Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
@9maj Posielam IP 🙂
Prosim vas nejaky kontakt na apartman v Cirkvenici nemate? Ideme prvykrat.vdaka
@silvikam my sme boli 100 m plaze a bolo to super nebolo to daleko, v zatone sa da tiez zohnat ubytko, staci ked sa prebehnete po meste, popytate sa ludi. Blizko nin je aj privlaka, su tam aj kempy. Tento rok neviem cenu ale hladaj cez booking.com
@tinkomira apartman 100 m od mora sme mali minuly tyzden za 50 eur. Teraz sme sli na tyzden do hotela a na buduci tyzden mame rezervovane 60 eur 70 m od plaze. Okolie Zadaru. Kamarati maju tento tyzden 10 m od plaze 80 eur. Su to vsetko apartmany s 2 spalnami a balkonom, vyhlad na more.
@lucina1100 My sme boli minulý rok v Baške Vode a mali sme aj dážď aj strašne fúkal vietor a strašné vlny boli.Predtým sme boli na 3 rôznych miestach,no odtiaľ som prišla aj najmenej opálená.Síce je tam krásne ,to musím uznať,len nám akosi počasie nevyšlo.Zo 7 dní sme sa 3 dni vôbec nekúpali ani neslnili. 🙂
@slecika
Ahoj, no mi chodite vzdy prvych 17 dni augustovych. V zivote sme tam nemali zle pocasie naozaj nemozem povedat kriveho slova. Kazdemu co som odporucila basku Vodu kazdy mi len dakoval aj milnuly rok baby dakovali. Vlny ako mame asi dva krat za turnus, ale to su vtedy vsetci stastny na plazi aj moj manzel, svokrovci a aj svagrina len ja nie, lebo mne je hned zle do zvracania. Ja nemam rada ani ked sa momre hojda, alebo ked daka lod prejde hned mi pride zle. A chodime odtial taky cierny opaleny, ze az a ze tam je krasne to sa musi uznat nikde neni tak krasne. Ved baska voda vyhrala 1. miesto za najkrajsiu destinaciu v celom chorvatsku. 🙂
@lucina1100 krasne tam je, ale je to tam hlava na hlave zial. Ved tam sa ani k moru neda dostat pomaly cez leziacich ludi 😅
Ahojte, prosim vas neponukate tu niektora ubytovanie niekde od crikvenice po zadar ubytovanie v apartmanoch pre 6dospelych , ročne dieta a malu čivavu? Dakujem 😄
@libka1
Ahoj, zial za posledne dva roky je to tak ako pises hlava na hlave a preco? lebo tam je fakt najkrajsie v celom chorvatsku.
My chodime do zadu na plaz tam je malo ludi smerom na basko polje tam je fakt super a malo ludi.
A tento rok kam sa chystate? dajte daky tip a radu kde je este tak krasne?
@lucina1100 ja som momentalne v zadare, minuly tyzden zaton, buduci tyzden sukosan a potom uvidime, mozno este tyzden ostaneme... pacilo sa mi igrane, na krku priamo v krku... ja milujem borovice priamo pri vode...
A kde je igran? mi chceme len dole ist kvoli tomu, ze hore je chladno a nestabilne pocasie. A tu mame vzdy tutovku. A hlavne promenada aby stala zato ako na Baske Vode.
@silvikam prazdninove mestecko len parkovne platis, inak sa tam da prejst cez more. Je tam take plytke da sa preniest deka, nafukovacky...v tom mestecku komplexe ti potvrdia v hoteli vyjazdovu karticku ked sa tvaris ze si host 😉 nin je pokojbe mestecko, ma krasne historicke centrum. Kolotoc tam bol ale beviem ci je tam stale.
@lucina1100 baska nikdy viac po prve jedne potraviny ..dieta dostalo chut na keksiky vystala som tam taku soooru ze az...po druhe hlava na hlave..ani kocik som nelal kde dat
po tretie....po obede cca od druhej hodiny boli vo vode vykaly a splasky a niekde vlozky niiiiikdy viacej...nehovoriac nesmierne podrazdeny personal...neuctivy..som byvala delegatka viem po chorvatsky co oni si tam dovoluju ku hostom hnala by som ich...oottras...neodporucam nikdy nikomu..
@tinkomira ako byvala delegatka..nin...ak mas rada..skoro ticho...more ako kaluz...nieco ako rybnik..nesuchtaju tam vlny...ja osobne moc nie biograd rusny..ale do deistej potom uz nie..aaaleee...kamienky..jediny usek malicky..je piesok a to je hlava na hlave...druhe negativum..vietor...preto tam uz nechodim...lebo ked zafuka...tak skoro stale...a napraskane plaze....sv filip ..no je tam pokojnejsie aj ked su atrakcie.pre deti....aj pekna plaz...osobne preferujem ostrov..vecsinou pag kvoli stalosti pocasia..milujem istriu kvoli pamiatkam...a benatskemu nadychu ale...nestabilne pocasie...skoro ako u nas...najstabilnejsie je dole pod sibenikom...dalej uz je len makarska..a tam su bohuzial...kopce a schody..pre mna s detmi nevhodne...aaa jugo...velmi caste...kvoli tym horam.....osobne si davam pozor aby ubytko nebolo pri ceste ..nejakej hlavnej kvoli detom...a...tak any to nebolo v centre aby nebol nocny ruch...milujem pag a novaljiu...ale tam pozor...veela mladych ludi sa tam chodi ozierat po nocnych diskotekach.........na zrce...ja mam teraz jednu destinaciu..ale tu neprezradim...lebo zatial tam chodi malo ludi......... 😲
@dusika11
Skoda, ze neprezradite tu destinaciu, lebo tu sa mamicky delia o vsetko a pomahaju si tu.
A stou baskou ja nemam ziadnu zlu skusenost a keby som mala tak by som sa tam nehnala kazdy rok. Nikdy sme nazazili, ze by bolo more spinave iba vtedy ked prisiel brutalny vietor a dovial boh vie odkial bordel ale to je v tu danu chvilku a na druhy den je more ako sklo a ciste. A s personalom tiez nemam zle skusenosti a hlavne v rstikach musia byt uctivy, lebo su tam pri nich majitelia a potrebuju kazde euro, ale vidite dakto ma aj zle skusenosti aj to sa stava.
A ako ste pisali nizsie neni kde ist, lebo na severe je nestabilne pocasie, potom dade je slaba promenada a slaby ruch, potom niekto sa boji ist trajektom na ostrov a potom cela makarska je plna a tento rok tu bude huul haus plne cele chorvatsku kvoli nepokojom.
Ale keby ste vedeli o niekej peknej destinacii kludne napiste.
@lucina1100 ja neviem kto co potrebuje....opisala som vsetky klady zapory...lebo ludia su rozni....niekdto chce diskoteky..niekto chce robinson styl..niekto vecer promenadu a atrakcie pre deti...niekto potrubuje suchtanie vln..niekto zas nie....destinaciu kde chodim nebudem opisovat..lebo asi stejne by vyhovovala len mne...nie je tam discoteka promenada len prave zacina..je to mala dedinka neprepchata s romantickym potulnym zmrzlinovym autickom za ktorym behaju vsetky deti...a s pojazdnou predajnou kde si napises na listok a veci ti donesu....to asi by malokomu vyhovovalo....kvoli detom sa vyhybam veternym destinaciam...to je vsade okolo biogradu...nemam rada veci po plazi..stan atd..ked som robila deledatku som sa naucila...ze sa clovek moze aj rozkrajat ale co clovek to ina predstava o dovolenke.....ja som bola na nine..pred rokom som tam hladal apartman..a usli sme odtial lebo more malo bahnitu farbu...nebolo modre s miernym suchtanim...co zase mam rada ja....aj trosku borovice musia vonat..ja tie dlhocizne plaze a mutne more nemusim....
@lucina1100 moj typ..vsade plnka..ale albansko je malo preferovane len kto by sa tam trepal..ale je tam pekne..a zatial bezpecne
@lucina1100 hej ostrovy su rizikom...tie trajekty atd..a hlavne nedisciplinopvani navtsevnici ..ked by tam zhukol ohen tak to ide rychlo..ale na ostrovoch na najstabilmnejsie pocasie..
@dusika11 presne moj vkus..tiez tak chodime...dedinka bez obchodu,mini plazcka,cista voda aj ked piesok....stromy,cikady a ziadne hucaiace auta ci motorky....neznasam hotelove rezorty,toboganov plnu rit,kupanie pri mori ale v bazene-to je pre mna uz total odveci...,organizovane akcie v hoteloch,animatorov,hluk aut,turovanie motoriek bahno vo vode....
@kaja73 preto to nikde nepisem..hladam male rybarske osady..ziadna promenada..preto si myslim ze moj typ je bezpredmetny..lebo to ludia velmi nechcu...ale obcas..potom sadneme do auta a ideme do nejakeho mestecka na promenadu..aby sme upachteni dosli domov..s nejakou tou pokutou za parking ako minule..unaveni na private..sediac s mmm..ze bolo nam toto treba,,,,uz teraz sa deti tesia na auticko co vezie zmrzlinu

@tinkomira nin, uplne užasne plytke more a piesok, zaton breh trochu strku ale v mori piesok, teple more nie je hlboke , vhodne obuv do vody koli ježkom, turanj biograd a sv filip su jemne strky v mory pierok s kamienkami viac kamienkov a lodky, more celkom fajn