icon

Dovolenka na Krku: Aktuálne podmienky a odporúčania

28. júl 2025

Ste aktuálne niekto na ostrove Krk v HR?ako to tam vyzerá???aká je teplota vody?nedá sa asi kúpať (deti) však?je tam.niečo asppň v okolí kde sa dá vyžiť okrem mora?počasie nehlasia dobre...máme isť, ale zvažujem o zrušení dovokenky...

nairobi
28. júl 2025

@anonym_autor my sme sa včera nad ránom vrátili z Krku,stihli sme perfektný týždeň,voda mala 28,4°, vraveli nám ze keby aj prišla búrka tak voda klesne cca o 3°, ja by som sla na dovcu

autor
28. júl 2025
@nairobi

@anonym_autor my sme sa včera nad ránom vrátili z Krku,stihli sme perfektný týždeň,voda mala 28,4°, vraveli nám ze keby aj prišla búrka tak voda klesne cca o 3°, ja by som sla na dovcu

@nairobi minulý týždeň to bolo ešte ok, ale teraz prišlo ochladenie.celkovo Chorvátsko, nielen tam.

fanta
28. júl 2025

@anonym_autor My sme v Baske od piatku, stale strasili, ze bude prsat a nic. Az dnes je cely den pod mrakom, a obcas zaprsi. Este zajtra ma byt pod mrakom a od stredy zase teplo.

autor
28. júl 2025
@fanta

@anonym_autor My sme v Baske od piatku, stale strasili, ze bude prsat a nic. Az dnes je cely den pod mrakom, a obcas zaprsi. Este zajtra ma byt pod mrakom a od stredy zase teplo.

@fanta a more sa dnes neochladilo?

fanta
28. júl 2025
@anonym_autor

@fanta a more sa dnes neochladilo?

@anonym_autor fu, dnes nebolo na kupanie, takze netusim. Neskusala som.

autor
28. júl 2025
@fanta

@anonym_autor fu, dnes nebolo na kupanie, takze netusim. Neskusala som.

@fanta v stredu by sme už mali byť tam.no neviem, či sa nahreje, aby sa mohli deti kúpať.

kacenocka2
28. júl 2025

Krk Malinska akt., včera aj dnes celý deň vkuse🌧️Od stredy sa má otepliť, dúfam že že sa oteplí lebo už som znechutená 🙁

fanta
29. júl 2025
@anonym_autor

@fanta v stredu by sme už mali byť tam.no neviem, či sa nahreje, aby sa mohli deti kúpať.

@anonym_autor vcera sa ludia kupali, aj kopec deti. Takze tak strasne to asi nebude. Mozem dnes skusit 🥶

autor
29. júl 2025
@fanta

@anonym_autor vcera sa ludia kupali, aj kopec deti. Takze tak strasne to asi nebude. Mozem dnes skusit 🥶

@fanta ako len kvoli mne nemusis.asi pojdeme.manzelovi sa nepodarilo prelozit v praci dovolenku.ale uz sme boli rozhodnuti, ze to presunieme na iny datum

autor
29. júl 2025
@kacenocka2

Krk Malinska akt., včera aj dnes celý deň vkuse🌧️Od stredy sa má otepliť, dúfam že že sa oteplí lebo už som znechutená 🙁

@kacenocka2 ved toto.prides zaplatis a neuzijes.

kacenocka2
29. júl 2025
@anonym_autor

@kacenocka2 ved toto.prides zaplatis a neuzijes.

@anonym_autor sme objednali v marci dovolenku tak počasie sa nedá naplánovať..🤔🤷Dnes už neprší,pred hodinou prestalo a už nemá pršať

anonym_9fcccb
29. júl 2025
@fanta

@fanta tak akurát na chorobu aby deti boli chore.!?!🙆. ešte aj vietor pofukuje

anonym_9fcccb
29. júl 2025

Aktuálne krk,prazdne pláže aj more..🙁

petronela1305
29. júl 2025

Zbytocne stresujes.My sme oproti v Crikvenici od piatku iba dnes sme sa neboli kupat ale dalo by sa .Sme tu uz 10krat ale taketo ciste more a hlavne klud malo ludi sme este nezazili .more je teple a od zajtra zase ma byt teplo

petronela1305
29. júl 2025

Takisto aj ceny vôbec nie su prehnane ci uz v obchodoch alebo restauraciach

fanta
29. júl 2025
@anonym_autor

@fanta ako len kvoli mne nemusis.asi pojdeme.manzelovi sa nepodarilo prelozit v praci dovolenku.ale uz sme boli rozhodnuti, ze to presunieme na iny datum

@anonym_autor Od zajtra ma byt pekne, bude super neboj 👍

anonym_9fcccb
29. júl 2025

Dá sa.. už teraz sa vyjasnilo..zajtra to už bude fajn,črtá sa k lepšiemu počasiu 🙂
Prázdnejšie je lebo je menej domácich,ale to nám vyhovuje, není aspoň v reštikách plnka.Ceny sú fajn.

fanta
Autor odpoveď zmazal
fanta
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a more nie je vobec ladove 🙃

autor
29. júl 2025
@kacenocka2

@anonym_autor sme objednali v marci dovolenku tak počasie sa nedá naplánovať..🤔🤷Dnes už neprší,pred hodinou prestalo a už nemá pršať

@kacenocka2 no mne ukazuje, že aj v sobotu ešte bude

kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
anonym_9fcccb
29. júl 2025
@kacenocka2
Odpoveď bola zmazaná

@kacenocka2 v sobotu zas škaredo,z rána prehánky poobede búrka 🙁

kacenocka2
30. júl 2025

Dnes to tu už žije,nebo bez mráčiku🏊

brendaa
30. júl 2025

my tam od pondelka budeme, tsk uvidíme 😊budúci rok verím že pôjdeme prvý júlový týždeň.😅

brendaa
30. júl 2025
@kacenocka2

Dnes to tu už žije,nebo bez mráčiku🏊

@kacenocka2 pls nemáš niekde plagát podujatí v Malinskej na august?

kacenocka2
31. júl 2025
@brendaa

@kacenocka2 pls nemáš niekde plagát podujatí v Malinskej na august?

Nemám