icon

Dovolenka 2013 s malým rozpočtom

akramgad
3. feb 2013

ahoj maminy poradíte dovolenku 2013 ? už som tu hladala ale to nie je pre našu peňaženôčku 😠 takže asi takéto požiadavky 2 dospelí jedno 3 ročné dieťa asi tak naj by bodlo Chorvátsko , autobsom ( žial auto nemáme ) , cca 7 nocí a ešte maličkosť skúsiť sa vpratať cca do 700 €
viac hláv väčší úspech 😉
P.S. ďakujem

jana23111
4. feb 2013

@cestovka aky je ten svet malyyyyy. 🙂

luy
7. feb 2013

Myslím,že CK topas som videla cenovo takto autobusové,a maju aj Madarsko Sosto,ja som v HU s nimi bola a celá dovolenka 8 dni aj s kupaliskom stála 600 euro,ale inde som s nimi nebola,alebo si yavolaj na beyplatnú linku invia.sk a nadiktuj im čo presne chceš do 12 hod. ti pošlu yoynam

barborkab
14. feb 2013

my sme boli minulý rok v Taliansku - Eraclea Mare - september, ubytovanie - apartmán pre 7 ľudí stál 250€ na týždeň + 200 bola strava a vreckové (varila som sama) a 200€ bol benzín + diaľnice
takže 650€ pre celú rodinu 🙂 a boli sme my s manželom, malou a so svokrom 🙂
ale inak tam chodia aj autobusy, ale neviem koľko to stojí

irriss
14. feb 2013

@barborkab

super volba..blizko i na jine plaze jinych letnich letovisek....i do Venezia.. 😉

eeffka
14. feb 2013

@akramgad allincluzive Kastela-Resnik aj s autobusom, vid ferrotour, je tam pekne aj my ideme do 700 sa vojdes s tak malym dietaom

akramgad
autor
14. feb 2013

@eeffka ďakujem urobila som kuk a cny sú ozaj super dokonca by to vyšlo aj do 700 ale žial odchody bus aj lietadlo je ďaleko od nás KE PP nám by bodlo okolie TN :(

miggi83
15. feb 2013

@akramgad
@barborkab
baby mi sme boli po dva roky v Taliansku Rosolina mare, je to severnejsie, isli sme autami 2 rodiny, odchadzali sme o 21.OO, keby sa nam nepokazilo po ceste tam auto o 3.00 rano sme tam, nuz ale takto sme prisli o 8.OO hlavne ze sme prisli, ubytko nas stalo do 200evri za apartman tam bolo jedno či prisli 2,3,4, osoby boli sme cez cestovku firotour, viem, ze tento pobyt ponukali aj s busom. tiptour sa mi zda trosku draha cestovka, lebo je tam sice plna penzia ale velmi sa z tej stravy nenajes, boli sme cez tu cestovku a autobus spat bol obycajny ako keby som isla zo Starej Turej do Myjavy..... a co sa tyka hechter je podla mna ok hlavne co sa tyka Bulharska, my sme isli kombinovane tam busom (nikdy viac) spat lietadlom. snaz sa pozerat zajazdy, kde je dieta za Oevri, do 3 rokov by to mala mat kazda cestovka (rozumej seriozna a dobra)

iguska
17. feb 2013

@akramgad ja som len tak nahodou objavila www.viawebtour.sk. skus tam pohladat nieco vam vhodne 😎

danist
19. feb 2013

my chodime cez cestovku TERRATRAVEL do Crikvenici.Vzdy nas to vyjde pre 3 ludi do 700€,ale vo vilke bez stravy.Crikvenica je skvela,ceny v obchodoch ako u nas,plaz je pieskova(platena,ale od 17:00 sa neplati),kamienkova.Chodime do Vily MILAT su tam prijemny domaci.Od BA cesta trva nejakych 7 hodin autobusom.

evinkasofinka
Autor odpoveď zmazal
mita9
3. jún 2013

@evinkasofinka kedy? 😀 ...lebo chodime kazdy rok niekam som trosku mimo temy 😀

mita9
3. jún 2013

@evinkasofinka ahaa uz som v obraze 😀 ...bulharsko- obzor almaxtour.sk

italtravel
Odpoveď bola odstránená
caspino
3. jún 2013

my sme boli Chorvatsko ostrov Rab hotel Veli Mel polpenzia cena okolo 600eur ale sme si to rezervovali skor a samozrejme nemoze to byt hlavny dovolenkový termin raz sme boli koncom juna a raz prelom aug./sept

libka1
3. jún 2013

skus si kuknut fifo, teraz mi doslo do emailu, niektore pobyty do chorvatska su tam so zlavou az 60%, napr. bungalovy uranija... nepoznam ich, ale vychadza to tam velmi lacno aj s polpenziou...
@akramgad

moukuska
3. jún 2013

@matafich TIPTOUR skrachoval a boli toho cele spravy !!! takze neviem preco tu odporucas dotycnej tuto CK 😒

mikymiky
3. jún 2013

@moukuska no asi preto, ze to pisala vo februari...vtedy este normalne fungovali.

moukuska
3. jún 2013

@mikymiky ach no musim dat pozor a sledovat aj datumy prispevkov 😉

moukuska
3. jún 2013

@matafich tak sorry nevsimla som si, ze si to pisala vo februari, moja chyba 🙂

ludmilka32
3. jún 2013

@barborkab ahoj, to ste boli cez cestovku ?

akramgad
autor
3. jún 2013

@libka1 ďakujem idem na to

barborkab
3. jún 2013

@ludmilka32 áno , ale priamo cez taliansku - tak je to o dosť lacnejšie a komunikovať sa dá nemecky aj anglicky 🙂

ludmilka32
3. jún 2013

mozes mi napisat cez IP dakujem

laura0
3. jún 2013

my sme boli predvlani tu http://www.ckvt.sk/vila-marko-brist-chorvatsko-... super 2 dospely ,dcera bola zadarmo ,7 dni ,vyslo nas to okolo 500 eur s polopenziou ale my sme isli vlastnou dopravou ale oni ponukaju aj autobusovu dopravu.Boli sme v hlavnej sezone a bolo tam dobre... 🙂

katik80
9. jún 2013

@akramgad skus pozrieť tu CK vitkovice, zvyknú mať aj dobré last minute a dá sa isť aj busom.

akramgad
autor
10. jún 2013

@katik80 dakujem

barcelona94901
10. jún 2013

@akramgad v poradí :Bulharsko,Grécko,Taliansko,Chorvátsko v pohode nájdeš,pozeraj last minute a ak pre vás neni autobus problém,dá sa 🙂

jazminn
11. jún 2013

mám ponuky pre dve osoby aj za 500e, môžem preposlať...

jajaada
11. jún 2013

@akramgad ahoj, určite sa to dá. Aj SAD má pravidelnú linku napr. na Makarskú. Neviem koľko stojí lístok ale mám dojem že spiatočný 70 eur. Čiže *3 je 210 eur. Ubytko zoženiete aj za 30 eur / noc za apartmán to máte na týždeň aj s cestou 420 eur a zvyšok Vám bohato stačí na stravu. Sú tam supermarkety a dá sa tam kúpiť za celkom v poho ceny a variť si.

marymk
14. jún 2013

@barborkab ja som zajdenala v Eraclea cez taliansku cestovku nechceli ani zálohu dúfam že to bude isté. Chcem sa spýtať či sú tam niekde blízko aj nejaké velke supermarkety ako lidl a pod.díky 🙂