icon

Dovolenka do Chorvátska na vlastnú päsť

henta
14. mar 2012

Ahojte ženušky...prosím vás, chodíte na dovolenku do Chorvátska?...Neviete mi poradiť ako to je ked by sme chceli ist bez agentury?...kolko stoji taka dovolenka?...Kolko stoji cesta?...ako je to so stravou?...a je chorvatsko vhodne pre 2ročne dieta?...

ruzovytulipan
3. júl 2017

@vierazit198
Kedy idete

vierazit198
3. júl 2017

Ďakujem za info

lulu2014
4. júl 2017

@vierazit198 v privlake bola min.rok moja sesternica s kamoskami. Pochvalovali si. Boli na private.
Ano cez Madarsko treba dialnicnu znamku.
Resp.kadial chcete ist. Po dialnici je to o cca 100km viac ako po 86 alebo E86.
Este zalezi odkial vyrazate. My sme boli teraz juni ... a isli po dialnici z ba.
Dialnicna Madarska srala tu v Ba...12,90eur a na hranicnom z HR do Madarska 10 eur. Plati sa iba hotovostou. Alebo potom na madarskej pumpe...aj kartou.
V HR su mitnice....takze na jednej si zoberiete listok a pri vyjazde alebo prechode z dialnice na dialnicu.
Voda v HR je pitna....pripadne vynimky su naznacene.
Cena mineralky v obchode 1,5l je od 5-10 kuna. Vacsie obchody. Malinovky 10-18 kuna.
Kuny je lepsie menit v HR ... kurz je tam 7,2-7,6 .....ale najcastejsi 7,2 a 7,3
Inak ceny vo velkych obchodoch su porovnatelne s nasimi....a pripadne trosku viac.
Prajem stastnu cestu a peknu dovolenku

lulu2014
4. júl 2017

@lulu2014 ak si dobre pamatam...mali tam liecive bahno...

lulu2014
4. júl 2017

@lulu2014 a este.....ked pojdete kupovat madarsku dial.znamku. zoberte si technicak od auta...pytaju ho. 😉

enuliatko
5. júl 2017

Uiwoplk

l3yla
5. júl 2017

@ruzovytulipan my sme sa vratili z crikvenice, aj ta je uz full... som rada ze sme to stihli takto na zaciatku sezony, aj ked my sme mali ubytko uz od decembra

t_fire
5. júl 2017

Dobry den. Bol niekto na Srime, ako sa vam tam pacilo?

vierazit198
5. júl 2017

@lulu2014 ahoj si poklad..ďakujem za čas...tu v Blave ste kde kupovali diaľničnú do Maďarska.? A v Chorvátsku sa platí mýto na mieste keď prechádzame zóny?.a kontrolovali vám auto? Chcem si zobrať zavárané mäso...

shogun
5. júl 2017

@t_fire my tam ideme v auguste, znami tam boli a chvalili si🙂

lulu2014
5. júl 2017

@vierazit198 ahoj....na hranicnom prechode a bolo to cca 12e. ....neda sa na pumpe...jedine na madarskej pumpe. Ale my sme vychadzali po Slovenskej dialnici...Ano myto priamo...v budke. Vas skasnu😉
Mozete platit eurami alebo kunami....je dobre mat aj drobne eura...aby vam nemuseli vydavat v kunach....niektori si urobia svoj kurz😒
Nam nekontrovali vobec nic iba pasy.
Ale fracuzi pred nami museli vystupit a pozeral zbezne kufor a do vnutra auta. Ale pustil ich.

lulu2014
5. júl 2017

@t_fire ak myslite Srimu pri Vodiciach...tam sme boli pred dvomi rokmi. Na blint .... privat...u jeziba

lulu2014
5. júl 2017

@lulu2014 u takej jezibaby....inak miesto je celkom pekne....chodili sme sa kupat pred hotel Duje...tam bol v jednej casti piesok tmavy....ale dalo sa. Aj pre deti to bolo fajn lebo plytka voda a potom piesok ale hlbsia....

t_fire
6. júl 2017

@lulu2014 my tam chceme ist posledny julovy tyzden. Myslite ze najdeme dake ubytko na blink? Neviete kolko sa plati myto a mozno taka blba otazka, musia mat pasy aj dospely ci len deti?

vierazit198
6. júl 2017

@lulu2014 prepac ale kde na hranicnom prechode.. myslis tie budky ako sa prechadza od nas do Madarska? Tam niekto je a vieme aj od nich kupit dialnicnu do Madarska? Ja dufam , ze to dopadne dobre a druhu cestu uz budem radit druhym.. lulu neviem tvoje meno ale zo srdca dakujem.. viem ,ze su skupiny a radia si .. ale nemusela si napisat.. dakujem pekne.. nech sa dari..

vierazit198
6. júl 2017

@t_fire ahoj ... my odchadzame coskoro a prideme domov .. to sa vy budete akurat chystat.. mam vam pytat nejake kontakty na ubytko?? idete sami alebo s detmi?? majte sa 😉

t_fire
6. júl 2017

@vierazit198 ideme dvaja dospely a dve deti 3 a 5 rocny. Ak zozeniete nejaky kontakt na ubytko budem vdacna. Nam by najviac vyhovovalo keby bola jedna manzelska postel a dve jednolozka. Budem rada ak mi potom napisete ako sa vam tam pacilo a ake bolo more a plaz v srime. Dakujem

vierazit198
6. júl 2017

@t_fire jaj .. my ale ideme do Privlaky asi som vas zle rozumela... tak neviem ci chcete info aj odtial??

1nikolka
6. júl 2017

Ahojte...nejde niekto náhodou 30.7 alebo 31.7. do Chorvátska na Makarskú? My to plánujeme, ale ideme len jedna rodina a ja mám z toho obavu. Bolo by lepšie keby siel aj niekto skúsenejší. Vopred ďakujem 🙂

t_fire
6. júl 2017

@vierazit198 tak potom nic, aj tak vam dakujem

alami
6. júl 2017

@t_fire Ahoj. My sme boli v Srime pár rokov dozadu. Ubytko sme tam mali perfektné. Postele tak, ako by si chcela. Nájdem a pošlem ti link. Len sa obávam, že už to bude plné. Srima je maličká. Páčilo sa nám tam, ale druhýkrát už sme vyberali inde. Ale pre tak maličké deti fajn. Taká plytčina je tam, že môžeš pokojne oddychovať, lebo do hlbokej ti nevojdu. Kúsok ďalej je normálna pláž, kamienková. Tá plytčina je taký akože piesok - skôr trochu bahno by som to nazvala. Je tam pár stánkov ale žiadny extra život. Treba ísť večer do Vodíc. Ak sa chceš niečo konkrétne opýtať, tak sa pýtaj🙂

alami
6. júl 2017

@t_fire http://www.adriatic-home.sk/Chorvátsko/Vodice/A... toto je to ubytko. Bolo naozaj skvelé. Pohodlná terasa, práčka, pekné izby, veľmi dobré vybavenie kuchyne. Super. A cena perfektná.
A vám pasy netreba, stačí OP.

lulu2014
6. júl 2017

@vierazit198 ahoj...budes sa teda mozno cudovat ale su 🙂
Je tam v podstate iba predaj znamok a myta pre kamiony .....
Takze nebojte sa .... zastavte a kupte a sup sup .... do HR na krasnu letnu dovcu. 😎
A ze odpisem .... nic ma to nestoji niekomu pomoct. 😉
My chodime 16rokov do HR....sme tam spokojni....aj ked su veci ktore sa nam nepacia...ba priam hnevaju.
ale tie sa tam tak skoro nezmenia....lebo chorvati maju momentalne kazdy rok full.
Takze ak by ste este potrebovali nejake info...kludne piste...ak budem vediet rada poradim...
Prajem krasnu a pohodovu dovolenku😉
Ak sa dufam podari...pojdeme toto leto este raz.

lulu2014
6. júl 2017
lulu2014
6. júl 2017

Toto je jedna z mytnic

lulu2014
6. júl 2017

@lulu2014 ....a tu je kusok Chorvatska😎

andy1909
6. júl 2017

Boli ste niekto v Grebastici? Ideme v nedelu tak by ma zaujimalo ale mate skusenosti, ci sa tam pacilo.

andy1909
6. júl 2017

@vierazit198 my sme boli min. rok na Vire, to je hned pri Privlake. Kde tam idete? Do akeho apartmanu?

vierazit198
6. júl 2017

@andy1909 a ako tam bolo? My tam mame surkromnu plaz tak uvidim.. Dom Josip v Privlake..

vierazit198
6. júl 2017

@lulu2014 ale ja som sa pytala ked ideme s Petrzalky cez Madarsko kde u nas sa da este kupit Madarska dialnicna znamka..?