icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

drahusa2
21. júl 2015
Používateľ drahusa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od drahusa2.

nechodite niekto blizko k moru? my sme chodili a mali sme to 15m k moru len uz tam nemozem zohnat volny termin neviete o niecom podobnom?

dusika11
21. júl 2015

ahojte asi taka plnka bola na baske..ked sme tam boli mi pred dvoma rokmi..

https://www.youtube.com/watch?v=kLgs_2Aiz2c

https://www.youtube.com/watch?v=kLgs_2Aiz2c
ivanafialkova
21. júl 2015

@0489 ano pošlite mi email

tinkomira
21. júl 2015

@ivanafialkova dakujem

delia933
21. júl 2015

@drahusa2 ahoj, my sme boli tu je to priamo na plazi, krasne, cistučke, nove www.makarska-rivijera.com/neva , ak nepojde stranka skus zadat apartmany Neva Makarska

delia933
21. júl 2015

@tinkomira my chodíme len v tyzdni, ubytko riesime cez miestnu turisticku agenciu, zvycajne najdeme i ked uz sa stalo ze sme boli zufali, lebo teda niektore diery co prenajimaju sa nedalo, ale trpezlivost sa vyplati., treba ist a pozriet co vam ponuknu.

ajkava
21. júl 2015

V Chorvátsku sme boli v dopredu zajednanom ubytovaní len 2 x. Inak vždy len na "blink". Lepšie omrkneš ubytovanie. Ak nevyhovuje, nezoberieš. Ubytovania nájdeš vždy veľa.

oksu
21. júl 2015

@ivanafialkova prosim kontakt

ivanafialkova
21. júl 2015

Ok pošlite mi email

ivanafialkova
21. júl 2015

@oksu Ok pošlite mi email

oksu
22. júl 2015

@ivanafialkova gabrielafungacova@gmail.com

ivanafialkova
22. júl 2015

@oksu môžem poslať večer? Není som doma cez mobil mi to nepôjde

ivanafialkova
22. júl 2015

@dusika11 to je teda riadna plnka 😀

dusika11
22. júl 2015

@ivanafialkova ivanka uz chapes moje zufalstvo...ja co mam rada klidek..som sa nedopatrenim tam dostala a este dos stareho postkomunistickeho hotela...kde sa strava podavala c podzemi.....ja neviem kde som rozum stratila--ze som sa tam nechala prehovorit ist

dusika11
22. júl 2015

@ajkava minuly rok sme mali dohodnute ...pytam sa je vhodne pre deti???kako da ne..sve u reeedu ..prelozim akoze nie vsetko je v poriadku ,..pozvolny vstup do mora..
a ja ti tam dojde...takze pozvolny mysleny..ze schody..tie strme..decka sa mi tam ihned doptrepali..vstup rebriky..ja take nervy schytila...a isli sme prec...no teraz blint...limit 60 euro na noc...decka plakali ..auto sa pokazilo 😀 situacia..velmi nevhodna..chodili sme a chodili..dost tazko..ale nasli sme cca 20 kilometrov dalej..ale turisticke niee...nadsadzuju ceny....isli sme z domu do domu..respektive muz v aute s detmi a ja z dmou do domu...no takze to bolo..viem chorvatsky ..nasla som.---ale asi by som to uz neriskla...s detmi..

mima595
22. júl 2015

ahojte, pridám sa....boli sme si pozrieť Sv. Filip a Jakov....akože alternatíva nabudúci rok...nám sa tam teda nepáčilo...výhlľad ako na ostrov, pláž typická kamienkovo Chorvátska...popri ceste.... ☹

luna81
22. júl 2015

hmm... tak kde najlepsie s detmi (5r a 2 r) za prijatelnu cenu? Chceli by sme ist koncom augusta a radsej okruhle kamene ako piesok ( kvoli ekzemu). ..

zuzula777
22. júl 2015

@luna81 naši sa teraz vrátili z Drvenika, mali krásne ubytovanie s dvomi spálňami za 60€ na noc (boli štyria dospelí). A spomínali, že veľmi tiché miesto s veľa možnosťami na prechádzky, sú tam len dva stánky, takže v noci žiaden hluk, a voda teplá, pláž kamienková s borovicami 🙂

zuzu21061
22. júl 2015

Ahojte, chcem sa opýtať či ste niekto boli alebo idete na dovolenku do Zagrebu alebo okolie 20 km. Ak áno neviete o nejakom ubytovaní pre 2 dospelé osoby + 2 deti. Ďakujem.

dusika11
22. júl 2015

@mima595 hej tie vyhlady..okolo zadaru nic moc..njkrajsie su na ostrovoch..rovno more

sowicka
22. júl 2015

my sme sa vrátili v sobotu ráno zo Seget Vranjice, čož je 5 km od trogiru, mali sme ubytko za 40 Eur na noc - 2 dospelý plus 1 dieťa, dedinka, pokojnejšia, nie veľa turistov, žiaden hluk, pohoda na pláži, možnosť výberu - aj betonové platy, aj kamienky, možnosť lodičkou ísť do historického Trogiru, dobre sme si oddýchli, bol tam kľud a pokoj a nie preplnené stredisko, akurát tam chýbalo nejaké ihrisko pre deti... a aby som nezabudla, s malou by som sa na blind bála ísť, vzhľadom k tomu, že nejaký čas trvá kým sa ubytko nájde... neviem si predstaviť, žeby som ju trápila v aute hľadaním ubytka...

bizuka
22. júl 2015

@ivanafialkova kde máš kontakty? Môžem poprosiť?

bizuka
22. júl 2015

@zuzula777 ubytko mali zajednané?

zuzula777
22. júl 2015

@bizuka nie, my sme ešte nikdy nešli do Chorvátska so zajednaným ubytkom 🙂 vždy na blind a vždy sme našli krásny luxus 🙂

libka1
22. júl 2015

@zuzu21061 Velka Gorica, je tam vela penzionov, skus penzion Pleška, my sme tam cestou prespali, fajn ranajky, nam velmi pomohli lebo nam padlo ubytko co sme mali zajednane a hladali sme po Zahrebe pomaly v noci 😉

ask
22. júl 2015

@zuzula777 Prosim Ta a ked sa hlada ubytovanie, ako sa dohovorite? Rozumeju slovensky, ci anglictina? Ak mas chvilku mala by som par otazok, mozem sa popytat, prosim?

bizuka
22. júl 2015

@zuzula777 aj my sme chodili roky na blind,ale toho roku sa toho trošku bojím,strašne je chorvatsko preplnené

dusika11
22. júl 2015

@ask my zajdeme na plaz s autom ..uplne biely turista niekedy zaujme..a idem sa pytat od domu k domu.,tak je nizsia cena..cesta cez agenturu je vyssia...ale aj tak sa da su turisticke agencie....ale strasne nerada..to robim...staci sa pytata apartman a cjena...odrostli..to su dospeli djeco..dieta..a mas to