka áno mam dve dcéry 🙂 boli sme v Bulharsku tiež na 2 týždne a cena 3500 aj niečo bola ale fakt sme si užili hotel super zážitky super takže to stálo za to 💓 predtým sme ešte nikdy nikde neboli a prvýkrát sme aj leteli tak sme hneď nechceli ísť niekde ďaleko, pozerala som si to korfu. Asi som sa zamilovala 😁 len musím pozrieť ci tam je aj nejaké vyžitie pre deti. Pozerám plaze more krásne kde ste boli v Bulharsku?
@anonym_autor bola som na Korfu a tot je ostrov na pozicanie auta a chodenie horr dole, je maly a plaze su krasne pieskove na zapade, kamienkove na vychode. My sme boli ryanom a booking, rada na tu dovolenku spominam. Ak by si sla a brala auto z pozicovne tak ber co najmensie, cesticky su tam velmi uzke.
Alebo sa ubytujte v Korkyre a chodievajte autobusom, spoje su pravidelne
Albánsko je v podobnej cene, ešte som tam nebola ale minulý rok sme chceli ísť, len ma troška odradila pláž, takže sme išli nakoniec do Tuniska. Mám rada piesočné pláže. Bulharsko mám teda rada a raz za dva tri roky sa tam vraciame.
@anonym_12a048 týždeň 2 dospely 2 deti
@anonym_autor hotel Calypso Slnečné pobrežie, tiež sme boli prvýkrát s deťmi a super bolo 👍