Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť
Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...
@lucina1100 Ja nehovorím,že tam nieje krásne je tam nádherne,ale aj tam vie byť zlé počasie 🙂
@slecika
Ahoj, ja za všetky tie roky som sa nestretla zo zlým počasím. A dokonca ani s mracikom a chodime vždy na prvé dva týždne augustové, preto sa tam radi vraciame.
@larus9 asi pisem neskoro, ale este sme stale tu a mame slabu wifi. promenada dlha, ale nepredstavuj si ju s nejakymi obchodikmi, jeden stanok s blbostami, 1 stanok s mrazenou drenou, 1 bufet s rychlym obcerstvenim. blizsie k zaton rezortu este nejaka kaviaren a restauracia. v zahrade 1 domu pekaren. po 6 mas zaton rezort vstup zadarmo a tam je vraj toho spusta, ja som tam nebola, neznasam take miesta, staci mi ten rev co stade ide cez den a musi ho pocuvat cela dedina....
ubytovanie mas od vymyslu sveta, stale vidim volne apartmany, takze kludne sa da prist na blind. je tu strasne vela slovakov, a neda mi nenapisat ze sa az hanbim aky sme sprosty narod. ked uvidis niekoho lezat na chodniku lebo je tam tien zo stromu a musia ho obchadzat vsetky kociky, ludia na vozikoch a podobne po ceste, tak to je na 99% slovenska rodina 😝 😝 🙄
blizko je nin, 2 km, tam sme sa boli parkrat najest v restike. tam sa mi pacilo. v zadare tiez, len tym smerom je dost zapcha ak ides v zlom case.
je tu taka velka plaz, hovoria jej sice pieskova ale podla mna je blatova a tam je dlho dlho voda po kolena, decka sa tam mozu hrat a je tam tepla voda. my tam moc nechodime... na tej tej mala kaviaren a etske ihrisko (nie je tam tien)
voda vsade dlho dlho mala, topanky do vody treba, detom urcite... par jezkov sme videli, jedneho moje decka vyvliekli z mora, ale su zalezeny medzi skalami a neotravuju...
V omisi je Dino park hneď vedľa kempu pri hlavnej ceste, no mini Dino park, nečakajte veľký ako V bratislave
Mi chodíme na Pag do dediny Povljana. Cesta nás stojí dve plné nádrže plus poplatky. Tak do 200 eur. Ale to je individuálne podla spotreby vozidla.Ubytko 500 m od pieskovej pláže 2 km od kamienkovej s lesíkom vo vode asi 10 metrov už je piesok. Ubytko super domáci perfektný a cena 10 eur na osobu noc. Deti neplatia. Moj má 5 a dievčatko malo 8 a neplatili. Majú v dome viac apartmánov aj klimvu a vybavené kuchyne. Nikde sa neplatí parkovné bufety pizzérky obchody ako u nás. Do mesta Pag 12 km na večerné špacírovanie ako stvorené. V dedine kaviarničky živá muzika dva krát do týždna.Na oddych s detmi ako stvorené.
A ešte som zabudla liečivé blato pri pláži. 🙂
@ivanafialkova ahoj. Mas kontakt na ubytko prosim ta?
Ano mám.Aj fotky apartmánov.
@ivanafialkova Ahoj, mohla by som poprosiť aj ja kontakt a fotky, kamarátka zháňa na Pagu apartmány - 2x 2+2 (2 apartmány pre 2 dospelé + 2 deti)
ako sa dohovorí kvôli info? kam sa tam oplatí ísť s detmi 9, 11, 11, 12
@jukov pošli mi email tam Ti pošlem fotky aj číslo na domácu. Ona vie len chorvátsky ale mali by ste sa dohovoriť. Alebo Ti dám na ňu mail to sa skor pochopíte. A ked nebude vedieť ja jej preložím. Deti sa vybláznia aj na pláži požičiavajú tam vodné bicykle so šmyklavkami60 kun na hodinu, v pagu sú kolotoče a 50 km je Zadar tam bolo aj také extremne ihrisko alebo ako by som to nazvala.
@miroslavazh pošli mi email pošlem ti kontakt aj fotky. Tu to ja neviem fotky dať 🙂
@ivanafialkova mozem ta poprosit o info, surne nieco hladame, vdaka
ahojte, myslite, ze moze byt problem najst ubytovanie cez tyzden? Isli ste uz niekto tak na blink cez tyzden a nie v sobotu?
@tinkomira mi vždy len cez týždeň chodíme
pošli mi emal pošlem ti
@ivanafialkova tinkomira@gmail.com
@tinkomira posielam
@ivanafialkova ahoj mohol by som aj ja poprosit kontakt na to ubytovanie v chorvatsku a zopár fotiek?

baby? nemáte skúsenosti s ostrovom Pag, časť Bošana??