icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

tinkomira
6. júl 2015

@silvikam joj, teda ... a my sa chystame o dva tyzdne do Ninu lebo manzelova kolegyna velmi chvalila, ze krasne pieskove plaze ....co konkretne si myslela tym spinave? Akoze odpadky ci naplavene nieco z mora?

dusika11
6. júl 2015

@silvikam zlatusik to ma mrzi silvika..keby ste uz nevedeli co zo sebou tak..dalej sibenik...grebastica 😉 som rada ze sa vam tam pod mostom paci...nasim detom tam bolo vyborne inac chodia tam miestny tak sa tam da spytat a ziskat kontakty na buduce,,,,nezabudni,,zaborici alebo grebastica...inac pri vas je predsa pag...a ked mate auto byvat mozte hocikde...a obehate tam plaze..kamienkova zrce...velmi pokojna novalija mesto,,mestska a je tam pekne na prechadzku vecer....ked by ste chceli dakde dalej...viem vam vybavit aj teraz v biograde keby ste boli na tom zel mam tam vydatu kamaratku

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira neviem ako silvinka..ale mne tam pripadolo ako po zaplave rieka..taka mutna ci co..odpadky som tam nevidela...

dusika11
6. júl 2015

@silvikam toto oklolie nic moc ja viem..myslim nin a spol..ja som to tiez na internete hladal bola som nadsena a potom sme usli

tinkomira
6. júl 2015

@dusika11 prosim ta a ake miesto by si mi odporucila take vhodnejsie pre male deti, s pozvolnym vstupom do mora? Tak aby bolo vidno akoze sire more a tak niekde max. par km pod zadar?vopred velka vdaka za kazdu radu 🙂

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira co si prestavujes pod pojmom pre deti presne mi popis co mate radi...chcete vecer promenadu?? pivko??? chcte klud?? chcete blizko obchod&,,???ale je to jedno???mozete dochadzat na plaz,??chcete borovice??okolie zadaru je prblematicke aby bolo daleko vidno do mora..vzdy tam daco prekaza..chcete kamienky?? piesok??ale piesok robi mutne,.,,,ibe tam pod tym postom smerom na vir..nie je mutne

macka06
6. júl 2015

@dusika11 Ahojky,my chceme ist na ostrov Krk-baska...su tam nejake atrakcie pre deti?...a co ubytovanie,nemas nejaky kontakt? dik...

dusika11
6. júl 2015

@macka06 na krku som v zivote nebola..s tym ti nepomozem..ani som tam nepracovala ako delegatka..ale palnujem tam raz zajst co ti asi teraz nepomoze...jedno ti ale viem povedat ze ostrovy ..maju najstabilnejsie pocasie..ked na pevnine prsi tam nemusi...skus facebook skupina oko jadrana zgruouju sa tam cesko slovenske manzelky vydate za chorvatov...ci nahodou..

tinkomira
6. júl 2015

@dusika11 fiha, normalne si ma zaskocila tolkymi otazkami 🙂 ... inac najma, ked tu spominate ten piesok, myslite taky ozajstny piesok, ci nieco ako jemnucky strk? pred 3 rokmi sme boli s dcerkou v Crikvenici a tam bola akoze pieskova plaz, spoplatnena, ale podla mna to malo trosku daleko od piesku. Ale zase sa mi velmi pacilo to mnozstvo atrakcii, popri plazi, rozne ihriska pre deti, kaviarnicky a obchody, vecer hudba, take nieco by som chcela. neviem ako si to myslela dochadzat na plaz, pokial peso, tak cca 10 min, tak to je ok. a pre deti som myslela tak, aby nebola hned hlboka voda (maju 3 a 5 rokov) a ked tak jemny strk alebo ten spominany piesok. a pojdeme z BA a chceli sme nieco tak okolo 700 km.

dusika11
6. júl 2015

http://cestovanie.aktuality.sk/forum/europa/337... tu mas diskusiu...o pagu..ten poznam..mali sme auto a akzdy den sme islsi na inu plaz a vecer sme isli na inu promenadu...ale je aj jedno tiche miesto na pagu..uplen ospale len si neviem spomenut ako sa vola...ale na tomto linku mas aj spomenutu cistu plazu na pagu...inac my sme si potom nasli sukromnu...kde nechodil nikto

tinkomira
6. júl 2015

inac zienky a co Sukosan?

kaja73
6. júl 2015

pridam par foto nasej srdcovky Potocnice...dedinky bez obchodu,bez asfatky....,len cikady a more....ale 10km je nova novalija...centrum mega zivota...plaz je tu malinka pieskova,more ciste a vhodne na hry...na plaz vedu schody...a su tu vyber aj skaly a mola....je to na ostrove Pag

dusika11
6. júl 2015

@kaja73 kaji presne toto som myslela..my tiez na pagu sme takto behali a kupovali sme jedlo v novaljii...v starej a potom dakde na promenadu vecer..a hlavne domacich sme sa pytali ci tam nie su mladi co chodia na zrce na discoteku...aby sme mali od nich klud

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira to je ,,,akosi inac ako chces pozrela som na mape nie je to otvorene more...

kaja73
6. júl 2015

@dusika11 aj my robime vyjazdy,tak raz za 3 dni...a staci nam to....uzivame si klud na nasej plazicke a obcas pobehame aj inam....plaz casku mame radi napriklad--tento rok tam planujeme potapanie sa k murom anitckeho mesta so st.synom...sa tesim. 🙂

tinkomira
6. júl 2015

@dusika11 to som sa opytala lebo jedna suseda tam prenajima apartman, tak som chcela vediet, lebo ona velmi chvalila a zas ine spominali, ze je to tam sama lod, lebo ze to je nejake zname pristavisko jacht a vraj ze je tam take mutnejsie, bahnite more .... tak ja uz fakt neviem :( .... uz som z toho nejaka stale zufalejsia cim viac hladam ...

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira hej su destinacie pre lode ten sukosan sa mi dako nezda ,,vidno priamo kopce...to je uplne ine ako chces

tinkomira
6. júl 2015

@dusika11 tak ak by si mi vedela nieco poradit bola by som ti fakt vdacna

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira ak mas rada ruch atd ..musis vyberat va mestach,...zjednoducim ti..biograd niue..halva na hlave veterno plaze beton ..kamen..
zadar hlava na hlave...zaton vraj stoji za to..krasna piesocnata..plaz..a rusno....
https://www.novalja.cz/chorvatsko/letoviska/let...
davam ti celkom dobry link..sice ceskej agentury o plazach..ja by som typovala pag na teba.-ale ostrov a nieco ako stara novaljia..nenanrocne vraj ,,polopieskova plaza svjati filip..i mas dake moznosti na vecer...biograd nie..pretoez je vyhlad na ostrov oproti a vjetor..na to sa nedaj nalakat..
otvorene more vyhlad je na pagu to viem...inac ti zostva blizko iba istria...mne sa pacilo v zelenej lagune brigadovala som tam ale uz sa vela pomenilo...ty musis mat aj vzruch aj klud ..urcite by som sa vyhla vodiciam..je tam plnka..

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira sice za sibenikom..ale pekne..da sa aj prejst aj klud
cudny nazov..ale da sa
http://www.adriagate.com/Chorvatsko-sk/Plaz-Vel...

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira dalsi tyo..kamoska tu bola---divny nazov..ale zhruba 5 kilometrov je solaris ulny raj pre deti...
http://www.aquamarin.sk/chorvatsko/severna-dalm...
http://www.aeolus.sk/chorvatsko/dalmacia/kempin...
je to al eza sibenikom..v solarise som bola..cely den styria nas vysiel vstup a jedlo cca 25 ecok mozno tridsat..
da sa platit kartou bajecne veci su pre decka.....ale nemusit ist dnu solaris je.-..komplex hotelov otvorenych bazenov detskych ihrisiek...keby ste sa v zaborici velmi nudili.....a nie je tam veterno...ostava ti potom blizsie iba ..istria.
rabac je na kopci..ked tak porec a okolie tam chodia taliani..len obcas nestabilne pocasie zaboric by nemala byt taka plnka i ked pochybujem ked ludia nepojdu do tunisu egypta talianska korfu...

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira https://www.novalja.cz/chorvatsko/letoviska/dov...
snad som ti pomohla aspon vytriedit informacie rozhodnut sa musis ty sama

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira zhrniem moj typ..niekde ostrov pag..alebo filip jakov...alebo tie zaborici sice dalej..ale..so solarisom v zalohe...s bazenmi a trakciami ty nie si amazonsky typ..tak som tak vyberala..

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira s tym ze tam ams aj link kde sa konkretne nachadzaju pieskove plaze..zaborici je sice kamienkove ale nasi sa vyhrali aj s akmienkami...
snad som ti pomohla

silvikam
6. júl 2015

@dusika11 Sme teraz spokojní. Máme super ubytko a chodíme autom na tú podmostovú pláž. Dnes tam boli asi 4 rodiny a my.

silvikam
6. júl 2015

@dusika11 No na tej pláži boli tehly, kamene a také akoby zo stavby odpadky. Celé to bolo také smutné, zavčas rána opadnutá voda. Nám to prišlo ako zaplavené pole.

tinkomira
6. júl 2015

@dusika11 dakujemmmm ti za vsetky cenne rady a linky, idem to preluskat 🙂

dusika11
6. júl 2015

@silvikam viem my sme to tam tiez milovali..skuste este zaton..pri zadare vraj je to super plaz...ka som tam sice nebola...

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira zabudla som zaboric nema otvoreny vyhlad na more

dusika11
6. júl 2015

@tinkomira kamoska chodi tu ale netusim ci je to vhodne aj pre male deti...je to pri crikvenici kde sa ti pacilo
https://www.google.sk/search?q=crikvenica+selce... ale tiez pozeram ze ten vyhlad otvoreneho mora tu nie je