icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

lucina1100
9. jún 2015

@ak14
Ahoj, mi chodime kazdy rok len na basku vodu.
minuly rok sme boli ubytovany v uzasnej luxusnej vile a vola sa Villa Ana. Cena za stvorkovy apartman stoji 80 eur a to bola jedna z najlepsich cien na celej baske vode. Svokra minuly rok vystriedala tri apartmany a cena za ten stvorkovy bola 120 eur a stiahla na 100 eur, lebo sme boli cca 17 cistych dni tak jej dali akoze zlavu, ale v tych apartmanoch nic extra mi sme fakt mali luxux, cistotu a plnu full vybavenie od kuchyne az po chodbu. Ale tato villa ana ma uz od januara plno. Ale mi s manzelom sme isli prvy krat na blink, vzdy sme mali ubytko zariadene do predu u jedneho pana bol sice trosku lacnejsi, ale bola taka menej stredna vrstva a uz tam bola kupelka na rozpadnute tak preto sme minuly rok povedali, ze ubytko najdeme ine, ale sme sa preratali. Prisli sme rano o 6,30 hod a nebolo ziadneho ubytovania v zivote sme taku plnu basku vodu nevideli a v tomto case uz nenajdete nic volne aspon z ponuk co su na nete. Ale v tejto ane sme neboli vo 4-kovom apartmane, ale iba v dvojkovom bez kuchyne to bolo jedine volne tak sme aj to zobrali a teda svokra nemala kam ist a este vecer o 19,00 hod ubytklo nemali len tolko k tomu poviem. Boli sme pozriet aj v tucepy tam bolo tiez krasne a aj super, ale ubytovania bolo este menej. Dnes idem k svokre ak budeme mat vyzitky stych minulych apartmanov napisem ok? A kedy chcete ist a kolky?

ak14
9. jún 2015

@lucina1100
DObrý deň,
ak by som vás mohla poprosiť kontakt na ubytovanie Makarska Baška voda 5dospelí 3detí
ďakujem Andrea

lucina1100
9. jún 2015

Ano, ale neviem pre kolko osob. Lebo ja mam kontakty pre 4 - 6 osoby a ak idete iba dvaja tak zbytocne Vam to budem davat tak preto sa pytam a dopredu chcu zalohu 30% a az po uhradeny zalohu Vam apartman zarezervuju.
Ahoj Lucia

ak14
9. jún 2015

5 dospelí a 3deti /1,5r,5r,7r/

ak14
9. jún 2015

@lucina1100 5dospelí 3deti /1,5r,5r,7r/

lucina1100
9. jún 2015

A to predpokladam, ze nechcete byt spolu tolky dospely chcete dva apartmany? ja pojdem dnes ku svokre a budem pytat vizitky ak ma stych apartmanov a napisem Vam vecer.
Papa Lucia

ak14
9. jún 2015

môžu byť aj 2 apartmány len keby boli blízko seba 🙂 Ďakujem pekne

monalisa2
10. jún 2015

@zulu19 aj ja by som mala záujem o kontakt info a foto: mpetiova@centrum.sk

pralinkaaa
10. jún 2015

@zulu19 ahoj mozes este poslat pls.ten kontakt ? A blizsie info do ip ? Dakujem kraasbe

zajkka
10. jún 2015

Ahojte,nemate niekto nejaky typ na Bašku ostrov Krk....potrebujeme na júl 2 apartmány...prosim poraďte 😉 🙂

zajkka
10. jún 2015

@zulu19 aj ja poprosim kontakt

7151715
11. jún 2015

@zajkka zdravím, pre koľko osôb? my máme v kempe mobilný dom + stan pre 10 osôb - cena 60€/noc Ľubica 0903 522 516

zajkka
11. jún 2015

@7151715 Ľubinka ďakujem,vypadá to super,ale sestra ma malinké dieťa a ideme 3rodiny,ktorým kemp nevyhovuje.Chceme ísť na Krk Bašku a vy kde mate tento dom?

drobec302
15. jún 2015

@lucina1100 Dobry, viete mi poradit dobru lokalitu niekde pri mori, vlastnou dopravou, s dietatom a so zvieratom?

lucina1100
15. jún 2015

@drobec302
Dobry den, neviem Vam v tomto poradit tento rok mame aj mi stym problem, lebo sme si kupili psika a nemame ho kde dat, kedze on v koterci nebyva, lebo je to boxerka a ta spava dnuka. A mi chodime kazdy rok si odychnut k moru a teraz co ked je psik. Skusame hladat psi hotel, alebo dakoho kto ma rodinny domcek a postara sa Vam o psika. Lebo psik bude mat v chorvatsku velky problem kedze tam su horucavy a do mora maju psiky prisny zakaz chorvati su nato haklivy.
Ak nieco vymyslite dajte prosim vediet, kazdy tip je dobry.
S pozdravom Lucia

findo
16. jún 2015

Dobry den.V HR mam Apartmanovi dom Molim.Viac Info na http://www.apartmanymolim.sk/

drobec302
17. jún 2015

@findo Dobry den, ....super ......, dakujem, mozem zavolat na tel. c. co su tam uvedene???

pralinkaaa
17. jún 2015

ahojte ste niektora v chorvatsku aktualne že ake jepočasie,more? neni studene?

findo
17. jún 2015

Ano,mozte volat na to prve tel.cislo.

cvikla969
21. jún 2015

ahojte,neviete o mieste zagreb-madarske hranice,kde by sme si spravili prestavku,miesto kde sa deti mozu vybehat(napr.som pozerala park v zagrebe,len nechceme autom bludit tak este nieco ine hladam)...

megika1
21. jún 2015
ludmila87
21. jún 2015

@lenkka81 dobrý deň zháňali ste ubytko v živogošče chcem sa spýtať či Vám niekto odporúčil mi chceme ísť tiež priamo do živogošče

maja2005
21. jún 2015

caute práve sme sa vratili z chorvátska z ostrova murter, voda super cca 25stupňov, pieskové pláže a super počasie, len jeden deň zamračené, super sme si oddýchli 😉

silvikam
23. jún 2015

@maja2005 A ubytko ste si hľadali sami? Sú tam nejaké atrakcie pre deti? Ďakujem

silvikam
23. jún 2015

Ahojte, nechodíte niekto do Omišu na blind? Ako je to tam s hľadaním si ubytovania? Ďakujem

maja2005
24. jún 2015

áno išli sme len tak ubytovanie je tam veľa, 2dospelé osoby, 3detí za 50eur na noc, je tam veľa detských ihrísk, niekde aj platené trampolíny, my sme boli stále na piesku a vo vode

nikuskao
24. jún 2015

@silvikam my sme boli blízko Omišu (Duče sa volala tá dedinka) do Omišu zbehneš aj pešo a s ubytkom tam bolo v pohode. Ľudia stáli popri ceste a lákali ťa aby si sa išla ku nim ubytovať, ukázali ti izbu takže v pohode 😉.

lenkka81
24. jún 2015

@ludmila87 bola tam mamina 2x, ale cez ck,to prostredie ze tam je krasne

silvikam
24. jún 2015

@maja2005 Kde konkrétne ste boli na tom ostrove? Sú tam aj nejaké apartmány pri pláži? Ďakujem.