icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

nelly12
14. aug 2014

@winka99 my sme mali presne taku istu skusenost teraz... jediny volny apartman - kilometer od plaze...mozno sa dalo zohnat tak ubytko pred par rokmi, ci v neznamych,nevyhladavanych dedinkach, ci do zaciatku jula alebo od konca augusta v pohode-ale v hlavnej sezone v peknej destinacii to bol velky problem 😠

maca_p
15. aug 2014

@nelly12 my chodim v strede sezony, prelom jula/augusta a vzdy na blind. tento rok sme mali zabestelovane, ale sa nam nepacil, tak sme ho odmietli a domaca kamosov nam dohodila dalsi apt. ten sa nam pozdaval, tak sme to brali. v podstate tiez na blind.
cize da sa a vzdy tak hladame. akurat minuly rok nam to trvalo troska dlhsie.

nelly12
16. aug 2014

@maca_p mozno ste mali stastie... kde presne ste boli?kolko bolo ubytko od plaze ci centra? Ono ide asi aj o to,ze kazdy hlada nieco ine a ma inu predstavu...lebo bude asi rozdiel,ci chceme najst ubytko v hlavnej sezone blizko plaze ci centra-alebo najst ho 1-2 kilometre od plaze...A rozdiel je najst ho pri plytkej pieskovej plazi kvoli detom,mimo rusnej ulice-alebo v malo vyhladavanej dedinke na kamennej plazi alebo hned pri tej rusnej hlavnej ceste, co vedie takmer cez kazdu dedinku ci mesto....My sme s detmi slapali cez kilometer ku plazi dole kopcom 2-3x denne... Takze ja z vlastnej skusenosti-nikdy viac! A hlavne s detmi...

maca_p
16. aug 2014

@nelly12 nikdy nie sme ubytovani viac ako 200 m od plaze vzhladom na dve male deti a chodenie na plaz 2-3x denne + vecerna prechadzka. toto posledne ubytko - pridala som foto tak bolo mozno tych 100 m najviac. ale chodili sme obdalec cca 400 m na betonove plaze, kde bol aj piesok. v podstate sme vyuzivali obe plaze, kedy ako 😉. toto bolo take rusnejsie miesto, po ine roky sme boli na plazach, kde bolo minimum ludi. a nasa podmienka je, ze miesto musi byt mimo hlavneho tahu. minuly rok sme boli v slepej ulici, rok predtym sme mali apt. rovno na plazi tiez v slepej ulici.

rusne miesta ako makarska deka na deke, tak to by ma dorazilo,to nechavame dovolenkovym masochistom 😖

anitab
21. aug 2014

ahojte, ma niekto aktualny tip na ubytko na ostove Krk, alebo Crikvenica? Pripadne po Zadar? Chceme ist na blind s dvoma detmi, pripadne nejaky tip na priamo majitela, nie cez cestovky.vdaka

slovanista
2. feb 2015

@simonka16 dobry den mozem dostat nejake blizsie info o Poreci dakujem

anina3
16. feb 2015

@lucina1100 mohla by som poprosit blizsie info chceli by sme ist prvykrat do Chorvatska, nahodou Mimice nepoznate? A tie poplatky.. a kolko cca vyjde dovca pre 4 clennu rodinu, su to male deti a chceli by sme varit sami. Dakujem

7151715
23. feb 2015

Dobrý deň, máme k dispozícii mobilný dom v Baške na ostrove Krk. je to asi 800 km od Púchova cca 10 hod.
Je tam ubytovanie pre 5 osôb + stan pre max 6 osôb. Je tam prístrešok kovový, je to lokalita veľmi príjemná /susedia, policajt, gazda.... najlepšie po telefone 0903522516

stanislavao
7. mar 2015

Prosim o referencie a kontakt na ubytovanie v HR - app 2+2, blizko mora. Niekde pod Zadarom. My chodievame do Tucepov, ale chcela by som nieco blizsie. Dakujem.

zuzkap221
30. mar 2015

potrebujem radu.toho roku sa chystame do chorvatska.ideme s dietatkom.potrebujem taku destinaciu kde su aj na plazi detske ihriska.a zeby ubytovanie nebolo daleko od plazi.a kde by sa dalo aj do mesta vijst.dakujem za odpovede a tipy

chjulia
30. mar 2015

@zuzkap221 ahoj, prakticky v každej časti HR nájdeš miesta kde sú detské ihriská, len záleží ako ďaleko chcete ísť, teda do ktorej oblasti, treba najskôr teda vybrať že približne kde hľadáte..............napr. vyššie je pre malé detičky dobrý RAB alebo na Pagu Stara Novalja, nižšie Primošten, napr. okolo Makarskej - Promajna............ a čo sa týka ubytovania tak to isté, ja tiež hľadám vždy prvý rad od mora, len tu treba rátať s vyššou cenou (zväčša od 100,- e/noc za 2+2)

zuzkap221
30. mar 2015

@chjulia dakujem za typy.a vy chodite na blint alebo zabezpecite si aspon ubytovanie vopred?mi sme uz raz s manzelom boli v chorvtasku na baska voda a tam som nic nevidela take pre deti.sice jednak sme vtedy este boli dvaja tak som to nevyhladavala.aj co mam doma katalogy z cestovky tiez na obrazkoch toho noc tam nieje.zato bulharsko az az 🙂.preto sa informujem,kde by bolo najlepsie ist.manzel moc daleko nechce ist,len niekde tu na zaciatku.pozriem tie mesta co ste mi poslali

zuzkap221
30. mar 2015

@chjulia alebo ak ste uz vy boli,tak kde presne.na tych miestach co ste mi pisali?.dakujem

chjulia
30. mar 2015

@zuzkap221 vždy si zabezpečujem ubytovanie dopredu a to priamo cez "domácich", ja osobne na blind by som pri malom dieťati neriskovala a tiež mám určité kritéria na apartmán (prvý rad od mora, na dobrom mieste, apartmán zrekonštruovaný atď.) a to sa na blind nie vždy podarí, napr. keď idete prelom júl/august tak je vtedy najviac ľudí a na mieste je výber dosť zúžený, hlavne blízko pláže zohnať je ťažšie. Neviem aké máte veľké deti, no bližšie je napr. ten Rab, ten je super pre malé detičky, dlho plytká voda, piesok, aj nejaké to "vyžitie" pre deti, ja mám obľúbený Pag, sú tam pieskové pláže napr. Stará Novalja ale aj kamienkové.
Vyššie si chvália aj okolie Zadaru, Zaton ale tu sme neboli, neviem posúdiť.

zuzkap221
30. mar 2015

@chjulia mame jedno dietatko,3r.a 8 m.tak nam vyhovuje len termin prve dva augustove tyzdne.kvoli mojej praci.a ta piesocnata plaz uplne by vyhovovala.tie zariadenia apartmanu to by som tie pozerala na kriteria,kedze budeme si varit sami.a co si myslite kolko pred dovolenkou si treba zabezpecit ubytko

chjulia
30. mar 2015

@zuzkap221 minulý rok som zháňala v marci (boli sme na Pagu-Mandre) a priamo pri mori v auguste už nebolo voľné nič, tak sme zmenili termín na júl, tento rok som zháňala už v januári a tiež sme chceli august, pôvodne sme chceli ísť do Brely, ale priamo pri mori už bolo všetko plné, tak sme zmenili lokalitu - ideme do Promajny. Takže ak chcete mať širší výber, tak čo najskôr, ak sa prispôsobite (nemáte problém zmeniť termín, lokalitu, umiestnenie apartmánu, cenu), tak stačí rezervovať aj pred odchodom.

erika1507
30. mar 2015

dobry den chcela by som sa opytat, ci mi nahodou nevie niekto poradit, ze kolko vyjde benzin+dialnice znamky+myto do chorvatska cca. z bratislavy do crikvenice. dakujem

jajka68
30. mar 2015

@zuzkap221 my chodime len na blint, uz dlhe roky a nikdy sme nemali problem s ubytovanim, vzdy sme max. do 30min nasli, a dokonca aj dcerou sme tak boli a to mala 9 mesiacov. a chodi nas 7 dospelych a vzdy najdeme apartman taky velky.

ciuszek2911
11. apr 2015

odporucam booking.sk

menet
2. máj 2015

@erika1507 Stačí si to vyhľadať cez googl, záleží od trasy.

maryta
12. máj 2015

@nataliasarron
Dobrý večer, možte cez IP?

dalienka
15. máj 2015

Dobry den, viete niekto poradit, aka je lokalita Donji Karin? Zaujima ma kvalita vody, ci nie je studene...skusenosti

larus9
27. máj 2015

Ahojte, viete mi niektoré "hodiť" kontakty (email a pod) na majiteľov apartmánov, ale stačilo by aj izieb? Chceme ísť do Chorvátska . kdekoľvek v juli s čivavkou a obávame sa, že na blind to bude náročnejšie. Nemáte s tým skúsenosti? 😵 Teda,máme len dve podmienky - klimatizaciu a povolenie pre psika. Ďakujem za info.

peneloppe
27. máj 2015

@larus9
Musim pohladat, my sme boli minuly rok na blind. Vybrali sme si destinaciu, dorazili sme tam, zasli sme do turisticko-informacneho centra a oni nam pomohli s ubytkom. Nasli sme si ubytko do 20 min. od prichodu. Pekny novy apartman, blizko plaze. Neviem ci psik by bol povoleny. Klima bola.

larus9
27. máj 2015

Ak ťa môžem poprosiť, keď nájdeš, napíš mi kontakt - ďakujem. A to informačné centrum si si našla už dopredu cez net?

zulu19
27. máj 2015

ja som s rodicmi pred 18 rokmi isla na blind do Chorvátska na ostrov Rab, omylom nas agentura poslala do ineho domu a velmi dobre spravili :D odvtedy sa tam pravidelne vraciame, teraz uz aj s vlastnou rodinou...
Domaci su uz sucast rodiny, na ostrove je z kazdeho rozku trosku - aj piesok aj kamienky aj kamene, diskoteky aj detske ihrisko, aj a pesi aj na bicykle, aj rusne aj tiche miesta...
Ak by mal niekto zaujem viem poskytnut kontakt priamo na domacich, byvaju 50 metrov od plaze, kamienkova, oddelena molami, kusok je supermarket, bar, restika. Maju 2 miestny apartman, 2x 2x2 miestne apartmany a izba pre 2. Mam aj foto :D

larus9
29. máj 2015

@zulu19 Ahoj, ja by som mala záujem, je možný aj email? Akým jazykom hovoria? Vďaka.

cvikla969
3. jún 2015

neviete o nejakom malom vylete v blizkom okoli zagrebu,pripadne priamo v zagrebe(okrem parku)?nieco kde si deti pobehaju..

maja2005
3. jún 2015

Ahojte, my sme minuly rok boli 2 krat len tak na blink v chorvatsku s malymi 3 detmi a parada, ja chodim do chorvatka kazdy rok takze uz to mam v malicku, a ked mozem poradit super vec je mobilny dom v kempoch, je to vlastne vacsi apartnam s terasou, klimou, so vsetkym co potrebujete a za rozumne ceny a priamo na plazi.
my sme tak boli v meduline kde aj piesocna plaz, vrelo mozem odporucit. alebo si potom najst mesto co sa vam paci napr cez google maps a je vela volnych apartmanov co ponukaju za prenajom bud ludia pri cestach alebo v informacnych centrach, cena sa pohybuje cca 60 € / na noc za apatman

ak14
9. jún 2015

@lucina1100 zdravím
chcela by som sa opýtať či nemáte nejaký kontakt na ubytovanie ďakujem stredna dalmácia v okolí makarskej 🙂