Dovolenka - Grécko, Turecko
Poraďte prosím, dvaja dospelí, 2 ročne dieťa, kľudne jún alebo september. Najlepšie by bolo keby bola v trvaní viac ako týždeň. Urcite all inclusive a hotel minimálne ****. Žienky ktoré ste scestované, zmestime sa do 2500e max v tejto destinácii? Možno by ste poradili dobrú cestovku? Ďakujem pekne...
@athom takéto ceny a cestovanie si môžu dovoliť páry ale rodiny s deťmi už je ťažšie nájsť na poslednú chvíľu last minute pre 4 člennú rodinu. Kedysi sme tiež ako slobodní bezdetni čakali ma dobre ceny a kupovali dovcu dva tri dni pred odletom a to sa dalo ale teraz pre nás štyroch takéto nehrozí, a už ani dva týždne pred odletom neviem zohnať nič s požiadavkami aké chceme. Vždy kupujeme dovcu v lete, teraz ideme prvýkrát first minute.
Mimo letnych prazdnin urcite ano. Last Minute, my chodime cez rozne cestovky, podla toho, co ide do akcie v Ultra Last Minute.
Odporucam Rodos, tam bude teplo aj v septembri.
@athom tak zase tam by som bola extra náročná na ubytko, čistota, určite nie hocijaký hotel, plus nárok na jedlo aby bolo vhodne pre 2rocne a to sa pri tých úplne vypreajovych lacných nedá.
@athom ďakujem ale mne sa nemáš za čo ospravedlniť. Ja sa len tak neurazím. 🤭 Ja mam svoju pravdu, ako každý a držím sa jej. Ked ma napadne v lete a nájdem túto diskusiu, pozriem cenu nášho hotela par dni pred odletom co stoji. Ale myslím ze pod 2000 nepôjde. Tipujem 2200 a tých 300e dám teraz a mam pokoj a nestresujem ze sa mi neujde hotel, ktorý sa mi páčil. Lebo pozerala som ich niekoľko v xy cestovkach, priamych. Nie agentúry. Vsetko ide hore a naozaj keď máš deti, riešiš iné kritériá ako keď nemáš. Ale áno, da sa na LM zohnať hotel pod 2000e. Ide o to co ziadas.
@athom 👍
@athom tak ale pripočítaj si ešte dieťa to je cca 300e. Ty si dal len 2 osoby. Plus ideme neskôr takže ešte niečo viac. Minuly rok to takto krátko pred odletom bolo pod 2000e, máš pravdu ale bolo to určite viac ako 1600e. Ale my si nemôžeme dovoliť tento rok objednávať 12 ani 3 dni pred odletom takže je to bezpredmetné. Ostáva nam FM. Uvidim ake budu ceny toto leto, urcite ma to bude zaujímať ci budu podobne alebo menšie. Ale nemyslím, ze toto pod 2000e konkrétne bude. Este Ta to baví?