icon

Dovolenka 2024 - Grécko

22. sep 2023

Ahojte, chceli by sme ist buduci rok do Grecka. Uz to viac ako tyzden pozeram (chceli by sme First moment), ale som stratena. Viete mi odporucit miesto v Grecku, kde nie je veterno (docitala som sa, ze kreta je veterna) a su tam pieskove plaze a ciste a pekne more? Urcite chceme ist cez cestovku. Rozpocet este nemame a sme 4 (deti budu mat 11 a 4a pol o rok v lete).
Dakujem 🙂

Strana
z2
marca12
22. sep 2023

Ak najdes ponuku cestovky,tak odporucam cez google street view si pozriet okolie. Cestovky maju castokrst nabliskane fotky,ale ked ides panacikom na mape,tak si zhrozena z plaze aj okolia. Zvlast po tohtorocnych poziaroch,aby sa nestalo,ze sa ocitnes na stavenisku.

fion22
23. sep 2023

Ahoj, Grécko naša srdcovka- boli sme Kefalonia, Kos, Kréta, Rodos, Cyprus- juh... najviac nás prekvapil Kos, išli sme lastminute na 10 dní...boli sme ešte bez dieťatka, a sme si to riadne užili, pobehali kede- tade, prenajali si štvorkolku na 3 dní, auto na 3 dni... južné pláže neboli veterné, severné áno..a teda ak sa plánujete s deťmi hýbať, že ráno nasadnete do auta a smer nová pláž, tak odporúčam, všetko je relatívne blízko, podobne je to aj s Kefaloniou- nádherné pláže, aj keď už trošičku ďalej, ale nie na každej pláži bola reštaurácia. Ak plánujete ostať v rezorte- AI tak skôr Kréta- boli sme raz v septembri, ani 1 deň nebol veterný tak, že by sa nedalo kúpať, raz v auguste 2 z 10 boli červené vlajky...Rodos- boli sme len v rezorte, so súkromnou plážou- no pláž taká že štrk / piesok...Cyprus- krásne pláže, jemný piesok, ale hovoria, že tá turecká časť je ešte krajšia- neviem, mňa by do Turecka nikto nedostal. ..a aj keď Grécko milujeme, budúci rok ideme skúsiť Mallorcu🤗

jaja20
25. sep 2023

Pozri aj Zakynthos, letovisko Laganas,tam je super piesková pláž s pozvoľným vstupom do mora. Ale hľadaj nejaký hotel na úplnom kraji,lebo je tam rušno,tak aby to deťom nevadilo. My sme boli v Poseidon beach.

leona45
10. dec 2024

@jaja20 dobrý deň v Poseidon beach ste boli cez agentúru?

jaja20
10. dec 2024

@leona45 Cez ck Hydrotour

leona45
10. dec 2024

@jaja20 ďakujem. Teraz ho nemajú v ponuke

Strana
z2