Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
@lucina1100
DObrý deň,
ak by som vás mohla poprosiť kontakt na ubytovanie Makarska Baška voda 5dospelí 3detí
ďakujem Andrea
Ano, ale neviem pre kolko osob. Lebo ja mam kontakty pre 4 - 6 osoby a ak idete iba dvaja tak zbytocne Vam to budem davat tak preto sa pytam a dopredu chcu zalohu 30% a az po uhradeny zalohu Vam apartman zarezervuju.
Ahoj Lucia
5 dospelí a 3deti /1,5r,5r,7r/
@lucina1100 5dospelí 3deti /1,5r,5r,7r/
A to predpokladam, ze nechcete byt spolu tolky dospely chcete dva apartmany? ja pojdem dnes ku svokre a budem pytat vizitky ak ma stych apartmanov a napisem Vam vecer.
Papa Lucia
môžu byť aj 2 apartmány len keby boli blízko seba 🙂 Ďakujem pekne
@zulu19 aj ja by som mala záujem o kontakt info a foto: mpetiova@centrum.sk
@zulu19 ahoj mozes este poslat pls.ten kontakt ? A blizsie info do ip ? Dakujem kraasbe
Ahojte,nemate niekto nejaky typ na Bašku ostrov Krk....potrebujeme na júl 2 apartmány...prosim poraďte 😉 🙂
@lucina1100 Dobry, viete mi poradit dobru lokalitu niekde pri mori, vlastnou dopravou, s dietatom a so zvieratom?
@drobec302
Dobry den, neviem Vam v tomto poradit tento rok mame aj mi stym problem, lebo sme si kupili psika a nemame ho kde dat, kedze on v koterci nebyva, lebo je to boxerka a ta spava dnuka. A mi chodime kazdy rok si odychnut k moru a teraz co ked je psik. Skusame hladat psi hotel, alebo dakoho kto ma rodinny domcek a postara sa Vam o psika. Lebo psik bude mat v chorvatsku velky problem kedze tam su horucavy a do mora maju psiky prisny zakaz chorvati su nato haklivy.
Ak nieco vymyslite dajte prosim vediet, kazdy tip je dobry.
S pozdravom Lucia
Dobry den.V HR mam Apartmanovi dom Molim.Viac Info na http://www.apartmanymolim.sk/
ahojte ste niektora v chorvatsku aktualne že ake jepočasie,more? neni studene?
Ano,mozte volat na to prve tel.cislo.
ahojte,neviete o mieste zagreb-madarske hranice,kde by sme si spravili prestavku,miesto kde sa deti mozu vybehat(napr.som pozerala park v zagrebe,len nechceme autom bludit tak este nieco ine hladam)...
caute práve sme sa vratili z chorvátska z ostrova murter, voda super cca 25stupňov, pieskové pláže a super počasie, len jeden deň zamračené, super sme si oddýchli 😉
Ahojte, nechodíte niekto do Omišu na blind? Ako je to tam s hľadaním si ubytovania? Ďakujem
áno išli sme len tak ubytovanie je tam veľa, 2dospelé osoby, 3detí za 50eur na noc, je tam veľa detských ihrísk, niekde aj platené trampolíny, my sme boli stále na piesku a vo vode

@ak14
Ahoj, mi chodime kazdy rok len na basku vodu.
minuly rok sme boli ubytovany v uzasnej luxusnej vile a vola sa Villa Ana. Cena za stvorkovy apartman stoji 80 eur a to bola jedna z najlepsich cien na celej baske vode. Svokra minuly rok vystriedala tri apartmany a cena za ten stvorkovy bola 120 eur a stiahla na 100 eur, lebo sme boli cca 17 cistych dni tak jej dali akoze zlavu, ale v tych apartmanoch nic extra mi sme fakt mali luxux, cistotu a plnu full vybavenie od kuchyne az po chodbu. Ale tato villa ana ma uz od januara plno. Ale mi s manzelom sme isli prvy krat na blink, vzdy sme mali ubytko zariadene do predu u jedneho pana bol sice trosku lacnejsi, ale bola taka menej stredna vrstva a uz tam bola kupelka na rozpadnute tak preto sme minuly rok povedali, ze ubytko najdeme ine, ale sme sa preratali. Prisli sme rano o 6,30 hod a nebolo ziadneho ubytovania v zivote sme taku plnu basku vodu nevideli a v tomto case uz nenajdete nic volne aspon z ponuk co su na nete. Ale v tejto ane sme neboli vo 4-kovom apartmane, ale iba v dvojkovom bez kuchyne to bolo jedine volne tak sme aj to zobrali a teda svokra nemala kam ist a este vecer o 19,00 hod ubytklo nemali len tolko k tomu poviem. Boli sme pozriet aj v tucepy tam bolo tiez krasne a aj super, ale ubytovania bolo este menej. Dnes idem k svokre ak budeme mat vyzitky stych minulych apartmanov napisem ok? A kedy chcete ist a kolky?