icon

Dosinia Luxury Resort - cestovné agentúry

simonkamoja
26. jan 2023
simonkamoja
autor
26. jan 2023

Ahojte, poznáte Dosinia Luxury resort,Kemer, Turecko? Aké máte skúsenosti? A čo cestovka Prima tour, ďakujem

julie19
26. jan 2023

@simonkamoja prima tour nepoznam ale v Dosinii sme boli minulý rok 🙂 ak mas nejaké konkrétne otázky tak napis mi do správy ;)

familytravel
26. jan 2023

Prima tour je zrejme len predajca, cestovná agentúra. Organizátorom zájazdu bude iná CK.

simonkamoja
autor
26. jan 2023

@julie19 ahoj,boli ste so všetkým spokojní? myslím služby,izby a určite aj more, či bolo čisté.Tiež by som chcela vedieť aká bola zábava? ďakujem

julie19
28. jan 2023

@simonkamoja tak záleží, mali sme super cenu ak by sme išli za viac peňazí asi by sme neboli takí spokojní ale v našom prípade pomer cena kvalita super ;) … more bolo čisté krásne ale pláž je vyslovene kamienkova, piesok len pod lehatkami, určite by som brala topánky do vody ak by som išla znova… izby pekne, trošku menšie ak by ste išli dvaja pohoda ak aj s dieťaťom tak s priateľkou sa moc na izbe nepohnete, alebo by som si priplatila lepšiu izbu my sme mali standard manželská postel + detská postielka pre 1,5 ročnú, izbu upratujú len keď si ty na takom monitorceku pri dverách zapnes ikonku upratovania, inak neupracu, trezor je tam zadarmo a wi-fi tiež a fungovala veľmi dobre aj videohovory išli bez problému…. Služby celkovo fajn, vždy sa dalo niekde najesť alebo ísť na drink, my sme prišli na hotel okolo 2 v noci a išli sme sa rovno najesť a potom na jeden drink do irish baru ;), využili sme aj detsky klub, preliezky, take tie vodné blbostičky pre deti, pri bazénoch hra hudba ale ak chcete ticho tak pri bazéne pri mori je ticho ;) tam sme chodili keď nám mala spala v kočíku, obedovať sa dá aj vonku v plavkách, strava taká Turecka klasika, milión variácii ale väčšina chuti rovnako 😅, wellness sme nevyužili tam neviem ako bolo🤔 čo sa týka zábavy tak večer o 20:30 bolo vždy najskôr minidisko pre deti a potom o 21:00 začínal vždy nejaký program, kazdy večer… videli sme kúzelníka, turecké tance, ale boli aj iné veci len sme boli s dieťaťom a tým pádom večer minidiscko a padla mŕtva do postele 🤷‍♀️

evkakavecka
28. jan 2023

Minulý rok sme boli v júli ak chces viac info napíš mi do správy

simonkamoja
autor
29. jan 2023

@evkakavecka ahoj, určite poprosím všetky informácie, ďakujem