Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
ahojte, chceli by sme ísť 3-4 na 3 noci, deti budeme mať na prázdninách pri babke. dajte tipy na nejaké pekné miesta. 😉
Ak sa ide do chorvatska cez cestovku ,nastup je v sobotu....ked idete na slepo,ktory den chodite? Je to jedno?
Kočky čo hovoríte na časť Privlaka v Chorvátsku? Počula som, že sú tam pieskové pláže,pozvoľné vstupy do mora, ideálne pre rodiny s deťmi,ak tam niekto bol, prosím odpíšte 😉
@kingstonka ahoj, na slepo to máš jedno, z piatku na sobotu a v sobotu sú plné cesty, lepšie je ísť cez týždeň keď sa dá
určite, kamoška aj kamoška zajtra vyráža na blind
ahojte, tiez ideme prvýkrát do Chorvátska a na blind...chcem sa spýtať, ako a kedy sa uhrádzajú platby za ubytko majiteľovi? berú aj eurá? Vdaka
ahoj my sme sa akurát minulý týžden vrátili stadiaľ, myslím že budú chcieť peniaze hned, my sme boli dosť sklamaní tento rok, neskutočne vysoké ceny (nielen v baroch a reštauráciách na pláži ale aj v obchodoch), ja osoblne už Chorvátsko nikdy viac, za tie peniaze, ktoré sme tam minuli sme pomaly mohli mať all inclusive niekde minimálne v Tunise, ale s ubytkom na blink tam problém určite nebude stoja a ponúkajú popri ceste dosť...držím palce nech vám dovolenka výjde 🙂 🙂 🙂
@martina7429 Cez madarsko je to dlhšie.2x sme išli cez Madarsko, strašne dlha cesta .A 1x cez Rakusko a v pohode.
ďakujem za odpovede🙂 o dve hodky vyrazame🙂
Privlaka a nin nikdy.vobec tam nieje atmosfera mora.
Doby den vedeli by ste mi poradit hladam ubytovanie v chorvatsku oblast (murter, pag, makarska,) v skratke kde je super 😀. Je nas dost vela to jest 8 dospelych a 3 deti , preto je dost dolezite aby bolo ubytovanie blizsko pri plazy .za typi a kontakty budem velmi vdacny
@zuzica219 aspon počasie bolo fajn?
@bublinka127 ani nie, každý den nám pršalo takže tento rok úplne na prd....
baby potrebuju deti na dovolenku do chorvatska pas ??? viem ze my s mm mozme ist na obciansky ale ako je to s detmi? kazdy vravi nieco ine...dakujem
ahojte,
plánujeme tiež dovču v Chorvátsku, Istria, pravdepodobne Vrsar. (pôjdeme z BA). Už sme boli 2x bez rezervácie, ale v Tučepoch, nebol problém s nájdením ubytovania, teraz ale pôjdeme s deťmi (1,5 a 4), tak uvítam tipy, ak nejaké máte (nielen Vrsar, aj iné, avšak nie úplne tiché, bez promenády a nejakých tých obchodíkov, reštaurácií). Takisto pôjdeme prvý krát cez Slovinsko - je niečo, na čo si treba dať "pozor" či ako to pomenovať? Proste, uvítam rady a tipy, ak niekto teraz túto trasu a destináciu navštívil. Ďakujem.
Ahojte vie mi niekto poradit ideme na dovolenku do Chorvatska a chceli by sme sa ist pozriet do Medzugoria potrebujeme pas ci nam postaci obciansky?Dakujem
@julia8474 do Bosny pre dospelých občiansky, deti musia mať pas. Hraničný prechod Medkovič, ktorým sa ide z chorvátska do bosny je jedna veľká katastrofa, treba sa obrniť, dosť dlho sa tam čaká, hlavne večer, keď sa v Medžugorí skončí omša. Stáli sme tam 2 hodiny ☹
@mamina201181 no mi ideme na dovolenku cez cestovku a do Medzugoria by sme chceli ist cez fakultativny vylet tal dufam ze autobusi budu uprednostene.a na hranici akceptuju normalne obciansky preukaz nemaju stim problem. Ja z detmi mam pas akurat manzel nema a nestiha si vybavit

My ideme v nedelu v noci.myslite ze lepsie ist v nedelu alebo v pondelok